JAOS 22.12.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 No to i ja się pochwalę swoją kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.12.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 JAOS piekny kawalek kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balu3939 23.12.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 skoro wszyscy się tak "chwalą" to i ja http://images70.fotosik.pl/472/170248634dafa6cfgen.jpg http://images68.fotosik.pl/472/a09d4755341bcf3cgen.jpg http://images70.fotosik.pl/472/b06633d5912bcd1bgen.jpg aranżacja okna jeszcze nieskończona brak parapetu i może rolety albo cuś sama jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 23.12.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 skoro wszyscy się tak "chwalą" to i ja http://images70.fotosik.pl/472/170248634dafa6cfgen.jpg aranżacja okna jeszcze nieskończona brak parapetu i może rolety albo cuś sama jeszcze nie wiem Nie no OK, ale po co to podświetlanie szafek 'od góry'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 24.12.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Bardzo ładna kuchnia,super klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 25.12.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Nieśmiało wklejam swoją. Zdjęcia słabej jakości, na żywo zdecydowanie lepiej. Bardzo ładna, super mi się podoba. Ja się też pochwalę choć się trochę boje komentarzy Obok piekarnika chcemy jeszcze dostawić jakąś witryne bo czegoś tam brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 26.12.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Bardzo ładna, super mi się podoba. Ja się też pochwalę choć się trochę boje komentarzy [ATTACH=CONFIG]295615[/ATTACH] Obok piekarnika chcemy jeszcze dostawić jakąś witryne bo czegoś tam brakuje. Lodówka się nie nagrzewa od piekarnika? Ja bym się tak bał bezpośrednio jedno przy drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.12.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 julo23 jedyne co mnie gryzie w oko to te firanki pomarszczone, zdjęłabym jaknajszybciej - super ożywienie różem pod sufitem bardzo ładna i delikatna kuchnia... witrynki bym nie stawiała już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 26.12.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Julo23, bardzo ładna kuchnia Ci wyszła. Dodatek koloru sprawia, że kuchnia wygląda interesująco. Firaneczce i witrynce również mówię NIE A może byś dała takie same rolety jakie masz w małym oknie (tym nad płytą)? Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Maciejka2 Sorry, oczywiście tym nad zlewem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 26.12.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Firanki zdjąć,wyrzucić,zapomnieć i dać tą samą roletkę co w drugim oknie i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balu3939 26.12.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Chyba mężowi "trochę" leda zostało Mi nie przeszkadza nie będę się kłócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.12.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Podoba mi się zestawienie kolorów podłoga - blaty - płytki nad blatem ( o ile to płytki;)) i bezuchwytowe białe fronty; Nie podoba mi się układ ergonomiczny - ten zlewozmywak w rogu pod małym oknem, mało miejsca roboczego między nim a płytą, tym bardziej,że sporo miejsca i nie trzeba go było tak upychać;nie podoba mi się czerwony kolor pod sufitem, bo przytłacza i zobowiązuje;nie podobają mi się te otwarte półeczki - to jakby z innej kuchni;nie podobają mi się firanki !!! poza tym okna bym ubrała jednakowo; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.12.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 julo23 kuchnia bardzo fajna tylko tak jak przedmówczynie piszą firaneczkom mówimy zdecydowanie NIE :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.12.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Bardzo ładnie ale firanki bleeee. Zlewozmywak też dałabym troszkę dalej od płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 28.12.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za komentarze. Jeśli chodzi o położenie piekarnika i lodówki to wydaje mi się że to lodówce nie przeszkadza. Nie zauważyłem żeby tam się coś nadmiernie nagrzewało. Lodówka sama z siebie też się z boku grzeje - to jest akurat stary samsung ze starego mieszkania. Samsungi z tego co zauważyłem grzeją się bokami a nie tyłem jak inne. Podwieszenie sufitu - może słabo widać ale jest czerwone. Miał być troche inny kolor a wyszedł jaki jest. Ale na pewno nie jest to różowy. Przy następnym malowaniu na pewno zmienimy kolor. Tylko na jaki ? Nad blatem są to płytki dokładnie te: Zdjęcia robiłem telefonem i nie widać tych dekorów. Jeśli chodzi o układ ergonomiczny to ten był całkiem inny z założenia. Zlew miał być pod oknem narożnym. A spiżarka miała być przedzielona ścianką od małego okna w tej wnęce. Nie chcieliśmy spiżarki bo mamy piwnic 100m2. No i się wszystko pozmieniało. Otwarte półeczki - masz rację. Ale coś musiałem zrobić, w sensie dodać bo bardzo to niekorzystnie tam wyglądało. Jak się przyjżysz, bo szafka by wisiała, a po lewej i prawej stronie od niej są dodatkowe załamania. Z jednej strony wnęka ściany, z drugiej szpaleta okna. Wychodziły takie schody... Myślałem też zamknąć te półeczki frontem szafki. Ale brakło na wszystko czasu i jest jak jest. Firanki to najmniejszy problem bo kosztowały 35zł. Większy problem z roletkami, bo ona odstają na rolce, i nie mogę swobodnie otworzyć okna bo uderza w szpalete przy pełnym rozwarciu skrzydła. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez julo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.12.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nad blatem są to płytki dokładnie te: [ATTACH=CONFIG]295895[/ATTACH] Zdjęcia robiłem telefonem i nie widać tych dekorów. Jakiej firmy są te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 29.12.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/dekor-amazonian-ceramika-color,p250998,l230.html na stronie Leroy M. trzeba wpisać amazonian. Próbowałem kupić je tanio przez internet, na innych stronach www ale przesyłka zabija cały zarobek. Pozatym przy małym metrażu nie było to opłacalne. W L.M. bardzo drogo mają ale nie ma kosztów kuriera - oni liczą płytki jak za całą paletę. No i można zwrócić nawet 1 szt. Choć wolałem zostawić na wszelki wypadek bo pewnie za parę lat to już się nigdzie nie kupi i może być problem w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pea 31.12.2014 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Jedna część kuchni nadaje się już do pokazania zdjęcie sprzed świąt, doszło oświetlenie nad wyspą (w sumie 3 czarne lampki). Rolety chwilowe, żeby sąsiedzi nie zaglądali nad stałymi pomyślimy w przyszłym roku. Jak się zmobilizuję to niedługo wrzucę skończoną resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arekp55 31.12.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Zdradź jaki masz sprzęt AGD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 31.12.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Fantastyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts