Tomkowa 16.02.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 aga2183, powtórzę, że jest super Ależ jestem ciekawa pozostałych Twoich wnętrz (łazienki się doczekałam) Gdzie mogę je zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 17.02.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 agatah a ja mam pytanie odnośnie blatu w Twojej kuchni, piękny jest ! Ja niestety muszę zadowolić się laminatem i zastanawiam się czy zrobić go w kolorze paneli. A ty dobierałaś podłogę do blatu czy odwrotnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 17.02.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 (edytowane) Okap wyspowy jako wyciąg, czy pochłaniacz? . U mnie tylko pochłaniacz wchodzi w grę, bo znad wyspy bez podwieszanego sufitu nie da się przeciągnąć, niewidocznie przewodu wentylacyjnego Myślę o czymś takim http://images55.fotosik.pl/307/40921e472267bfcagen.jpg http://images54.fotosik.pl/307/17685cf1afcd4b56gen.jpg http://images55.fotosik.pl/307/7b96a30e73cbef80gen.jpg Edytowane 18 Lutego 2015 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 18.02.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 agatah a ja mam pytanie odnośnie blatu w Twojej kuchni, piękny jest ! Ja niestety muszę zadowolić się laminatem i zastanawiam się czy zrobić go w kolorze paneli. A ty dobierałaś podłogę do blatu czy odwrotnie ? Właściwie to niczego nie dobierałam. Parkiet jest dębowy, blat też. Samo się dobrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.02.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 no...w koncu moja kuchnia doczekala sie delikatnego liftingu (po 4latach uzytkowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 18.02.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) Ann, a pokażesz przed liftingiem? PO jest pięknie Ja słuchajcie mam dylemat co dać na okno w kuchni. Kuchnię wrzucałam jakiś czas temu. Mieszkamy 5 miesięcy a ja nadal nie wiem co na to okno.. Czy roleta rzymska, czy może coś takiego jak mamy w sypialni... Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł z żaluzjami, mocowanymi do okna w kolorze ramy: Niestety okno to orzech a wszędzie w domu jest dąb (podłogi, płyta między szafkami, cokół w kuchni). I chyba najlepiej byłoby to orzechowe okno jednak zasłonić w całości roletą/żaluzją w kasecie mocowaną do sufitu lub ściany.... Może taka ażurowa żaluzja w kolorze ciemnego grafitu? Czy raczej na okno coś jasnego? Jakieś sugestie? (wrzucę to może jeszcze na wątek o dekoracji okien....) a tu kuchnia: Edytowane 18 Lutego 2015 przez oliwkawawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 a musi coś być? Może starczy ładna roślina za oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 18.02.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 a musi coś być? Może starczy ładna roślina za oknem? Denerwuje mnie brak czegoś na tym oknie kiedy: a) jest słoneczny dzień i słońce świeci centralnie do kuchni (strona południowa), jest to trochę uciążliwe b) kiedy jest ciemno a ja urzęduję w kuchni, często roznegliżowana a vis a vis okna jest ulica, co prawda oddalona o ok. 10 metrów i trzebaby mocno autem zwolnić, aby coś zaobserwować, no ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmagda165 18.02.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ja mam blisko ulicę a nie chciałabym zabierać światła i będę mieć w oknie plisę coś w tym stylu:http://www.salonstolbud.pl/oslony-okienne/plisy.htmljasną co by nie zaciemniała za bardzo.. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 18.02.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zdjęcia kiepskie - robione telefonem. Żródłem światła są trzy żarówki, u mnie Led 9 W, kuchnie mam stosunkowo małą (ok. 10 m), ale lampa spokojnie ją oświetla. [ATTACH=CONFIG]304826[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304827[/ATTACH] Dziękuję, a może być jeszcze tak aby było widać z oodali łącznie z podłogą? Może być w pw, żeby nie zaśmiecać no...w koncu moja kuchnia doczekala sie delikatnego liftingu (po 4latach uzytkowania) [ATTACH=CONFIG]304958[/ATTACH] a stół skąd jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.02.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 aga2183, powtórzę, że jest super Ależ jestem ciekawa pozostałych Twoich wnętrz (łazienki się doczekałam) Gdzie mogę je zobaczyć? Tomkowa, jeszcze raz dziękuję Co do pokazania reszty, to zastanawiałam się nawet nad założeniem własnego wątku (ale nie potrafię), bardziej w celu oczekiwania na porady niż pokazywania. Wiele rzeczy już jest, ale bardzo dużo jeszcze brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 18.02.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Denerwuje mnie brak czegoś na tym oknie kiedy: a) jest słoneczny dzień i słońce świeci centralnie do kuchni (strona południowa), jest to trochę uciążliwe b) kiedy jest ciemno a ja urzęduję w kuchni, często roznegliżowana a vis a vis okna jest ulica, co prawda oddalona o ok. 10 metrów i trzebaby mocno autem zwolnić, aby coś zaobserwować, no ale jednak Moim zdaniem super będą pasować żaluzje białe o szerokości 16mm .Mam takie płasko przylegają biały kolor przepuszcza świało. Można regulować natężenie promieni słonecznych .16mm mało popularne ale efekt super POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.02.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 oliwkawawa - przed bylo bez szyby, brakowalo frontu za ktorym stoi mikrofalowka (nad piekarnikiem), doszlo jeszcze jedno krzeslo...w sumie stol tez calkiem swiezy...kosmetyka qubecek - stol zamowiony na wymiar u stolarza (rozsuwany, fornirowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Co do pokazania reszty, to zastanawiałam się nawet nad założeniem własnego wątku (ale nie potrafię), Kliknąć w duży czerwony przycisk "Napisz nowy temat" znajdujący się u góry kazdego działu forum + nadanie mu nazwy np. "Wnętrza Aga2183" nie potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.02.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Kliknąć w duży czerwony przycisk "Napisz nowy temat" znajdujący się u góry kazdego działu forum + nadanie mu nazwy np. "Wnętrza Aga2183" nie potrafisz? No właśnie!! Potrafisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.02.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 annNS2, ładnie Cieplo, przytulnie. Chciałam poprzednią wersję zobaczyć ale widzę, że usunęłaś Jakie masz długości ścian z zabudową? I napisz proszę skąd skrzynie-siedziska na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 annNS2, ładnie Cieplo, przytulnie. Chciałam poprzednią wersję zobaczyć ale widzę, że usunęłaś Jakie masz długości ścian z zabudową? I napisz proszę skąd skrzynie-siedziska na balkonie. kuchnia ma 330x280cm skrzynie sa z ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70204923/ i moge spowrotem wrzucic do galerii stare zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.02.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 O dziękuję, tak sobie popatrze dla porównania Dzięki za skrzynie. One całorocznie stoją na balkonie? Jakie masz wymiary balkonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 O dziękuję, tak sobie popatrze dla porównania Dzięki za skrzynie. One całorocznie stoją na balkonie? Jakie masz wymiary balkonu? dokladnie, stoja caly rok ten balkon przy kuchni ma 2,60x1,60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.02.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 hymm.. tak jak mój więc powinno być ok.Jak będe w Ikei to sobie popatrzę, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts