milenka 2 14.03.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam użytkuje ktoś może płytę gazową 5-cio palnikową ? proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.03.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam użytkuje ktoś może płytę gazową 5-cio palnikową ? proszę o opinie. Tak Milenko-ja użytkuję,mamy płytę Siemens pięciopalnikową. Bardzo wygodne użytkowanie czterech palników skrajnych równocześnie nawet przy większych garnkach bo dzięki szerokości całej płyty jest dużo miejsca. Natomiast używanie równocześnie pięciu(na środku jest największy palnik na wok-a) jest jest już kłopotliwe- na wok-a jest największy i przy dużych garnkach i wok-u- zaczyna się robić ciasno, ale generalnie pięciu równocześnie używam raz w roku-w Wigilię więc płytę sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 15.03.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Kurka, oglądam te kuchnie od jakis 3 lat wszystkie na jedno kopyto, robione pod jeden szablon. Tak samo moja czy wasze, jakies takie bez polotu. Nie ma kuchni , ktora jakos wyroznialaby sie z tłumu i zapadała w pamięc. Przynajmniej tu na forum. Te wyróżniające się są w innym wątku pt. Szczyty kiczu i kuriozum Witam użytkuje ktoś może płytę gazową 5-cio palnikową ? proszę o opinie. Ja użytkuję od wielu lat taka płytę. Jest szeroka (70 cm) i bardzo wygodna. Środkowy palnik mam wielki, super na przykład na gar z bigosem W nowym domu nie będzie gazu, ale z wielkości nie zrezygnuję, planuję płytę indukcyjną 80 tkę. Edytowane 15 Marca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 15.03.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam użytkuje ktoś może płytę gazową 5-cio palnikową ? proszę o opinie. ja posiadam taką http://www.tehnos.com.ua/products_pictures/bosch_PCQ715M90E_bg1.JPG i sobie chwalę. Do dobrego człowiek się przyzwyczaja szybko i już nie wyobrażam sobie powrotu do zwykłej 4-ro palnikowej płyty. Jak wspominali poprzednicy gotowanie na wszystkich czterech palnikach jednocześnie nie stanowi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 15.03.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Te wyróżniające się są w innym wątku pt. Szczyty kiczu i kuriozum . ha ha ha, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.03.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Wyczytałam na wątku 'czego byście nie zrobili ponownie w domu ' że w lodówkach do zabudowy jest problem z drzwiami . Psują się jakieś sprężyny czy coś takiego .Czy to prawda ? Czy komuś się popsuły takie drzwi ? ( zastanawiam się nad lodówką do zabudowy z elektroluxa ) nic mi się nie psuje i całe szczęście, bo innej opcji u siebie raczej nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milenka 2 16.03.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Widzę że płyty 5 palnikowe cieszą się powodzeniem.Obecnie mam standardową i często brakuje jednak tego 5-tego palnika, docelowo właśnie takową chciałabym posiadać.Dylemat mam ponieważ przyszła kuchnia będzie dosyć mała i nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jaki będzie efekt.Może macie większą kuchnię ?czy to nie ma znaczenia?Mój projekt http://www.dobredomy.pl/projekt/milenaII/ jakby ktoś zechciał coś zasugerować.Wg projektu jest otwarta ale od str jadalni chcemy postawić ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 16.03.2015 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ja mam kuchnię zamkniętą 4x3m i spokojnie się tam zmieściła , z tym że przy kuchni mam jeszcze spiżarnię 3x1,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.03.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kurka, oglądam te kuchnie od jakis 3 lat wszystkie na jedno kopyto, robione pod jeden szablon. Zupełnie się z Tobą nie zgadzam i ja się nie zgadzam jest wiele kuchni, któe mają w sobie to "coś" na tym wątku pojawiły się też takie, zachwyacają nie tylko nowowczesne, ale też tradycyjne, trzeba dobrze popatrzeć absolutnie nie rozważam tutaj kwesti czyjegoś gustu na całym FM spotkałam kilkanaście, na które z przyjemnością się patrzy i chciałoby się w nich gotować warto zwrócić uwagę, że nie każdy pokazuje tutaj swoją uroczą, nie robioną na jedno kopyto kuchnię pojawiają się nie tylko ciekawe projekty, wykonania, ale też pomysłowe rozwiązania, praktyczne i nie szablonowe nie można wszystkich wrzuć do jednego wora "na jedno kopyto", bo to niesprawiedliwe i niezgodne z rzeczywistością warto poszperać na forum i znaleć prawdziwe perełki, które mogą służyć za inspirację, bo naprawdę warto Witam użytkuje ktoś może płytę gazową 5-cio palnikową ? proszę o opinie. Płyta 5-palnikowa jest z pewnością lepsza od 4 palnikowej, ale proponuje w sklepie położyc 5 garnków, czy patelni na wszystkie palniki i sprawdzić czy jest dość miejsca tak, jak pisze Gumisiowa (tak w ogóle to czesc zgubo jak ja Cię dawno nie widzialam !!! skrobnij czasem do mnie , jak postawisz wok, to miejsca juz nie jest tak duzo są takie płyty 70 cm i 90 cm i wg mnie 90 będzie idealna ale oczywiscie tutaj ograniczeniem bedzie miejsce jakie masz do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 17.03.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ja myślę że trzeba iść do sklepu i obejrzeć sobie tę płytę 5palnikową. U znajomych korzystałam z takiej płyty kilkakrotnie i niestety korzystanie z wszystkich 5 palników jest dość utrudnione, jeśli są to duże garnki. Po prostu gar postawiony na największym palniku, który u nich jest na środku "spycha" pozostałe garnki. U nas problem pt. za mało palników rozwiązaliśmy montując indukcję na 4 pola + płytę gazową na 2 pola rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 17.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Co do kuchni na jedno kopyto. Nie wiem, czy to są jakieś zawody? Gala Oskarów i kto ma najpiękniejszą i niepowtarzalną suknię od najlepszego projektanta? Kuchnia to kuchnia. Ma być przede wszystkim funkcjonalna, wygodna i "pojemna" w miarę możliwości. Wygląd ważna rzecz, ale czy naprawdę w starej kuchni Waszej mamy nie chce Wam się gotować i czujecie wstręt? Gust się zmienia po latach, moda przemija, a funkcjonalna kuchnia zostaje, może już nie najnowsza, nie na "topie" i nie z najnowocześniejszymi wynalazkami, ale dla każdej z nas najlepsza bo NASZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.03.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Myślę, że po prostu kolejna biała kuchnia w U się nudzi Zaczyna być mało inspirująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 18.03.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Hej ,a o to moja kuchnia fronty mam amerykanski orzech matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 19.03.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 witam czy ktos z Was ma namiar gdzie mogę kupic w dobrej cenie blat teak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.03.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 witam czy ktos z Was ma namiar gdzie mogę kupic w dobrej cenie blat teak? pytanie zasadnicze co to dobra cena ? ale na alegro jest sporo http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=blat+teak&bmatch=seng-v10-p-sm-isqm-4-o-0113 http://www.dlh-poland.com/oferta/blaty/teak.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.03.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Hej , fronty mam amerykanski orzech matowy Jakoś dziwnie kojarzy mi się z erą późnego Gierka ... tylko wtedy były z połyskiem . Efekt optyczny jednak ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 20.03.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 przeciez ZDUN DAREB B - nie przesadzaj nie mam aż tak dużo tego połysku ..... )) inni maja więcej jednie co z połyskiem to mam 3 szafki wiszące i komodę nie powiedziałabym ,żeby to było dużo ) Milego weeekendu ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.03.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 od jakiegoś czasu znowu jest połysk na czasie. Tak więc pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 21.03.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Hej ,a o to moja kuchnia fronty mam amerykanski orzech matowy Tego orzeszka aż chciałoby się schrupać. Smak psuje mi jednak fioletowa polewa (czyli kolor ściany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Okapy maja swoj watek... tutaj pokazujemy swoje kuchnie jak widac w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts