gos1303 31.01.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich. A to ja sie tez pochwale kuchnia, ktora zaprojektowalam mojej siostrze w malutkim mieszkanku w bloku. Jak sie dokopie do zdjec ze swojej kuchni to tez wrzuce Edytowane 31 Stycznia 2015 przez gos1303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 31.01.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 gos1303, bardzo ładnie. Przyjemna kuchnia. Szkoda, ze mi nie projektowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1303 31.01.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 gos1303, bardzo ładnie. Przyjemna kuchnia. Szkoda, ze mi nie projektowałaś Anyzek35 byloby to raczej trudne, bo siostrze zrobilam kuchnie po znajomosci i na odleglosc, pracuje w Szwecji, wiec nie moglabym pobrac wymiarow z Twojej kuchni. Ale bardzo dziekuje za uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 31.01.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 gos1303, to taki żarcik był oczywiście Siostra pewnie zadowolona z kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1303 31.01.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Bardzo zadowolona. W malutkim mieszkanu ma tylllle szafek, ze wszytko upchnie, a o to jej wlasnie chodzilo. A Ty uporalas sie ze swoim stolarzem w koncu, bo gdzies tam wyczytalam, ze cos bylo nie tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 31.01.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 gos1303, jestem z nim umówiona na poniedziałek. Chcę się z nim dogadać po ludzku i bez nerwów, żeby mi poprawił wszystkie usterki, które są z jego winy, we własnym zakresie. Mój ogromny błąd jest taki, że rzeczywiście nie podpisałam z nim umowy. Niech to będzie nauczką dla wszystkich inwestorów.Do "mojej listy" usterek doszedł jeszcze punkt z koszem magic corner. Źle wzięty wymiar, alby zły projekt spowodował, ze kosz po wyjechaniu prawie haczył o uchwyt, więc stolarz obciął kawałek kosza. Raczej powinien go zamontować tak, że powinien wyjeżdżać bez problemu i obawy, że przerysuje front szafki. Ech, człowiek uczy się całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1303 31.01.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 gos1303, jestem z nim umówiona na poniedziałek. Chcę się z nim dogadać po ludzku i bez nerwów, żeby mi poprawił wszystkie usterki, które są z jego winy, we własnym zakresie. Mój ogromny błąd jest taki, że rzeczywiście nie podpisałam z nim umowy. Niech to będzie nauczką dla wszystkich inwestorów. Do "mojej listy" usterek doszedł jeszcze punkt z koszem magic corner. Źle wzięty wymiar, alby zły projekt spowodował, ze kosz po wyjechaniu prawie haczył o uchwyt, więc stolarz obciął kawałek kosza. Raczej powinien go zamontować tak, że powinien wyjeżdżać bez problemu i obawy, że przerysuje front szafki. Ech, człowiek uczy się całe życie... Mysle, ze na spokojnie mozna wiecej zalatwic, ale czasami porostu sie nie da. W szoku jestem, ze obcial Ci kawalek kosza. Zaplacilas mu calosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 31.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Zaplacilas mu calosc? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 31.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich. A to ja sie tez pochwale kuchnia, ktora zaprojektowalam mojej siostrze w malutkim mieszkanku w bloku. Jak sie dokopie do zdjec ze swojej kuchni to tez wrzuce Tutaj kolejny drobny niuansik, na który przeciętny inwestor nie zwraca uwagi, mianowicie, listwy w narożnikach, nie mają frezowań jak fronty, jednak odrobinkę zaburza to harmonię Anyżek masz jakąś fotkę tego obciętego cornera? I w którym dokładnie miejscu on haczy? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... Edytowane 31 Stycznia 2015 przez arek570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1303 31.01.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 A to moja kuchnia. Wprawdzie ma juz 6 lat ale nadal ja bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 31.01.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 gos1303, nie dziwię się, że ją lubisz, bo jest piękna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1303 31.01.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 nie A to mysle, ze wszytko Ci poprawi bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 A to mysle, ze wszytko Ci poprawi bez problemu. albo i nie...skoro umowa nie podpisana ja 3mam kciuki. Tez sobie nie potrafie wyobrazic wyciecia kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 31.01.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Anyżek, brak umowy stawia Cię w trudnej sytuacji, bo jak się stolarz uprze, to nic mu nie udowodnisz. Za to masz w ręku ten atut, że nie zapłaciłaś jeszcze. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1303 31.01.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Anyżek35 dziewczyny dobrze radzą , będzie dobrze , ale nie chciałabym się znaleźć w takiej sytuacji Życzę powodzenia w pertraktacjach ze stolarzem . Moja kuchnia się projektuje / klaruje ale mam jeszcze parę wątpliwości . Może coś mi poradzicie [ATTACH=CONFIG]301189[/ATTACH] Czy w takiej kuchni jak u szocik ,z szarym blatem ( takim samym) dobrze wyglądałby ten blat na dolnych szafkach Z BOKU ? Jak lepiej wykończyć ten bok ? Blatem czy białą lakierowaną płytą ? Dziewczyny w jakim kolorze macie korpusy do białych lakierowanych kuchni ? Stolarz namawia mnie na srebrne ( aluminium) , chyba będą ślepić Czy cokół srebrny to dobry wybór . Alcudia ja mam kuchnie zakonczona blatem. Czarny, wiec moze malo inspirujacy, ale razem wszytko to jakos znosnie wyglada. Po 6 latach i pracy domu drewnianego cos tam moze nie jest idealne, ale kto bytam sie tym przejmowal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcudia 31.01.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) alcudia , u mnie tak to jest wykonczone Dziękuję bardzo wszystkim Piękne kuchnie Arek widzę że siedzisz w temacie czy da się zrobić pochłaniacz ( teleskopowy ?) żeby był niewidoczny jak u Mmelisy a jednocześnie żeby para i ciepło z kuchenki gazowej nie osmaliła frontów ? Górne szafki mam mieć takie same ( bez uchwytów , otwierane za front ) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez alcudia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2015 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Alcudia, kilka stron wczesniej adrianad pokazywala swoja kuchnie i jak ma ukryty okap ku przypomnieniu http://elica.com.cdn-immedia.it/sites/default/files/prodotti/Ciak_Aperta_2014_gallery_1.jpg ja mam u siebie oslone w formie szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2015 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 I jeszcze pamietam kuchnie Lukarny (mam nadzieje ze sie nie pogniewa )http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/833/uy6w.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/856/r8xo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.02.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Mel jaki ty masz model okapu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Mel jaki ty masz model okapu ?? Ivy, Faber Stilnovo Plus X 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts