Tomkowa 13.02.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Też mam servo i również polecam. U mnie jest jedna szuflada pod zlewem i bez servo myślę, że front długo by nie wytrzymał. Często otwieramy kolanem, ale czasami normalnie i servo działa jak wspomaganie otwierania. Co do przypadkowego otwierania, na początku zdarzało się dość często, teraz żadko. A widok mojaj 2-letniej córki podchodzącej do szyflady i otwierającej ją kolankiem - bezcenny Hej Aga Gdzie można zobaczyć Twoją kuchnię? Wyglądam jej tu i doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.02.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Hej Aga Gdzie można zobaczyć Twoją kuchnię? Wyglądam jej tu i doczekać się nie mogę Kuchnia rodzi się powoli, jeszcze miesiąc i będzie gotowa. Nie ukrywam, że sama chciałabym zobaczyć ją w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.02.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 To taki kawałeczek, specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.02.2015 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ślicznie! Dziękuję Lampa super, meble za jakimi tęsknię Czekam niecierpliwie na całość Ta ściana z tulipanami, którą na lampowym widziałam, to będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.02.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ślicznie! Dziękuję Lampa super, meble za jakimi tęsknię Czekam niecierpliwie na całość Ta ściana z tulipanami, którą na lampowym widziałam, to będzie?? Zgonie z ogólną opinią forumowiczów, ściany z tulipanami nie będzie, ale jest zastępstwo, a czy godne to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.02.2015 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Było jakieś głosowanie?? Jak zwykle jestem do tyłu Miesiąc i gotowa! Będę wypatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.02.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Było jakieś głosowanie?? Jak zwykle jestem do tyłu Miesiąc i gotowa! Będę wypatrywać Głosowania jako takiego nie było, ale jak pokazałam wstępny projekt najbardziej dostało się tulipanom i okapowi wolnowiszącemu. I w rezultacie ani tego ani tego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 14.02.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ile kosztuje obecnie średnio kuchnia u stolarza/ w studiu kuchennym, taka kuchnia średniej wielkości 13m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.02.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 To taki kawałeczek, specjalnie dla Ciebie [ATTACH=CONFIG]304380[/ATTACH] ślicznie a co to za lampa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 14.02.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ile kosztuje obecnie średnio kuchnia u stolarza/ w studiu kuchennym, taka kuchnia średniej wielkości 13m2? To tak jakbyś zapytał ile kosztuje średniej klasy auto dla 4osobowej rodziny... Może podaj chociaż długość zabudowy, z czego fronty. Już nie wspominam o okuciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.02.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 ślicznie a co to za lampa ?? Poczekajmy na efekt końcowy A lampa nazywa się Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 14.02.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 To tak jakbyś zapytał ile kosztuje średniej klasy auto dla 4osobowej rodziny... takie auto to wydatek około 70 tyś Może podaj chociaż długość zabudowy, z czego fronty. Już nie wspominam o okuciach... Długość zabudowy około 6 metrów. Okucia niestety nie znam się na tym. Przeciętne. Jak patrzę na kuchnie to większość ma podobne więc i ceny pewnie sa jakies standardowe i mozna je oszacować. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noka2 15.02.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 To zależy jaka firma lakieruje bo musi być to odpowiedniej jakości . Nie słyszałem żeby u moich Klientów coś się wycierało a robię takie uchwyty frezowane w większości moich zleceń Dziękuję Nataly Design chyba jednak zrobię uchwyty frezowane, może za bardzo jestem praktyczna. Fronty chcę zamówić z firmy Stolfront, słyszałam dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekAK 15.02.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mamy Akpo WK-6 Neva 60 póki co sprawuje się dobrze, hałasuje, ale chyba jak każdy okap, mimo że w aneksie nie jest to mega uciążliwe. Najważniejsze jest, że naprawdę dobrze wyciąga. Dzięki za info. Czy dobrze widzę, że fronty górnych szafek masz przedłużone do dołu o jakieś 2cm tak że otwieranie odbywa się poprzez pociągnięcie od dołu właśnie za przedłużony front? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 15.02.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 aga2183 super ta kuchnia i lampa też świetna zastanawiam się czy nie "zgapić" jej do salonu albo ew korytarza. A możesz powiedzieć gdzie kupowałaś bo widziałam na necie, że w castoramie dostępna i na jakiś stronach tylko czy to faktycznie ta sama ? Adam626 na przykładzie mojej kuchni powiem Ci, że nie da się jakoś tak uśrednić ceny .Wysyłałam projekt mojej kuchni wraz z takim samym opisem wyposażenia i okuć do parunastu firm i ceny jakie zaproponowano mi to od 9 tyś do 18 !! Najwięcej ofert było za ok 13-14 tyś ale były i dużo tańsze i dużo droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.02.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Czy warto sobie zrobić szufladę pod zlewem z servo drivem ( otwierane kolanem) ? Ma ktoś , polecacie ? Jaki pochłaniacz teleskopowy jest najcichszy? Ja mam i jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania, w tej chwili nie wyobrażam sobie jak bym mogła mieć "normalnie" otwieraną szafkę Jest to super wygodne, nie brudzę frontu. Jak dla mnie idealne rozwiązanie Co do servo, faktycznie, nieumyślne otwieranie szafki może wkurzać. Nie raz spotkałem się z taką opinią. Ale po paru latach na pewno się przyzwyczaisz:) Używam servo dopiero kilka miesięcy ale przypadkowe otwarcie zdarzyło mi sie sporadycznie parę razy wiec myśle ze do dobrego szybko można przywyknąć Po paru latach ?? ja mam je jak wspomniałam chwilę i już mam taki nawyk ze i zmywarkę bym chętnie tak otwierała i kilka innych szafek jak mam brudne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 15.02.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 qubecek spadłeś mi z nieba z tym okapem ! Bo o takiej wydajności w takiej cenie to myślałam, że nie możliwe jest znaleźć chociaż przy moich 24 m salonu z kuchnią i do tego otwartą przestrzenią na korytarz niby powinien być jeszcze mocniejszy ale nie mam paru tysięcy na takie cacka. A u Ciebie jaki jest metraż jeśli można spytać ? I jeszcze jedno pytanie na jakiej wysokości masz blat i wiszące półki ? Też chce okap zlicowany z szafkami, blat będę mieć na wys 90 cm i planuję dać górne szafki na wys 150 cm chociaż to trochę dla mnie wysoko przy moich 160 cm, ale wydaje mi się, że niżej może być niewygodnie, stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 15.02.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 aga2183 super ta kuchnia i lampa też świetna zastanawiam się czy nie "zgapić" jej do salonu albo ew korytarza. A możesz powiedzieć gdzie kupowałaś bo widziałam na necie, że w castoramie dostępna i na jakiś stronach tylko czy to faktycznie ta sama ? Dokładnie to ta sama lampa co w Castoramie, ja kupiłam na allegroszu, ale bardzo długo czekałam. Lampę polecam, niska cena, a efekt jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 15.02.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ja mam je jak wspomniałam chwilę i już mam taki nawyk ze i zmywarkę bym chętnie tak otwierała i kilka innych szafek jak mam brudne ręce Też złapałam się na tym, że inne szafki próbuję otwierac jak tą z servo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekAK 15.02.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mamy Akpo WK-6 Neva 60 póki co sprawuje się dobrze, hałasuje, ale chyba jak każdy okap, mimo że w aneksie nie jest to mega uciążliwe. Najważniejsze jest, że naprawdę dobrze wyciąga. Dzięki wielkie za info, zawężyłem krąg poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts