Anyżek35 30.01.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Dziękuję ślicznie za opinie, ale zabudowanie całej ściany to znów pójdę w dodatkowe koszta Na ten moment chyba widzę to tak, jak Ania doradziła: -zrównam w szerokości meble na prawej ścianie - po lewej dam te dwie szafki poziome symetrycznie po bokach, środek na okap zostawię to wszystko, co mi na razie przychodzi do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 to prawda z tymi kosztami... i bedzie tak, ze na 20tysiacach zakonczysz najpierw zrob male poprawki, czyli takie najmniej kosztowne.. glowa do gory. bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) ..chyba, żeby zamienić miejscami lodówkę i piekarnik - wtedy chociaż płytka góra by się zlicowała. A sam piekarnik z kominem... ana...edit...ANYZEK to chyba najgorsze jak czlowiek sie naczeka na swoja wymarzona kuchnie a tu trzeba cos zmieniac...ale lepiej zrobic to od razu bo bedziesz na ta kuchnie patrzec codzinnie przez nastepnych pare ladnych lal mam propozycje podobna do tych juz przedstawionych - albo calkowicie bym zrezygnowala z gornych szafek i wstawila sam okap (co jest malo praktyczne, bo gdzie trzymac te wszystkie szklaneczki, kubeczki ect;)) albo zmienila te po lewej na takie jak te po prawej i zlikwidowala otwarte poleczki o jakos tak co do drugiej strony to bym ja troche ujednolicila wymianiajac szafke blizej okna na glebsza i dodatkowo zamontowalabym rolete...chodzi mi o cos mniej wiecej takiego mam nadzieje ze mimo kiepskiej jakosci to wiesz o co mi chodzi Edytowane 30 Stycznia 2015 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 annNS.. to jest kuchnia Anyzek rolete?? a fe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 annNS.. to jest kuchnia Anyzek rolete?? a fe... aaaano....anyzek anyzek przpraszam z doskoku czytam skoro roleta taka fuuu to moze zwykle drzwiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.01.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 annNS.. to jest kuchnia Anyzek rolete?? a fe... Ale Anyżek też Ania:) Anyżku - bardzo dobry pomysł - pozamieniaj szafki i wstaw zdjęcie - może się okazać, że będzie mocno na plus! Mmelisko - ale roleta taka praktyczna - ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 zamiast rolety to lepsze drzwiczki albo najlepiej juz nic..zeby nie ciagnac bardziej kosztami... ekspres sobie mozna postawic w tej czesci i tez bedzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Pestka, inspiracja fajna ale nie pasujaca do tej kuchni.. wyjdzie z ta dziura podobnie jak wczesniejsza kuchnia z kwadracikiem na srodku Nie wyjdzie jak tamta z tym klabzdronem:). Tam wisi takie CÓŚ na środku, a tu byłoby pogłębienie. I wcale takie coś nie wymaga dużego obniżenia sufitu. Jest też dowolność w wielkości. Może ta dziura zajmować prawie cały syfi, a może być dość małą. Nie mam czasu, bo bym tę kuchnię przemalowała i wtedy byłoby wiadomo. Ale oczywiście koszt jakiś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 juz sobie zobrazowalam o co chodzi... jezeli duuuza dziura to faktycznie, ta czesc zabudowy z plyty co bedzie obnizona, moze byc wykorzystana na tubki czy tez inne oswietlenie.. ale w tej "dziurze" oswietlenia led (jak na insporacji) bym nie robila dookola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ze światłem można różnie. Zobacz jakie fajne listwy sufitowe do oświetlenia ma Orac http://www.clusiv.pl/galeria.html Przejrzyj galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ale tam inspiracji! jestem na etapie takim, ze wszystko bede przegladac dzieki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 30.01.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 annNS2, dużo lepiej to wygląda na Twojej wizualizacji i nie rodzi dodatkowych dużych kosztów! wydaje mi się, że chyba pójdę w to ale dalej myślę i analizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 30.01.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Anyżku. Czy masz już tą lodówkę sbs, i czy koniecznie musi być właśnie taka? Może wystarczy kupić zwykłą do zabudowy jest tańsza?Nie wiem ile zamierzałaś wydać na lodówkę,ale może różnica w cenie zrekompensuje dorobienie zabudowy lodówki-jeżeli akceptujesz taką zmianę oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 30.01.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Bejaro, lodówka już jest i tutaj absolutnie nie ma możliwości zmiany, bo to był warunek małża, że tylko taka lodówa i żadna inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian Ozga 30.01.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 no wygląda to nieźle, ale na tym zdjęciu pomieszczenie ma chyba 5 m wysokości;) w normalnych warunkach wydaje mi się, że optycznie pomniejszy to pomieszczenie A może tak rozwiązać tę przestrzeń nad szafkami i sufit z oświetleniem? Nie koniecznie zaraz drewno. Można ściany pomalować innym kolorem. Trzeba by zrobić sufit podwieszany z otworem pośrodku i tam w ściankach (tego otworu) pochować lampy. Tej kuchni brak jakiegoś haczyka, czekoś indywidualnego co ją wyróżni. Więc może ta jest droga [ATTACH=CONFIG]301799[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 30.01.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 annNS2, zrobię tak jak radzicie z Anią, szafki poziome obydwie symetrycznie na lewej ścianie, po środku prosty okap 90' lub nawet 120' Prawa strona zabudowana jednolicie do tej samej szerokości, a z tej rolety zrezygnuję i wstawię tam po prostu czajnik elektryczny lub ekspres do kawy i już. Myślę, że będzie dużo lepiej. co się jeszcze dziś dopatrzyłam, że mi źle blaty zlicował. Na ścianie przy oknie na skos, a barek z blatem połączył na wprost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 30.01.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Anyżek, Tę otwartą szafkę nad lodówką, warto by przenieść do przodu i zlicować z zabudową słupka z piekarnikiem. Przy okazji jakieś drzwiczki otwierane do góry jej dodać, coby nie straszyła zawartością A poza tym to zgadzam sie z dziewczynami - symetryczne szafki po obu stronach okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 30.01.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 moniss, chcę zrobić dokładnie tak jak mówisz szafka znad lodówki ma być zlicowana z szafką od piekarnika i zamknięta drzwiczkami otwieranymi do góry i ta szafka po lewej stronie słupka również ma być zlicowana, żeby wszystko było w jednej linii pozostałe 2 szafki poziome symetrycznie dam po obu stronach okapu dla mnie na ten moment wydaje się to najlepsze rozwiązanie Dziękuję Wam bardzo za pomoc i jak zrobię poprawki to wkleję fotki po zmianie Jeszcze mnie tylko czeka przeprawa ze stolarzem, bo nie zamierzam sama ponosić kosztów, niech on też się poczuwa i partycypuje w kosztach, skoro sprawę spartaczył, bo ustalenia były inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 30.01.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Powodzenia w negocjacjach-wyegzekwuj to co miałaś w umowie szczególnie to co do tych blatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Anyzek, i nie daj sobie wmowic "ze tak sie nie da" " tak musi byc" zawsze jest rozwiazanie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts