olalee 05.02.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 chodzi Ci o tą tapetę z wieżą? tej fototapety nie bedzie jeśli juz to inna lub biała cegła myślałam jeszcze ewentualnie o pomalowanej scianie i powieszeniu czegoś a może postawienie jakiejśc drabinki dekoracyjnej itp. a co byś zmieniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 05.02.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 qubecek a dałbyś radę zrobić zdjecie i pokazać jak to wygląda z blatem i ogólnie na tle kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 05.02.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) qubecek a dałbyś radę zrobić zdjecie i pokazać jak to wygląda z blatem i ogólnie na tle kuchni? nie rozumiem za bardzo jak mam zrobić zdjęcie? Narazie takie zrobiłam, nie wiem czy o to chodziło Edytowane 5 Lutego 2015 przez qubecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 05.02.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 nie rozumiem za bardzo jak mam zrobić zdjęcie? Narazie takie zrobiłam, nie wiem czy o to chodziło [ATTACH=CONFIG]302885[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302886[/ATTACH] Yo, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egp 05.02.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 śliczna kuchnia. Mam pytanie z innej beczki, co to za lampy w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekAK 05.02.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 To mój aneks, jeszcze w nie do końca urządzonym mieszkaniu, co widać m.in. po braku lampy [ATTACH=CONFIG]302434[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302435[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302436[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302437[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302438[/ATTACH] Co to za szara farba na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.02.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Kanapa robiona na zamówienie To, co prawda, wątek kuchenny, ale bardzo byłabym wdzięczna za fotkę kanapy i namiar na wykonawcę. Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.02.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 quabecek jakie masz blaty? i panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.02.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Mmelisa z czego masz blat? ( firma i kolor, wzór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dziewczyny błagam pomóżcie z blatami, a może dać taki jak ma szocik? egger beton jasnynie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dziewczyny błagam pomóżcie z blatami, a może dać taki jak ma szocik? egger beton jasny nie wiem co robić wybierz ten który ci sie najbardziej podoba ja mam czarny bo taki chciałam - nie wystrczyło na kamień wiec wybrałam z Kronopola U 190 KM Czarny i jestem bardzo zadowolona . Podpatrzyłam go tutaj w jednej ślicznej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) wybierz ten który ci sie najbardziej podoba ja mam czarny bo taki chciałam - nie wystrczyło na kamień wiec wybrałam z Kronopola U 190 KM Czarny i jestem bardzo zadowolona . Podpatrzyłam go tutaj w jednej ślicznej kuchni z ładnej kuchni podpatrzyłaś o to chodzi, ze nie wiem co mi sie bardziej podoba:( jak się czyści Twój blat? widac odciski palców itp czy jest raczej łatwy w utrzymaniu? teraz widzę, ze to twoja kuchnia - śliczna:) Edytowane 6 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 to nie kuchnia podpatrzona ivy wkleiła swoja kuchnię wg mnie u Ciebie ciemny - jasny zginie... no chyba że tak wolisz? bo ja lubię kontrasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 tak doczytałam:) bardzo ładna kuchnię ma:) chyba jednak będzie ciemny tylko czarny typowo czy grafit( okna mam antracytowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 z ładnej kuchni podpatrzyłaś o to chodzi, ze nie wiem co mi sie bardziej podoba:( jak się czyści Twój blat? widac odciski palców itp czy jest raczej łatwy w utrzymaniu? teraz widzę, ze to twoja kuchnia - śliczna:) tak to moja kuchnia Podpatrzyłam w tej ślicznej kuchni oliwkawawa Zdjęcia TUTAJ Odcisków nie widać, fajnie sie czyści. Niewidac zadnych śladów po wycieraniu itp, nie trzeba polerować. Jest ciemny wiec jak na kazdym ciemniejszym widac okruszki ale jest łatwy w utrzymaniu czystości i wygląda super moim zadniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 i o to chodzi, żeby był łatwy w utrzymaniu:) a gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 i o to chodzi, żeby był łatwy w utrzymaniu:) a gdzie kupowałaś? tu masz lokalnego dystrybutora w swojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dziekuję Ci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ivy jakbyś mogła do mnie wpaść i doradzić odnośnie sufitów byłabym wdzięczna:) i Dziewczyny zapraszam bo coraz większy mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 06.02.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 qubecek jak możesz zrób za zapalonymi ale z dalszej odległości bo to fajnie wygląda coś jak tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts