Mmelisa 09.09.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 a nie lepiej zapytac-Nataly moglbys zrobic mi taka kuchnie? Nataly, piekne wykonanie, jak zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Kuchnia bardzo ładna a nie lepiej zapytac-Nataly moglbys zrobic mi taka kuchnie? Nataly, piekne wykonanie, jak zawsze! hmmmm tylko tutaj miała by wątpliwości z tym jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 hmmmm tylko tutaj miała by wątpliwości z tym jak zawsze ja tam problemow nie mialam z wymiarami ... skoro sie zamawia kuchnie, to osoba ja wykonujaca, informuje, daje rysunki z opisem, wiec nie wiem, po co tutaj ludziom az tak szczegolowe informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.09.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Witam , wyspa ma 230 cm długości i 90 cm szerokości a głębokość szafek od strony kuchni 60 cm , czyli na nogi zostaje 30 cm , Miłego , Piotr Nataly czy możesz podać wymiary tej wyspy oraz głębokość szafek, szerokość szuflad i jaka jest głębokość zagłębienia w wyspie tej na no hokery, jak jest wysokość tej wyspy? Nataly czy możesz podać wymiary tej wyspy oraz głębokość szafek, szerokość szuflad i jaka jest głębokość zagłębienia w wyspie tej na no hokery, jak jest wysokość tej wyspy? Szerokość szuflad 100 cm Edytowane 9 Września 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 09.09.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam górne szafki są "składane" i pracują na systemie bluma HF , Miłego Tak się da, jeśli nad szafkami jest już sufit? Ja będę miała nad szafkami ok. 15 cm, czy naprawdę da się zastosować ten front uchylno-składany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.09.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Tak się da, jeśli nad szafkami jest już sufit? Ja będę miała nad szafkami ok. 15 cm, czy naprawdę da się zastosować ten front uchylno-składany? Wiem o czym mówisz , w zasadzie nad szafkami powinien być "luz" ale Klientka została poinformowana o tym , i dalej była za tym systemem . Okazało się że fronty otwierają się całkiem nieźle tylko zwolniliśmy trochę unoszenie tych drzwi do góry bo uderzałyby w sufit z "impetem" .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 09.09.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Wiem o czym mówisz , w zasadzie nad szafkami powinien być "luz" ale Klientka została poinformowana o tym , i dalej była za tym systemem . Okazało się że fronty otwierają się całkiem nieźle tylko zwolniliśmy trochę unoszenie tych drzwi do góry bo uderzałyby w sufit z "impetem" .. A jaka jest zalecana przestrzeń nad szafkami, żeby swobodnie działało? Te 15 cm wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ja tam problemow nie mialam z wymiarami ... skoro sie zamawia kuchnie, to osoba ja wykonujaca, informuje, daje rysunki z opisem, wiec nie wiem, po co tutaj ludziom az tak szczegolowe informacje? bardziej chodziło mi o wykonanie, bo nie zawsze jest pięknie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.09.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 A jaka jest zalecana przestrzeń nad szafkami, żeby swobodnie działało? Te 15 cm wystarczy? Myślę że do pełnego otwarcia potrzeba około 20 cm , Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 bardziej chodziło mi o wykonanie, bo nie zawsze jest pięknie wykonane chodzilo mi o wymiary a nie o materialy nie Ciebie mialam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 10.09.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Myślę że do pełnego otwarcia potrzeba około 20 cm , Miłego , Piotr Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 10.09.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 ja tam problemow nie mialam z wymiarami ... skoro sie zamawia kuchnie, to osoba ja wykonujaca, informuje, daje rysunki z opisem, wiec nie wiem, po co tutaj ludziom az tak szczegolowe informacje? Ale nie każdego stać na zamówienie sobie kuchni, ja na przykład będę sama sobie projektować kuchnię i zakupię szafki, więc mi takie informacje bardzo się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ale nie każdego stać na zamówienie sobie kuchni, ja na przykład będę sama sobie projektować kuchnię i zakupię szafki, więc mi takie informacje bardzo się przydadzą tez sama sobie robilam projekty na poczatku, a kuchnie zamowilam w studiu kuchennym a nie u stolarza (czyli tez zakupilam ) musisz wiedziec co chcesz miec na jakiej scianie i dopasowujesz wymiarami... wielkiej w tym logiki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 10.09.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 tez sama sobie robilam projekty na poczatku, a kuchnie zamowilam w studiu kuchennym a nie u stolarza (czyli tez zakupilam ) musisz wiedziec co chcesz miec na jakiej scianie i dopasowujesz wymiarami... wielkiej w tym logiki nie ma No ja osobiście wiem co gdzie chcę , ale na przykład też mnie zainteresował wymiar wyspy, bo jednak jakieś wygodne wymiary musi mieć, jeśli na niej będzie płyta ceramiczna Dlatego mnie osobiście nie dziwi, jak ktoś komuś zadaje tyle pytań a Nataly chętnie tej osobie odpowiedział i przy okazji ja się czegoś dowiedziałam No właśnie Nataly kuchnia boska, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Czemerys 11.09.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 11.09.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Katarzyna jaki to kolor szkła na scianie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioberek 11.09.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam. Mam pytanie czy kratka wentylacyjna w cokole pod zabudowaną lodówką jest konieczna?? jutro będę miał pewnie kuchnie skończoną jednak zastanawia mnie brak tej kratki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.09.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam. Mam pytanie czy kratka wentylacyjna w cokole pod zabudowaną lodówką jest konieczna?? jutro będę miał pewnie kuchnie skończoną jednak zastanawia mnie brak tej kratki. pozdrawiam W zasadzie powinno się zrobić kratkę albo jakieś ładne podcięcie w cokole , miłego , Piotr , Dopóki sprzęt chodzi to się nie dowiesz ale jak się popsuje i przyjedzie serwisant i stwierdzi że nie ma odpowiedniego podejścia powietrza pod sprzęt to nie uzna gwarancji i trzeba będzie płacić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.09.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 A teraz kolejna inspiracja , palisander santos w naturze i system bezuchwytowy łącznie z zabudową chłodziarki i uchwytem wykonanym w pionie , na górze akryle do których coraz bardziej się przekonuję , pomiędzy szafkami szkło hartowane i lakierowane . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 nataly niezmiennie pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts