Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Planuje położyć tapetę na dwóch ścianach przy wyspie ale nie wiem czy to dobry pomysł. Chce aby całośc była w takich kolorach jak biały, czarny i szary a dodatki srebrne.

[ATTACH=CONFIG]284459[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]284461[/ATTACH]

tapeta na która bardzo mi sie podoba

[ATTACH=CONFIG]284460[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]284462[/ATTACH]

ale co dalej ??? :bash:

Bardzo podobną kuchnię będę miała ( jeśli chodzi o układ mebli, okna, rozmieszczenie koncepcyjne, wymarzoną płytę na półwyspie ;)

Jedynie półwysep będzie wychodził z lewej strony z ciągu meblowego:)

Kochana, tapeta bardzo ładna, myślę, że odrobinę zmieni wystrój:)

Ja osobiście nie przepadam za taką sterylnością i dorzuciłabym tak jakiegoś kolorku- świeża zieleń np. z szarością. Ale to jedynie moje zdanie:)

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mikrofala i piekarnik piękne!:) jak się sprawują?

Gdybam nad tym zlewozmywakiem :-) kompletnie nie wiem

no i co na tej ściance nad blatem...

W kwestii użytkowej jestem bardzo zadowolona, chociaż mikrofala nie jest intuicyjna w obsłudze.

Ja myślę, że czarny zlewozmywak jest najlepszym rozwiązaniem, bo jaką masz alternatywę?

Jeśli chodzi o przestrzeń między meblami, nie jestem w stanie doradzić, ja choruje na płytki, wielkie trójkąty o nieregularnej strukturze, jak znajdę wrzuce, są piękne, ale drogie :-)

Tomkowa kuchnia wciąż nie jest skończona :-) stół leży w częściach i czeka na montaż, ale już podjęłam decyzję i w weekend robię zdjęcia tego co jest i zakładam wątek. Potrzebuje pomocy w przedsionku i salonie, więc już Cię zapraszam. A info podeślę w niedługim czasie.

aga

w biedronce są właśnie sukulenty w ocynkowanych osłonkach, pięknie by u Ciebie pasowały :)

Czy ktoś wie co to na ścianie miedzy blatem a półkami w tych dwóch przypadkach?

[ATTACH=CONFIG]318685[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]318686[/ATTACH]

po lewej jest farba z jakimś efektem dekoracyjnym, a po prawej płytki kamienne, raczej naturalne

te też masz fajne, ale te sukulenty wyjątkowo śliczne i tanie - z osłonką chyba niecałe 10 zł .. Sama bym się obkupiła, gdyby były bez osłonek, ,nie takie nie pasują, ale kwiaty super.

w tym stylu te osłonki, ale bez ozdób, tutaj akurat z H&M http://www2.hm.com/pl_pl/dom/kampanie/domowy-ogrod.html?offset=0&page-size=90

http://www2.hm.com/content/dam/Campaign%20Home%20S01/4VC/4VC-TD-L-DP.jpg

Aga, mają wymiary wysokość 11 cm, średnica 12 cm, kosztują 11,99 i piu ma rację, że w Twojej kuchni prezentowałyby się super :)

Wyglądają tak:

cynowe osłonki, w których wylądowały zioła (też z Biedronki ;) )

[ATTACH=CONFIG]319980[/ATTACH]

sukulenty w ikeowskich osłonkach ;)

[ATTACH=CONFIG]319981[/ATTACH]

To może wrzucić je na przyszły stół w kuchni? Tylko ile 2, 3, 4? O ile jeszcze będą jutro