inż.maliniak 12.01.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Już ją kiedyś pokazywałam, jednak teraz temat wykańczania kuchni definitywnie uważam za zamknięty [ATTACH=CONFIG]297615[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]297618[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]297619[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]297620[/ATTACH] ...układ identyczny jak u nas więc podkradłem dla A. żeby to zobaczyła bardzo fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 12.01.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Białe są ładniejsze, ale zaraz zaczną farbować od granatowych spodni, więc z praktycznego punktu widzenia wybrałbym czarne. Ale nie z Ikei. Mam ich krzesła o bardzo podobnej konstrukcji i niestety stwierdzam, że są tandetne. Chyba już po roku użytkowania zaczęły niemiłosiernie skrzypieć. W wielu miejscach klej puścił i nogi żyją swoim życiem. Raz na jakiś czas muszę takie krzesełko wziąć "na kolanko" i dać porządnego klapsa z wszystkich stron, żeby pozbijać je do kupy. A przy siadaniu i tak trzeba sprawdzać, czy nogi nie odstają na łączeniach, żeby nie wyrżnąć na ziemię. Pół biedy, że ja mam tylko krzesła, bo z hokera to się leci 2x wyżej. O ile z mebli kuchennych Ikea jestem zadowolony, tak krzesła zdecydowanie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.01.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 piłkarzyk, też jestem za czarnymi, bardziej praktyczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.01.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 a jak tą plexi przymocowaliscie? pytanie laika... hehe Jak na tymczasówkę przystało, przybita została do ściany małymi gwozdkami z malutkimi główkami (coby nie rzucały się w oczy), ale jakieś wkręty też mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.01.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 pilkarzyk66 mam kuchnie w identycznej kolorystyce i zamówiłam czarne hokery.Tez miałam dylemat czarne czy białe ale koleżanka mi skutecznie wybiła z głowy białe- miała i zafarbowały od jeansów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.01.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 http://przekorba.fm.interiowo.pl/SAM_3253.JPG tak wyglada skonczona kuchnia. zdjecia po roku dodane. A tak przerobiona bez górnych szafek A tak bez tej jednej w samym rogu Przeróbka byle jaka ale chyba widać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 12.01.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 snoszi, a mogłabyś zmierzyć półwysep i jego odległość od szafek ze zlewem? odległość półwyspu od szafek to 180 cm ale spokojnie może być mniej bo jest bardzo dużo miejsca wymiary wyspy to ok 190 x 80 cm i mogłaby być odrobinę szersza tak o 10 cm. (po prostu nie powinno być tego wcięcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.01.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) A tak przerobiona bez górnych szafek A tak bez tej jednej w samym rogu Przeróbka byle jaka ale chyba widać o co chodzi Nie da się ukryć, że bez szafek wiszących wygląda najlepiej. Takie jest moje zdanie. Jednak nie zawsze da się z nich zrezygnować, bo czasami i niema gdzie trzymać naczyń. Ewentualnie można zamienić obecny okap na model ukryty w szafce. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 12.01.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No to i ja się pochwalę swoją kuchnią [ATTACH=CONFIG]295301[/ATTACH] JAOS czy mogę prosić o informację jaki to kolor frontów? A może wiesz jaki producent I jakby się dało wrzucić więcej zdjęć będę niebywale zobowiązana Planuję kuchnię w podobnej kolorystyce - palisander i biały. Fronty są na wysoki połysk? Jak się sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przekorbao2.pl 12.01.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Łał! To mnie zażyłaś! Ale muszę przyznać, że lakier na frontach wyszedł genialnie! Tak więc nie będzie problemu ze zmiana kolorystyki Dobrze by było wymienić też front przeszklony na pełny, oraz te podwójne drzwiczki pod piekarnikiem na pojedyńcze z jednym długim poziomym uchwytem (taki jak w górnych szafkach oraz szufladach). Powinno to uspokoić ten chaos. Nie mam jednak pomysłu na szafkę wiszącą przy samym skosie, a coś mi tam nie pasuje. A nie masz przypadkiem fotki bez tej szafki? Ciekawe jak by to wyglądało... A tak z innej beczki... Na poprzednim zdjęciu wyglądało to tak, jakby jeszcze wzdłuż ścianki kolankowej były szafki. Czy może się mylę? Jeśli są, to wrzuć też jakąś fotkę DOdam w tym tygodniu inne zdjecia. DZieki ogólnie za porady. Na początku pomyślałem, ze jak bedzie w dwóch kolorach to nie bedzie tak ciemno w kuchni. Ogólnie mam male mieszkanko na poddaszu, i z tad taka decyzja o dodaniu jasnego koloru. Ale wyszedl groch z kapucha Tak wogole, to sam robiłem wszystko z tesciem , tesiu jest stolarzem. A to pod szafkami to fototapeta na wymiar, a na to pleksi przymocowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przekorbao2.pl 12.01.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie da się ukryć, że bez szafek wiszących wygląda najlepiej. Takie jest moje zdanie. Jednak nie zawsze da się z nich zrezygnować, bo czasami i niema gdzie trzymać naczyń. Ewentualnie można zamienić obecny okap na model ukryty w szafce.http://przekorba.fm.interiowo.pl/SAM_2772.JPG Tak to wygladalo na poczatku. Co najwyżej to z kolorami teraz mogę zmienić, a usuwanie szafek raczej nie wchodzi w gre.. chodzi o miejsce ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.01.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 http://przekorba.fm.interiowo.pl/SAM_2772.JPG Tak to wygladalo na poczatku. Co najwyżej to z kolorami teraz mogę zmienić, a usuwanie szafek raczej nie wchodzi w gre.. chodzi o miejsce ;/ To jeszcze surowe fronty, przed "machnięciem" lakierem? Co do jasnych górnych frontów, to tak też przypuszczałam, że ten kolor mógł być podyktowany obawą, że będzie za ciemno i zbyt przytłaczająco... A jak sie zapatrujesz na zastąpienie obecnego okapu, okapem ukrytym w kolejnej szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przekorbao2.pl 12.01.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tak. To przed malowaniem bylo. I do tego doszla jeszcze wyspa. A co do okapu... niewiem. Musialbym to przemyslec. To juz dodatkowe koszty. Nowy okap,nowa szafka, malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 13.01.2015 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Moja biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.01.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Adrianad- proszę o fotkę wysokiej zabudowy w kuchni od przodu, czy to są szafy suwane czy na zawiasach z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 13.01.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Acca5, chodzi Ci o tę część gdzie na zdjeciu widać drzwi? Bo jeśli tak to tam nie szaf. To jest słupek z lodówką, słupek z zamrażarką i szafka 40-ka z szufladami w środku. Zdjecia z przodu nie moge zrobić, bo ta część zabudowy jest w korytarzu Edytowane 13 Stycznia 2015 przez adrianad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_1 13.01.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 bardzo ładna kuchnia a możesz powiedzieć co jest na ścianie pomiędzy szafkami a blatem?to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 14.01.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 snoszi, a mogłabyś zmierzyć półwysep i jego odległość od szafek ze zlewem? odległość półwyspu od szafek to 180 cm ale spokojnie może być mniej bo jest bardzo dużo miejsca wymiary wyspy to ok 190 x 80 cm i mogłaby być odrobinę szersza tak o 10 cm. (po prostu nie powinno być tego wcięcia) Bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 14.01.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 bardzo ładna kuchnia a możesz powiedzieć co jest na ścianie pomiędzy szafkami a blatem? to płytki? Dziękuję. Na ścianie są płytki http://www.ariana.it/collection/convivium.htm - zdjęcie nie oddaje ich uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolka 14.01.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 adrianad pięknie u Ciebie:)Czy zdradzisz model pochłaniacza oraz parametry listwy ledowej ( światło jest białe )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts