Niureczka 22.10.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 (edytowane) Dziewczyny, dziękuję ślicznie za opinie/ porady:hug: Tak samo jak boazeria tak samo odpada przemalowywanie stołu i krzeseł, choć przyznam, że bardzo mi się taki stół podoba i myślałam, że wraz z boazerią stworzy nawiązanie do schodów- no ale skoro piszecie, że ładnie nie będzie to nie będzie białego. Co do ułożenia stołu to wypróbujemy prostopadłe ułożenie-jeszcze mąż nie widział, jest nas czwórka więc miejsc wystarcza także w tym ułożeniu. Poszukam materiału na zazdrostki- rozumiem, że ma to być materiał gładki, prosty a nie żadne koronki Okno przy blacie chciałabym zasłonić bo wychodzi ono na drogę No i zegar- będę organizować kasę na niego. A czy ta ściana z samym tylko zegarem nie jest za pusta? Edytowane 22 Października 2014 przez Niureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 25.10.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Pokażę wam moją kuchnię i liczę na jakaś podpowiedz Z racji tego że kupiliśmy dom z rynku wtórnego kuchnia jest zrobiona przez poprzednich właścicieli, podoba mi sie ale dla mnie jest za bardzo sterylna i zimna... Jest świetną podstawą... Mam nadzieje że doradzicie mi co zrobić aby ją ocieplić Planuje położyć tapetę na dwóch ścianach przy wyspie ale nie wiem czy to dobry pomysł. Chce aby całośc była w takich kolorach jak biały, czarny i szary a dodatki srebrne. [ATTACH=CONFIG]284459[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]284461[/ATTACH] tapeta na która bardzo mi sie podoba [ATTACH=CONFIG]284460[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]284462[/ATTACH] ale co dalej ??? przepiękna ta kuchnia! minimalnie minimalna, ale genialna nie kombinuj proszę Cię z tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 25.10.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 przepiękna ta kuchnia! minimalnie minimalna, ale genialna nie kombinuj proszę Cię z tapetą Zgadzam się kuchnia piękna!!!! Ps.Może taka tapeta, choć też bym nie kombinowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 25.10.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Moja biała kuchnia [ATTACH=CONFIG]280254[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280257[/ATTACH] :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszcop 26.10.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Kuchnia Ikea fronty biały połysk, blaty EGGER. Co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klawdia 26.10.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 mariuzcop piękna kuchnia. Chciałabym kiedyś w swojej uzyskać taki efekt. Idealna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 26.10.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nieźle to wygląda, sam szukam podobnych kolorów, planuję zrobić górne szafki w białym połysku, a dolne w ciemnobrązowym macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 26.10.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 [ATTACH=CONFIG]286372[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]286373[/ATTACH] Kuchnia Ikea fronty biały połysk, blaty EGGER. Co o tym sądzicie ? Pięknie! To naprawdę z ikea? Jkoś mi nic ciekawego nie wychodzi w tym ich planerze. Mam pytanie do użytkowniczek systemu aventos, w jak szerokich szafkach macie zastosowany? Muszę jutro dać stolarzowi znać czy ma być aventos czy otwierane na boki szafki w sumie 1,2mx0.87cm. Nie wiem czy te 120cm to nie jest jednak zbyt potężna szafka? na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.10.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Pokażę wam moją kuchnię i liczę na jakaś podpowiedz Z racji tego że kupiliśmy dom z rynku wtórnego kuchnia jest zrobiona przez poprzednich właścicieli, podoba mi sie ale dla mnie jest za bardzo sterylna i zimna... Jest świetną podstawą... Mam nadzieje że doradzicie mi co zrobić aby ją ocieplić Planuje położyć tapetę na dwóch ścianach przy wyspie ale nie wiem czy to dobry pomysł. Chce aby całośc była w takich kolorach jak biały, czarny i szary a dodatki srebrne. [ATTACH=CONFIG]284459[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]284461[/ATTACH] tapeta na która bardzo mi sie podoba [ATTACH=CONFIG]284460[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]284462[/ATTACH] ale co dalej ??? Pomyślałam o Rasch - Iris Maschek, ale tam chyba nie ma ściany, by ją wyeksponować. http://www.dekostudio.pl/tapety_katalog_galeria.php?id=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.10.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Muszę jutro dać stolarzowi znać czy ma być aventos czy otwierane na boki szafki w sumie 1,2mx0.87cm. Nie wiem czy te 120cm to nie jest jednak zbyt potężna szafka? na To stolarz powinien dobrac tak system aby siłownik nie miał problemu i powiedziec Tobie....co o tym sądzi mam aventos HF na metrowym froncie (szerokośc) wysokosc szafki jakies 70 -80 cm prawdę mówiąc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zellamsee9 28.10.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 No to dorzuce i swoją sorry za nieład przy zlewie, no ale się żyje [ATTACH=CONFIG]169532[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]169533[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]169534[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]169535[/ATTACH] Mam pytanie o kolor tego lakieru na frontach. Ta limonka z jakiej firmy była? Czy ten kolor był wybierany z jakiejś palety, ma jakiś numer/nazwę? My szukamy dokładnie takiego koloru frontów, ale palety lakierów są tak niemiarodajne, że zupełnie nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Będę ogromnie wdzięczna za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 28.10.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 A ja mam inną sprawę. Projektuję kuchnię. Czy moglibyście rzucić na to okiem i się wypowiedzieć? Umieściłem post w odpowiednim temacie (poniżej podaję link), ale nikt mi jeszcze nie odpisał http://forum.muratordom.pl/showthread.php?142331-Projekt-kuchni-wizualizacje&p=6649261#post6649261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 28.10.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 [ATTACH=CONFIG]286372[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]286373[/ATTACH] Kuchnia Ikea fronty biały połysk, blaty EGGER. Co o tym sądzicie ? Ładna kuchnia! Możesz napisać jakie listwy przypodłogowe zastosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszcop 28.10.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Zwykłe listwy MDF w kolorze białym 10cm wysokości 12mm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.10.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 [ATTACH=CONFIG]286372[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]286373[/ATTACH] Kuchnia Ikea fronty biały połysk, blaty EGGER. Co o tym sądzicie ? a opaska dookoła wysokiej zabudowy z czego Ikeowego jest zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszcop 29.10.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 opaska wokół wysokiej zabudowy jest z blatu EGGER tylko przycięty na odpowiednio mniejszą szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiKuba 30.10.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Piękna kuchnia! Mogę wiedzieć jakie są wymiary wyspy oraz całej kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.10.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Mam pytanko, czy może być półwysep kwadratowy? To znaczy wiem, że wszystko można, ale czy będzie to ładnie wyglądać? inny mi się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzps 04.11.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 http://www.belmeb.pl/upload/produkt_gl/3647_1.jpg Bardzo mi się podobają, ale moja opinia jest oparta jedynie na wizycie w salonie kuchennym. Czy ktoś użytkuje takie uchwyty? Użytkuję, i jestem zadowolony z wyboru. Zalety jak opisałaś, nie wycierają się, są subtelne, nie utrudniają czyszczenia frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 04.11.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 żona _m ja też mam taką, ale u mnie nie ma żadnego grzybka hmmmm no chyba, że go nie widzę, dziwna sprawa bo samsung w czarnym szkle ma chyba tylko tę jedną dorzucam coś od siebie i .....zamykam oczy......ej tam co będzie to będzie http://images50.fotosik.pl/1300/30da4f5d75d0f221gen.jpg http://images47.fotosik.pl/1291/0730b55c8e034ac5gen.jpg Witam, czy jest możliwość przedstawienia zdjęć kuchni z boku? Przymierzam się do kuchni alę do kuchni ale u mnie ten BOK KUCHNI będzie widoczny z salonu i nie wiem, czy nie zepsuje uroku kuchni. Miałam mieć inaczej, teraz chcę inaczej . Czy Pani bok jest widoczny? Jaką długość ma ściana z lodówką? Jak wykorzystany jest narożnik przy lodówce? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts