qubecek 06.02.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Co to za szara farba na ścianach? Flugger 5348 To, co prawda, wątek kuchenny, ale bardzo byłabym wdzięczna za fotkę kanapy i namiar na wykonawcę. Może być na priv dodaję fotkę, wykonawcę nie wiem czy moge polecić, niby kanapa ok, zachęcona dałam mu do obicia tez krzesła widoczne gdzieś w tle i zamiast w 3 dni zrobić to zrobił chyba w ciągu miesiąca, nie odbierał telefonu itd., także raczej nie polecałabym. W razie czego mogę znaleźć wymiary jakie chciałam quabecek jakie masz blaty? i panele? panele to dąb husky, a blatyjeśli dobrze znalazłam w google (bo zmienialiśmy w ostatniej chwili) tto kronospan A300 Andromeda sirius czarna qubecek jak możesz zrób za zapalonymi ale z dalszej odległości bo to fajnie wygląda coś jak tu [ATTACH=CONFIG]303050[/ATTACH] chyba wrzucałam już te zdjęcia, jakies inne mogę zrobić jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 07.02.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 To i ja sie pochwale moja skromna kuchnia. Troszke klockowata jest ale aneksik jest malenki i byl tu nacisk przede wszystkim na jak najefektowniejsze wykorzystanie miejsca do przechowywania. Kuchnia z Ikea. [ATTACH=CONFIG]302352[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302353[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302354[/ATTACH] no ! i o ile lepiej wygląda waniliowy kolor frontów od białego. bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako0911 07.02.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Nieśmiało wklejam swoją. Zdjęcia słabej jakości, na żywo zdecydowanie lepiej. Witam, kuchnia śliczna, przymierzam się właśnie do swojej, która kształtem i rozplanowaniem przypomina w/w. Intryguje mnie jednak rozwiązanie górnej szafki narożnej. Ja nie mam pomysłu na to, by była funkcjonalna. Zastanawiam się nad tym, aby front był na zawiasach, a zamiast półek szuflady. Czy taki pomysł jest dobry? Czy mogłabym prosić ewentualnie o dodatkowe zdjęcie otwartej szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 07.02.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 dako0911 Postaram się jutro wstawić fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 07.02.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 no ! i o ile lepiej wygląda waniliowy kolor frontów od białego. bardzo lubię no wlasnie ja mam jakies takiemieszane odczucia najwazniejsze ze mimo tego iz aneks maly to uzytkuje sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Ivy jakie masz fronty w półmacie, macie w połysku? i które polecacie? miałam mieć w połysku ale teraz składniam się na półmat lub mat( podpowiedzcie, który lepszy:) i czy są jakieś odcienie białego ? czy jak zamówie np. białe w półmacie będzie ok? Edytowane 8 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekAK 08.02.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 qubecek dzięki za Fluggera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka17 09.02.2015 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witajcie, Tak podczytuje, podczytuje, bo moja kuchnia bedzie sie robic dopiero w przyszlym roku. I jedno pytanie mi sie kreci po glowie... dlaczego tak malo jest kuchnii z zabudowa do samego sufitu? Czy to wzgledy estetyczne, czy finansowe, czy praktyczne? Chociaz moim skromnym zdaniem praktyczniejsze sa wlasnie meble do samego sufitu - nie zbiera sie kurz I tluszcz na gorze szafek... Przepraszam za offtop, ale taka moja obsesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 09.02.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ja odpowiem tak - wysokość mieszkania u mnie to 2,66m. Moja żona ma 1,7m. Szafki mamy 60cm nad blatem, górne szafki to coś koło 90cm a dolne 85cm. TO daje nam górną półkę na wysokości ok 2m. Jest to praktycznie składowisko najmniej potrzebnych rzeczy. Gdyby miało być jeszcze te 30 cm wyżej musiała by tam chyba wrzucać naczynia . Poza tym u mnie zabudowa nie jest ciągła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.02.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A u mnie pomieszczenie ma 2,80 m, ja 1,58, kuchnia z IKEA praktycznie do samego sufitu, od góry zabudowa KG 15 cm. Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Faktycznie do górnych szafek nie sięgam, ale schowane są tam rzeczy, których potrzebuję raz lub dwa w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako0911 09.02.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 dako0911 Postaram się jutro wstawić fotkę JACUŚ dzięki za zainteresowanie, jestem bardzo wdzięczna. A czy nie odczuwasz problemu z tym, że przy otwieraniu szafki nie może nic stać na blacie? Albo że za każdym razem trzeba coś odsunąć? Też mam tak zaprojektowaną kuchnię, i z doświadczenia już wiem, że gdzie wolne miejsce, tam zawsze się coś postawi. I za każdym razem coś przestawiać, żeby otworzyć szafkę? Mnie osobiście taka wizja przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A co byscie powiedzieli na te płytki do mojej kuchni?http://www.baerwolf.de/pl/produkty/nowosci_produktowe/files/BIGgl-14013.jpg.jpgTo jest połaczenie bieli z metalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 09.02.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witajcie, Tak podczytuje, podczytuje, bo moja kuchnia bedzie sie robic dopiero w przyszlym roku. I jedno pytanie mi sie kreci po glowie... dlaczego tak malo jest kuchnii z zabudowa do samego sufitu? Czy to wzgledy estetyczne, czy finansowe, czy praktyczne? Chociaz moim skromnym zdaniem praktyczniejsze sa wlasnie meble do samego sufitu - nie zbiera sie kurz I tluszcz na gorze szafek... Przepraszam za offtop, ale taka moja obsesja [ATTACH=CONFIG]303435[/ATTACH] Mając sufit na wysokości 2.7m nawet na stołku nie dostałbyś do ostatniej szafki. Na pewno parę zł taniej, ale przede wszystkim taka zabudowa jest ciężka w odbiorze, strasznie przytłacza, dlatego najczęściej montowana w małych blokowych kuchniach gdzie istotny jest każdy centymetr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckcamell 09.02.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Czy jest ktoś w stanie napisać jak zrobić podświetlenie cokołu (pasek ledowy) na całej długości kuchni gdzie w ciągu jest zmywarka (podcięty cokół) czy ktoś ma u siebie zrobione podswietlenie. Będę wdzięczny za każde sugestie. Jak macie u siebie? oczywiście o ile macie podwietlenie Witam, Czy ktoś ma pomysł jak rozwiązać powyższy problem oświetlenia cokołu w kuchni gdzie w linii szafek znajduje się zmywarka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 09.02.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witam, Czy ktoś ma pomysł jak rozwiązać powyższy problem oświetlenia cokołu w kuchni gdzie w linii szafek znajduje się zmywarka??? Montujesz na cokole, wymagana zmywarka, która "nie haczy". Przy normalnej w grę wchodzi tylko oddzielny profil led z osobnym podłączeniem, który mocujesz na listwie od wewnątrz frontu. Stolarz nie wie, czy sam się bierzesz za kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 10.02.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dako, powierzchnia blatu jest tak duża, że nawet nie odczuwam potrzeby, stawiania w tym miejscu czegokolwiek. A szafka z otwartymi drzwiczkami, wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako0911 10.02.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Aaaha, dziękuję JACUŚ, nie ukrywam, że rozwiałeś trochę moje obawy co do funkcjonalności tej szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako0911 11.02.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witajcie.tak wyglada moja śnieżnobiała kuchnia na połysk:) Podoba sie komuś? http://zmniejszacz.pl/zdjecie/186/1210578_image-1e65db1816525a9f62e462167b3fd9499d5a1c63fb093a147b5973d9111ba17c-V.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/186/1210708_image-f2b007d17e22ff32913d6d323d81529f90a73ecd80fb6493f002c16ff733c32f-V-(1).jpg A jak masz rozwiązaną tę szafkę nablatową przy oknie? Czy w środku są półki czy front wyjeżdża jak szuflada? Mam identyczną w projekcie i nie wiem jak z jej funkcjonalnością :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekAK 11.02.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ... A powiedz mi jeszcze proszę jaki masz okap i jak się sprawuje? Właśnie szukam okapu takiego typu i wybór jest bardzo mizerny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts