Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Te szafki bez uchwytów .... wyglądają trochę jak pokój bez klamek..... Rura owszem niebanalna .

fajne porównanie :D :D :D

Darku na wymiane nie ma szans przez najblizsze kilka lat, wiec... kocham moje bezuchwytowe szafki (mimo kilku połamanych na nich paznokci) miłoscia wielka. :D :D :D

A ta niebanalna jak piszesz rura to trochę przymus - scianki sa tak waskie, ze kazdy inny okap wchodzi w swiatło okna. Rura sie mieści, nigdzie nie wystaje i chyba bedzie niezle wygladac.

Ktos pytał czy myslałam o czymś kanciatym w tym miejscu - myslałam, nawet wizualke sobie z takowym okapem zrobilam , ale nad moją nerkowata płyta jakos rura wygląda spojniej

Te heksagonalne jakkoś do mnie nie gadaja na odległość - moze jak je zobacze na zywo... tylko kurcze gdzie? ide szukac :)

Szociku może ze stolicy jesteś? Jeśli tak to chętnie zdradzę CI namiar. Sama ostrzę sobie zęby na te płytki ale do łazienki. Dziś udało mi się zobaczyć je na żywo. Są boskie!

No własnie nie ze stolicy a z warmii. Do Warszawy mam 200km. Obawiam sie ze u siebie na zywo ich nie zobacze.

A one sa w wersji błyszczącej tylko?

Te co moj watek znaja wiedza ze ja czasem mam szalone pomysły... więc... wymysliłam ze w najbliszy weekend wytne sobie papierowe płytki w odpowiednim kształcie i je nakleje z uzyciem tasmy. Jak beda ładnie wygladały te heksagonalne to normalnie pojade do Warszawy je oglądac :D

A co! Tak czy inaczej - zdradzaj namiary :)

Bartycka 24 pawilon 215a - sprzedają przede wszystkim markę Vives.

Niestety mają wyłożone tylko pojedyncze płytki ale dobre i to. Z mojego rozeznania w temacie wynika, że są w wersjach błyszczących i matowych.

Aaa zapomniałam, nazywają się hexatile equipe.

Tutaj masz dostępne kolory:

http://theinteriorsaddict.com/wp-content/uploads/2013/08/hexatile-colours.jpg

a tutaj zdjęcia na żywo i przy okazji najlepsza cena jaką znalazłam ;)

http://www.planetadom.pl/pl/p/Equipe-Hexatile-Gris-Mate-17,5x20/1933

Edytowane przez halszka1938

Szociku może ze stolicy jesteś? Jeśli tak to chętnie zdradzę CI namiar. Sama ostrzę sobie zęby na te płytki ale do łazienki. Dziś udało mi się zobaczyć je na żywo. Są boskie!

Bartycka 24 pawilon 215a - sprzedają przede wszystkim markę Vives.

Niestety mają wyłożone tylko pojedyncze płytki ale dobre i to. Z mojego rozeznania w temacie wynika, że są w wersjach błyszczących i matowych.

Aaa zapomniałam, nazywają się hexatile equipe.

Tutaj masz dostępne kolory:

http://theinteriorsaddict.com/wp-content/uploads/2013/08/hexatile-colours.jpg

a tutaj zdjęcia na żywo i przy okazji najlepsza cena jaką znalazłam ;)

http://www.planetadom.pl/pl/p/Equipe-Hexatile-Gris-Mate-17,5x20/1933

Szocik, gdybyś wybrała z nich odcienie szarości 3 różne, byłoby nieźle :) Te szare wyraźnie wyglądają na matowe zgodnie z nazwą :)

W 2gim tygodniu lutego będę latać po Bartyckich i innych. Jeśli możesz tyle poczekać, to obmacam, a jak się uda pobiorę próbki.

Witam,

Ja również pozwolę sobie pochwalić się moją kuchnią. Nie jest za duża ale właśnie taka jaką z żoną chcieliśmy mieć.

Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]301339[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301340[/ATTACH]

Ładna. Ale całość paskudzi ten kwadratowy kawałek podwieszonego sufitu z oświetleniem :bash: