kolo100 28.01.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dzięki za opinie. W rzeczywistości okna ładnie wyglądają i są zauważalne bo są dwa.Co do sufitu to nie miałem pomysłu na nic innego. Żona chciała jakąś lampę wiszącą jednakże uderzałbym w nią głową...W salonie z jadalnią mam też sufity podwieszane także całość tworzy jakby jedno pomieszczenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Skoro zrobiło się trochę kolorowo to i ja odważę się pokazać swoją kuchnię Przeszła mały lifting w postaci nowego blatu i zlewu oraz zrobienia wejścia do kotłowni. Meble i agd są sprzed 11 lat, więc liczę na wyrozumiałość Nie mam pomysłu co postawić na szafkach, które są, moim zdaniem, za niskie, bo to co tam teraz stoi jest do uprzątnięcia. Jak i czym wypełnić tę przestrzeń? A może nic tam nie dawać i tyle? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.01.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Tomkowa jak ja zazdroszcze ci w kuchni oswietlenia i obrazków Taki etap wykończania domu jest moim obecnym marzeniem PS. Bardzo fajne drzwi i ładny charakter pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.01.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Szociku, ja jestem obrazomaniaczką Myślałam, żeby na szafkach poustawiać w dużych ramkach na zdjęcia przepisy i zdjęcia własnych potraw. Tylko tych udanych Na to akurat wystarczyłyby ze trzy ramki A na drzwiach pojawiają się różne dziwne zapiski, nie tylko zakupowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.01.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Tomkowa oddaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 29.01.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Drodzy moi. Proszę Was o pomoc w poprawkach mojej kuchni. Kuchnia nie była tania, robiona na zamówienie przez poleconego stolarza, a wyszło średnio. Stolarz nie robił wizualizacji w żadnym programie, coś tam kreślił w swoim kajecie, z którego mnie osobiście ciężko było zauważyć te rzeczy, które widzę teraz na żywo. Na ten moment przemyślenia są takie: 1. Zamknięcie frontem otwartych szafeczek po prawej stronie, a z lewej strony zmiana szafki na szerszą, dociągniętą do końca blatu. Ewentualnie dodanie tych otwartych szafek, tam gdzie brakuje po lewej, choć otwarte nie bardzo mi się podobają, ale wiadomo, że wyjdzie dużo taniej. 2. Wymiana szafek na dopasowane szerokością do zabudowy piekarnika- szafka z lewej strony i z prawej nad mającą tam stanąć 2-drzwiową lodówką. 3. Wymiana szyb w barku na mleczne, żeby nie było widać tych cholernych zawiasów. Pozostałe zdjęcia kuchni- wszelkie uwagi mile widziane- nie obrażę się, bo też chcę mieć ładną kuchnię, a nie taką jak teraz widać na zdjęciach. Jaki okap? (skośny?) Jaki panel ścienny? (ten jest tymczasowy) Z góry dziękuję za wszelkie opinie!!! Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 29.01.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Anyżek, straszny miszmasz z tymi szafkami. Po lewej pionowe fronty po prawej poziome, przydałoby się jakoś to ujednolicić... No i płytka szafka nad lodówka to nieporozumienie i jeszcze otwarta?!? Pogłębić i zamknąć. I coś dziwnego się z cokołami dzieje - one mają różne kolory? Ten biały tam kompletnie do niczego nie pasuje i zupełnie nie potrzebnie mocno rzuca się w oczy. Swoją drogą to odważna byłaś decydując się na realizację bez projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 29.01.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 adrianad, to był stolarz z polecenia... U znajomych wyglądało jego "dzieło" całkiem ok, a może po prostu niezbyt dokładnie obejrzałam...Zainkasował za tę kuchnię 16 000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.01.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Może zrezygnuj z szafek wiszących, z lewej strony tam gdzie piec zamiast tego daj jedną na ścianę z oknem.Teraz widać boki z szafek na d tym barkiem.Jeżeli dodasz tam jeszcze okap skośny to znowu połamiesz linie.Zostawiłabym tam tylko okap-może tuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 29.01.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Dziękuję bardzo za opinię Bejaro, czekam na dalsze rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.01.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 zamiast szyb mlecznych zrobilabym normalny front w mini wyspie... bo wychodzi taki misz-masz.. :/ i zgadzam sie z adrianad i Bejaro... widac ze kuchnia jest pieknie ustawna, ale wykonanie, niestety nie powala na kolana wykonawca dal ciala :/ a ja myslalam ze z moja kuchnia jest cos nie tak.,..chyba zaczne ja lubiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 29.01.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 zamiast szyb mlecznych zrobilabym normalny front w mini wyspie... A dokładniej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.01.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 a dokladniej.. pelne drzwiczki... tak jak po bokach szyb... zeby nie bylo nic tam widac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.01.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Podziwiam za odwage robienia kuchni bez projektu, ale nie ma co biadolić tylko zakasac rekawy trza bo to co teraz jest to taki roche bałagan nooo! Dół poza cokołami jest jeszcze do przełknięcia, chociaz niektóre szafki tez troche od czapy. Mysle jednak ze za duzo tam nie nawymyslasz Trzeba koniecznie uspokoic góre! Dla mnie te szafki sa za bardzo podzielone! Po co te otwarte elementy??? Zrób zdjęcia każdej ze sciany stojąc na wprost niej tak zeby było widac i góre i dół na jednym zdjęciu. Wrzuć zobaczymy jak wyglada każda sciana odzielnie i spróbujemy cos wymyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.01.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jeszcze jedno pytanie,czy blat nad barkiem jest grubszy od tych pozostałych blatów?Jakie planujesz oświetlenie-teraz widać tylko jedno na środku,będziesz sobie robiła cień pracując przy szafkach.Czy nad barkiem będą jakieś lampy?Też jestem za zamknięciem tych szklanych drzwiczek frontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.01.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jak mi podasz dokladne wymiary kuchni i szerokości poszczególnych szafek to moge sprobowac ci zrobić wizualke. Nie jakas mega profesjonalną ale taka która pokaze jak co bedzie wygladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 29.01.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 szociku, dziękuję Ci kochana, zaraz podam wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 29.01.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 szociku, barek 1880.następnie ściana z płytą indukcyjną 3000.3500 ściana z oknem1580 ściana ze słupkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swee 29.01.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Coś takiego ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.01.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Anyżku: No to jeszcze zrób zdjęcia tego co masz teraz - tak na wprost najlepiej - i nanies na to wymiary szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts