Mmelisa 27.01.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Sliczny aneks Aancyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 27.01.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Sliczny aneks Aancyk Dziękuję pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 27.01.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo ładna. Chyba już od roku nie widziałam żadnej kuchni w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 27.01.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 szocik, piękna kuchnia Wiesz, że mamy prawie identyczne zabudowy prawie bo ja mam piekarnik w tym środkowym słupku i szuflady inaczej rozłożone. Aancyk chociaż to nie mój styl ale bardzo mi się podoba Twój aneks kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek555 27.01.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 a co myślicie o tym? Przepraszam za bałagan, ale ocenie poddawany całokształt. Oczywiście brak jeszcze niektórych elementów, ale ten rok będzie tym, w którym już skończymy wszystkie prace pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.01.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Goshia7 dziekuje bardzo Widziałam przed chwika Twoja łazienke - chyba generalnie mamy podobny styl pomieszczeń U mnie w jednej łazience tez drewnopodobne płytki na podłodze (tylko ciut jasniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 27.01.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Lacobelowi, Jeśli chodzi o okap, to ze względów estetycznych i praktycznych powiesiłabym srebrną rurę. . [ATTACH=CONFIG]301189[/ATTACH] Te szafki bez uchwytów .... wyglądają trochę jak pokój bez klamek..... Rura owszem niebanalna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.01.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Te szafki bez uchwytów .... wyglądają trochę jak pokój bez klamek..... Rura owszem niebanalna . fajne porównanie :D Darku na wymiane nie ma szans przez najblizsze kilka lat, wiec... kocham moje bezuchwytowe szafki (mimo kilku połamanych na nich paznokci) miłoscia wielka. :D A ta niebanalna jak piszesz rura to trochę przymus - scianki sa tak waskie, ze kazdy inny okap wchodzi w swiatło okna. Rura sie mieści, nigdzie nie wystaje i chyba bedzie niezle wygladac. Ktos pytał czy myslałam o czymś kanciatym w tym miejscu - myslałam, nawet wizualke sobie z takowym okapem zrobilam , ale nad moją nerkowata płyta jakos rura wygląda spojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 27.01.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Te heksagonalne jakkoś do mnie nie gadaja na odległość - moze jak je zobacze na zywo... tylko kurcze gdzie? ide szukac Szociku może ze stolicy jesteś? Jeśli tak to chętnie zdradzę CI namiar. Sama ostrzę sobie zęby na te płytki ale do łazienki. Dziś udało mi się zobaczyć je na żywo. Są boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.01.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 No własnie nie ze stolicy a z warmii. Do Warszawy mam 200km. Obawiam sie ze u siebie na zywo ich nie zobacze. A one sa w wersji błyszczącej tylko? Te co moj watek znaja wiedza ze ja czasem mam szalone pomysły... więc... wymysliłam ze w najbliszy weekend wytne sobie papierowe płytki w odpowiednim kształcie i je nakleje z uzyciem tasmy. Jak beda ładnie wygladały te heksagonalne to normalnie pojade do Warszawy je oglądac A co! Tak czy inaczej - zdradzaj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 27.01.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Bartycka 24 pawilon 215a - sprzedają przede wszystkim markę Vives. Niestety mają wyłożone tylko pojedyncze płytki ale dobre i to. Z mojego rozeznania w temacie wynika, że są w wersjach błyszczących i matowych. Aaa zapomniałam, nazywają się hexatile equipe. Tutaj masz dostępne kolory: http://theinteriorsaddict.com/wp-content/uploads/2013/08/hexatile-colours.jpg a tutaj zdjęcia na żywo i przy okazji najlepsza cena jaką znalazłam http://www.planetadom.pl/pl/p/Equipe-Hexatile-Gris-Mate-17,5x20/1933 Edytowane 27 Stycznia 2015 przez halszka1938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo100 27.01.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, Ja również pozwolę sobie pochwalić się moją kuchnią. Nie jest za duża ale właśnie taka jaką z żoną chcieliśmy mieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Szociku może ze stolicy jesteś? Jeśli tak to chętnie zdradzę CI namiar. Sama ostrzę sobie zęby na te płytki ale do łazienki. Dziś udało mi się zobaczyć je na żywo. Są boskie! Bartycka 24 pawilon 215a - sprzedają przede wszystkim markę Vives. Niestety mają wyłożone tylko pojedyncze płytki ale dobre i to. Z mojego rozeznania w temacie wynika, że są w wersjach błyszczących i matowych. Aaa zapomniałam, nazywają się hexatile equipe. Tutaj masz dostępne kolory: http://theinteriorsaddict.com/wp-content/uploads/2013/08/hexatile-colours.jpg a tutaj zdjęcia na żywo i przy okazji najlepsza cena jaką znalazłam http://www.planetadom.pl/pl/p/Equipe-Hexatile-Gris-Mate-17,5x20/1933 Szocik, gdybyś wybrała z nich odcienie szarości 3 różne, byłoby nieźle Te szare wyraźnie wyglądają na matowe zgodnie z nazwą W 2gim tygodniu lutego będę latać po Bartyckich i innych. Jeśli możesz tyle poczekać, to obmacam, a jak się uda pobiorę próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 27.01.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Szocik, szkoda, ze te krzesła niewygodne Odnośnie stołu- zaglądałaś do Manufaktury Drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.01.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 zobacze co znajde w naszych lokalnych sklepach - pewnie spokojnie mi do II tyg lutego zejdzie wiec jakby co - mysl o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.01.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Szocik, szkoda, ze te krzesła niewygodne Odnośnie stołu- zaglądałaś do Manufaktury Drewna? Zagladałam - nawet z nimi koresponduje Oni w Lesznie siedzibe maja a moj małzonek w przyszłym tygodniu wybiera sie w tamte okolice....wiec pewnie jakies próbki przytarga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 28.01.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, Ja również pozwolę sobie pochwalić się moją kuchnią. Nie jest za duża ale właśnie taka jaką z żoną chcieliśmy mieć. Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]301339[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301340[/ATTACH] Ładna. Ale całość paskudzi ten kwadratowy kawałek podwieszonego sufitu z oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.01.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ładna. Ale całość paskudzi ten kwadratowy kawałek podwieszonego sufitu z oświetleniem zgadzam sie... no i okienko ginie przy tym wzorzystym lakobelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Lakobel nie problem, wymienić na jednobarwny i już. Gorzej z tym klabzdronem na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.01.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 kurcze nie zauwazyłam okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts