Katarzyna Czemerys 11.09.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 13.09.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 (edytowane) Nataly jak otwiera się szafka nad okapem? Bo widzę, że pozostałe mają pochwyt "od tyłu" - chyba tylko tipon wchodzi w grę? Bardzo ładna kuchnia Edytowane 13 Września 2014 przez eveee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 14.09.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nataly jak otwiera się szafka nad okapem? Bo widzę, że pozostałe mają pochwyt "od tyłu" - chyba tylko tipon wchodzi w grę? Bardzo ładna kuchnia Witam , nad okapem zawsze stosuję tipona bo nie ma dostępu do krawędzi frontu . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 14.09.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nataly, mam pytanie Planuję w kuchni okap podszafkowy taki: http://www.nodor.com.pl/okap-podszafkowy-gat-850-inox-600.html Głębokość szafki, w której będzie zamontowany planuję na 40-45 cm. Czy szafke nad okapem będę mogła zrobić z "odwróconym" frezem, czy potrzebuję tip-ona? Nie ukrywam, że wolałabym tip-onów nie posiadać - za wiele słyszałam historii o nie otwierających się drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 14.09.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nataly, mam pytanie Planuję w kuchni okap podszafkowy taki: http://www.nodor.com.pl/okap-podszafkowy-gat-850-inox-600.html Głębokość szafki, w której będzie zamontowany planuję na 40-45 cm. Czy szafke nad okapem będę mogła zrobić z "odwróconym" frezem, czy potrzebuję tip-ona? Nie ukrywam, że wolałabym tip-onów nie posiadać - za wiele słyszałam historii o nie otwierających się drzwiach Witam , po pierwsze nie wiem dlaczego ta szafka ma być taka głęboka ? Przy tym okapie nie trzeba aż takiej głębokości chyba że takie chcesz też kolejne szafki . Ten okap montuje się w dolnym wieńcu i można zrobić front z frezem ale nie koniecznie tym odwróconym bo to wg mnie nie ładnie wygląda . Tipony też stosuję jak muszę ale tipony bluma zawsze działają , wymagają czasami regulacji . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 14.09.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Szafka będzie tak głęboka, ponieważ to aneks kuchenny na prostej ścianie - ramka szafek o głębokości 60 cm + wewnętrzne szafki wiszące o głębokości 40 cm. Taka proporcja najlepiej wyglądała A co polecasz ma uchwyty do takich szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Mi_mala, ja mam u siebie caly ciag szafek gornych na frezie...tzn podciecie jest zrobione w dolnej polce szafki a front jednolity... okap mam ukryty za frontem szafek Jak chcesz, to moge wyslac Ci zdjecia na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 14.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Melisa, bardzo chętnie Właśnie się zastanawiam, co będzie dobrze wyglądało jako rozwiązanie uchwytów w górnych szafkach - dolne chcę z frezowanymi uchwytami - górne - jak najmniej widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 u mnie sa typowo nie widoczne juz lece skrobac privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.wg 14.09.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ja tez poprosze o te zdjecia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 14.09.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Melisa, bardzo chętnie Właśnie się zastanawiam, co będzie dobrze wyglądało jako rozwiązanie uchwytów w górnych szafkach - dolne chcę z frezowanymi uchwytami - górne - jak najmniej widoczne Pierwszy patent jest taki że za frontem wstawiamy listwę aluminiową i mamy miejsce na palce żeby front otworzyć od tyłu i nie ingerujemy w ogóle we front , natomiast drugi patent to frezowanie tylko w kancie frontu które jest niewidoczne z przodu ale palce mieszczą się tam bez problemu . I w tym wypadku nie robimy nic z dolnym wieńcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 14.09.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Pierwszy patent jest taki że za frontem wstawiamy listwę aluminiową i mamy miejsce na palce żeby front otworzyć od tyłu i nie ingerujemy w ogóle we front , natomiast drugi patent to frezowanie tylko w kancie frontu które jest niewidoczne z przodu ale palce mieszczą się tam bez problemu . I w tym wypadku nie robimy nic z dolnym wieńcem . Bardzo dziękuję za odpowiedź Który z nich uważasz za wygodniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 14.09.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Bardzo dziękuję za odpowiedź Który z nich uważasz za wygodniejszy? Uważam że jeden i drugi jest wygodny I Klienci też różnie wybierają , nie wiem też jaki układ górnych szafek będzie u Ciebie bo bym pewnie doradził który patent będzie poprostu odpowiedni . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 15.09.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Nataly widzę ze w suficie zamontowane są głośniki, a gdzie schowane jest źródło dźwięku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 15.09.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Nataly widzę ze w suficie zamontowane są głośniki, a gdzie schowane jest źródło dźwięku?? Witam , to są specjalne radia montowane właśnie w suficie . Uruchamia się je pilotem i oczywiście też nim steruje . Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syriusz_BLACK 15.09.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 ciekawe jak to wygląda od "środka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 15.09.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Pierwszy patent jest taki że za frontem wstawiamy listwę aluminiową i mamy miejsce na palce żeby front otworzyć od tyłu i nie ingerujemy w ogóle we front , natomiast drugi patent to frezowanie tylko w kancie frontu które jest niewidoczne z przodu ale palce mieszczą się tam bez problemu . I w tym wypadku nie robimy nic z dolnym wieńcem . Nataly, masz może jakieś fotki z bliska tych rozwiązań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 15.09.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 dzieki Natalya moze podac symbol tego radia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.09.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 czy to cos takiego? https://www.google.pl/search?newwindow=1&biw=1280&bih=678&tbm=isch&sa=1&q=radio+sufitowe&oq=radio+sufitowe&gs_l=img.3..0j0i24.31981.33106.0.33281.8.4.0.4.4.0.155.357.1j2.3.0....0...1c.1.53.img..1.7.363.6vNwbz1tSzY calkiem sprytne w lazience by sie przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 16.09.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Nataly, masz może jakieś fotki z bliska tych rozwiązań? Witam , postaram się takie zrobić i przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts