kinka 17.09.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Bardzo ładna kuchnia Też mam całą białą i przeklinam widać dosłownie wszystko każdy paproch nie mówiąc o kurzu.Nie wierze że jest łatwa w utrzymaniu czystości,ja dużo gotuje i bez przerwy coś stoi na wierzchu i jakbym nie sprzątała za 2 godziny jest to samo.Mimo to w nowym domu też planuje białą ale cokół i blat w innym kolorze i przede wszystkim podłoga NIE BIAŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 17.09.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) hehe, no mam ją w kuchni, hehe, akurat na tych zdjęciach płytę widać najmniej. Podobnie jak Twój lacobel na ścianie nie jest biały, tylko właśnie w odcieniu niebieskiego. Płyta może lekko wpada w zimny niebieski, bo jest mleczna, zdjęcie oddaje kolor:) Edytowane 17 Września 2014 przez owieczka26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delicjanka 17.09.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Wow, ale biało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 17.09.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Test kuchni w praktyce wyszedł smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 17.09.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 owieczka, co to za meble? Wykonywałaś na zamówienie? Co za materiał? Czy uchwyty kupowałaś osobno? Podaj, proszę, nazwę piekarnika, zlewu i kranu kuchennego. Aha! I co na ścianie? Twoja kuchnia podoba mi się bardzo, ale za bardzo jestem leniwa, żeby codziennie myć podłogę i blat, dlatego u mnie białe będą tylko fronty, ściany i sprzęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ojej tyle dobra tyle dobra na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.09.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 owieczka26 Piękna kuchnia, nie rażą mnie nawet niekonsekwentne podziały. p..s czym wycinałaś gwiazdki z arbuza, wyglądają bardzo apetycznie Oj, chyba niepotrzebnie tu dziś zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Swietna kuchnia! Gratuluje! taka cala w bieli to cos, co u siebie myslalam zrobic... zaluje ze nie wylalismy bialej zywicy (braklo nam czasu) wiec podloga jest szara, ale blat zawsze mozna zmienic na bialy (niestety ciemne agd bedzie nie ciekawie wygladac, wiec zostaje przy swoim) stol wyglada apetycznie... gwiazdki pewnie z foremek do pierniczkow wycinane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Oj, chyba niepotrzebnie tu dziś zajrzałam narobila smaka nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delicjanka 17.09.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 narobila smaka nie? nomnomnomnom:) ja mam problem, moze coś polecicie, mężu malował sciany i "zapomniało":bash:mu się położyć folie na płytki podłogowe, tak więc mam masakre kropkową, czym to najlepiej zejdzie? ocet już próbowałam, szpachelką te największe plamy odeszły, ale te maciupkie kropki.......... tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 oj znam ten bol szwagier mi tak zalatwil kafle szpachla, silikonem i ciapkami farby... 2 godziny na kolanach i szorowanie... namaczanie i szorowanie... u mnie byl plyn do kafli... plus szpachelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 17.09.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 owieczka, co to za meble? Wykonywałaś na zamówienie? Co za materiał? Czy uchwyty kupowałaś osobno? Podaj, proszę, nazwę piekarnika, zlewu i kranu kuchennego. Aha! I co na ścianie? Twoja kuchnia podoba mi się bardzo, ale za bardzo jestem leniwa, żeby codziennie myć podłogę i blat, dlatego u mnie białe będą tylko fronty, ściany i sprzęty Meble robione na zamówienie: korpusy z płyty Pfleiderer (krawędzie korpusów oklejone PCV 0,8 mm), fronty i korpusy widoczne z MDF lakierowanego na wysoki połysk, blaty Egger, przy górnych drzwiczkach brak uchwytów - fronty przedłużone o 2 cm, uchwyty dolnych szafek Zobval U9 dł. 10 cm, szuflady Blum Tandembox, zawiasy Blum (cichy domyk), płyta grzejna i piekarnik Gorenje z serii Simplycity. bateria Franke Neptune + dozownik Franke, zlewozmywak Franke OID 651 BIAŁY. Na ścianie szkło o gr. 5mm malowane na biało (kolor końcowy uzależniony od grubości szkła, im grubsze tym kolor bardziej zielonkawy). Jest możliwość uzyskania koloru idealnie białego przy zastosowaniu szkła bezbarwnego (diamentowego). Element szkła na ścianie z płytą grzejną hartowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 17.09.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 owieczka26 , dziękuję za wszystkie informacje. Jestem pod wrażeniem Twojej konsekwencji w użyciu bieli, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 17.09.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 nomnomnomnom:) ja mam problem, moze coś polecicie, mężu malował sciany i "zapomniało":bash:mu się położyć folie na płytki podłogowe, tak więc mam masakre kropkową, czym to najlepiej zejdzie? ocet już próbowałam, szpachelką te największe plamy odeszły, ale te maciupkie kropki.......... tragedia. Spryskaj kafle płynem do szyb i usuwaj kropki wkładem do nożyka introligatorskiego/tapet (taki zwykły od którego odłamuje się poszczególne elementy ostrza). Musisz to robić pod możliwie największym kontem. Nie porysujesz kafli, bez obaw, ja w ten sposób usuwam zabrudzenia i klej po naklejkach z szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.09.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 [ATTACH=CONFIG]279240[/ATTACH] na miniaturkach czarna lodówka po środku zabudowy wygląda jak drzwi na zaplecze......kto Wam doradził tę lodówkę tak po srodku ulokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.09.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 owieczka co za sałatka :jawdrop:zajebiscie wygląda, boże ale mi smaka narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Bardzo ładna biało biała kuchnia :yes: owieczka co za sałatka :jawdrop:zajebiscie wygląda, boże ale mi smaka narobiłaś sałatka super:-) A czym przełożona...śmietaną czy jakimś innym kremem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 18.09.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Jeszcze wracając do tematu koloru płyty, nie dla hobbistycznego wypominania, ale może komuś tak jak mi zależy na białej płycie indukcyjnej, to kupując gorenje może się kolorem rozczarować. Ja kupowałam przez internet, w ciemno, i niestety z koloru nie jestem zadowolona - tak to wygląda w zestawieniu z białym blatem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delicjanka 18.09.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Wyczyscilam płytki! kupiłam Atlas szop 2000 i wystarczyło "tylko 3 godziny" szorowania:] a już w czwartek bedzie montowana kuchnia :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 18.09.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 bubblegum a porównywałaś kolor tej swojej płyty do innych białych? Też jest taka różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts