oliwkawawa 03.10.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Jakiej farby użyłaś u siebie? Jaki odcień? Beckers Light Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 03.10.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Daj znać w jaki sposób Ci to naprawili Ja użytkuję swoją 2 miesiące i mam już 2 wgniecenia, bo odprysk to to nie jest, ale solidnie garem przywaliłam;) na szczęście na kancie w miejscu gdzie tego nie widać, więc narazie nie alarmuje stolarza. Ale dobrze wiedzieć na przyszłość, w jaki sposób to się "naprawia" Odezwę się jak będę po - co do mniejszych _ moich uszkodzeń - zamówiono mi jakiś pisak. Też się odezwę jak to działa i czy się sprawdza. Mam kilka takich uszkodzeń do samodzielnej naprawy. Też przywaliłam nie garem lecz patelnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 03.10.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Gdzie w Krakowie zamawialiście blaty z granitu ? Czy ktos miał styczność z firmą Darkam z ul.Babińskiego lub Arkom z ul.Półłanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 06.10.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Kuchnia w mieszkaniu do wynajęcia , fronty mdf lakierowany na biały połysk , blat laminowany . Pomiędzy szafkami tapeta przykryta szkłem przezroczystym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.10.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Śliczny aneksik kuchenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 piekne wykonanie az zazdroszcze braku przy scianie wykonczenia blenda... (tylko w jednym miejscu z uwagi na wentylator.) u siebie nie chcialam owej blendy a mam no coz..trzeba bedzie sie pogodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.10.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Chciałabym wynajmować takie mieszkanie gdybym miała taką potrzebę Bardzo przyjemna kuchnia. Mmelisko ja widzę w dwóch Jeszcze na dole jest. Tam, gdzie konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Mmelisko ja widzę w dwóch Jeszcze na dole jest. Tam, gdzie konieczna. mi chodzi o ta przy scianie...(miedzy szafkami a sciana jej nie ma) na dole to wiem ze musi byc chyba ze szafka typowa narozna zrobiona to wtedy nie potrzeba i mnie ona u mnie nie razi... tylko ta jedna jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 06.10.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 a czy fronty przy otwieraniu nie uderzają w roletę??mam podobną sytuację i zastanawiam się czy wybrac żaluzję przy szybie czy taką roletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.10.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Piękny aneksik Też mam pytanie o blendę przy ścianie w górnych szafkach. Jak jest to rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmagda165 06.10.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Nataly - podaj prosze wymiary szafek wiszących, mam dylemat czy moje wymiary nie za bardzo poszatkują przestrzeń.. podaj proszę wysokość na szerokość poszczególnych szafek, wiszące szafki dolne otwierane na boki chyba? jaka jest odległość między blatem a szafkami wiszącymi?rura do wyciągu (czy to tylko okap?) jest pod kartongipsem? ponadto co to za okap? wysuwany?dużo pytań ale byłabym wdzięczna za odp. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra007 07.10.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Nataly, kuchnia super:-) Zdradz prosze w jaki sposob otwieraja sie szafki wiszace, na boki czy moze do gory? Czy tez to jakis system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekflaming 07.10.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Bardzo ładnie wykonane ściany, dobrze komponują się z minimalistycznymi meblami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 07.10.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 A ja jestem ciekawa, co to za płyta i piekarnik oraz dlaczego zlew i bateria srebrne? Co jest pod zlewem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 08.10.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) piekne wykonanie az zazdroszcze braku przy scianie wykonczenia blenda... (tylko w jednym miejscu z uwagi na wentylator.) u siebie nie chcialam owej blendy a mam no coz..trzeba bedzie sie pogodzic... Witam i dziękuję . Staram się nie używać blend ,,, ale czasami trzeba .. Miłego , Piotr a czy fronty przy otwieraniu nie uderzają w roletę?? mam podobną sytuację i zastanawiam się czy wybrac żaluzję przy szybie czy taką roletę Ten front pewnie będzie sporadycznie otwierany , Klientka chciała szafki do końca i tak zrobiłem . W innym przypadku trzeba by było założyć sporą blendę.;_) Piękny aneksik Też mam pytanie o blendę przy ścianie w górnych szafkach. Jak jest to rozwiązane? Dziękuję , blenda musi być żeby front otwierał się na 90 stopni . Czyli od tego miejsca zaczyna się szafka Nataly - podaj prosze wymiary szafek wiszących, mam dylemat czy moje wymiary nie za bardzo poszatkują przestrzeń.. podaj proszę wysokość na szerokość poszczególnych szafek, wiszące szafki dolne otwierane na boki chyba? jaka jest odległość między blatem a szafkami wiszącymi? rura do wyciągu (czy to tylko okap?) jest pod kartongipsem? ponadto co to za okap? wysuwany? dużo pytań ale byłabym wdzięczna za odp. ;] Witam , górne szafki idąc od lewej strony mają 50 cm , 50 cm , 60 cm na okap , 44 cm i 44 cm , wszystkie mają wysokość 60 cm , pomiędzy szafkami jest 60 cm na tapetę i szkło przezroczyste . Oczywiście w kartongipsie jest schowany przewód wentylacyjny który odprowadza powietrze do wentylacji a ten okap jest wysuwany i miał możliwość założenia panela lakierowanego Miłego Nataly, kuchnia super:-) Zdradz prosze w jaki sposob otwieraja sie szafki wiszace, na boki czy moze do gory? Czy tez to jakis system? Dziękować , wszystkie szafki otwierają się na boki , dolny poziom ze schowanym podchwytem a górny na tipona Edytowane 8 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beri Wiedro 08.10.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam, Jestem pierszy raz na forum tego typu a to tylko dlatego ze niedawno zrobilismy remont swojej kuchni (mieszkamy na stale w Manchester) I jestesmy z niej przeeeedumni!! zamieszczam pare zdjec Sciana z kominem pomiedzy salonem I kuchnia zostala zburzona zeby zrobic tzw OPEN PLAN jesli macie jakies pytania prosze smialo pisac pozdarwiam xxx jesli bedzie potrzeba wrzuce wiecej zdjec pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 08.10.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Mam pytanie, ile muszę zostawić miejsca po bokach lodówki od ściany ? 1,5 cm wystarczy na jedną stronę? To znaczy lodówka będzie w zabudowie, obok będzie stał słupek z piekarnikiem i mikrofalą, a obydwie szafki będą stały pomiędzy ściankami działowymi, to wystarczy jak zostawię przy ściankach po 1,5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.10.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) mycha, wystarczy poszukac w necie i prosze http://etienne.mydevil.net/alle_golmot/Amica_EBZ_EKGC_16327.jpg ps- wszystko zalezy rowniez od lodowki, jakiej firmy wybierzesz... tam sa podane wymiary co i jak... Edytowane 8 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.10.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 I weź poprawkę na ewentualne uchwyty meblowe Żeby wysunąć szufladę lodówki potrzebne jest otwarcie drzwi powyżej 90 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beri Wiedro 08.10.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Wrzucam troszke wiecej zdjec Blaty granity - kolor piasek z drobnymi drobinkami, Meble Plyta EGGER kolor GREY WALNUT czyli szary orzech a gorne szafki bialy polysk. w razie pytan chetnie odpowie, doradze bo projektowanie to moja pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts