slonko 10.06.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 I są, kupiłam 2 bo wbrew pozorą są dość spore. [ATTACH=CONFIG]320063[/ATTACH] faktycznie są dość spore nic tylko się cieszyć jak to dobrze, że wczoraj tu zajrzałam na stronie nie było żadnego info .... też kupiłam 2 ten po lewej mam nawet bujniejszy, a drugi innej odmiany (u mnie były tylko 3 szt., z czego 2 takie same albo wykupione, albo tak mało wystawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.06.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Aniu one są u Ciebie w tych ikeowskich wyższych doniczkach, jak do storczyków ?? To osłonka Papaja, 19 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.06.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 To osłonka Papaja, 19 cm super, ja bardzo lubię sukulenty/kaktusy Chyba skuszę sie do kuchni W gabineciku mam już mala kolekcje, tylko tych w wersji mini - tutaj jak były dwa, teraz juz ich jest więcej:-) Szukam tylko jakiś fajnych malutkich doniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.06.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ja chyba też się skuszę na kaktusy bo zioła mi szybko padają. Nie wiem czy nie powinnam ich zaraz po zakupie przesadzać do nowej ziemii. średnio co 2 mce wymieniam i kupuję nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Aniqa, bo ziola to trzeba wykorzystywac w kuchni rowniez jako dodatek do posilkow, a nie jako forma dekoracji al'a kwiatkowej wtedy to co tydzien bedziesz miala nowe swiezynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.06.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Używam , uzywam Bazylia taka piękna była ,a jak poobrywałam to te nowe rosną mniejsze i jakby gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.06.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ja raz na jakiś czas ścinam krótko i rośnie od nowa ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 12.06.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Mam takie pytanie jak pod lacobel lub szkło hartowane oprawialiście puszki pod gniazda elektryczne? Takie szkło jest grube i pewnie gniazdo się nie będzie "trzymać" puszki. Wypuścić je czy gniazda jakoś będą mocowane do tego szkła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hpr 12.06.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Mam takie pytanie jak pod lacobel lub szkło hartowane oprawialiście puszki pod gniazda elektryczne? Takie szkło jest grube i pewnie gniazdo się nie będzie "trzymać" puszki. Wypuścić je czy gniazda jakoś będą mocowane do tego szkła? Ja mam szkło hartowane grubości 6mm. Gniazdka mocowane są do puszki. Nie ma znaczenia czy jest szkło, czy nie. Z puszkami nic nie robiliśmy dodatkowo. Tak jak były w ścianie tak nadal są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.06.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dokładnie tak samo u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 12.06.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 I trzymają się bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hpr 12.06.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 bez najmniejszego problemu a ja mam jeszcze talent do nie trzymania gniazdka przy wyciąganiu wtyczki, więc tym bardziej potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 12.06.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 OK dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 14.06.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Witam. Stoję przed wyborem kuchni. Planuje zakupić w salonie WFM tylko nie wiem czy fronty akrylowe czy lakier? Ktoś doradzi? Cena ta sama jezeli chodzi o akryl w kolorze perły. Słyszałam,ze akryl jest bardziej trwały chociaż trudno mi w to wierzyć gdyż jest to naklejane i utwardzane więc boję się czy aby kiedyś się nie odklei. Ktoś pomoże doświadczeniem i uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 14.06.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Witam. Stoję przed wyborem kuchni. Planuje zakupić w salonie WFM tylko nie wiem czy fronty akrylowe czy lakier? Ktoś doradzi? Cena ta sama jezeli chodzi o akryl w kolorze perły. Słyszałam,ze akryl jest bardziej trwały chociaż trudno mi w to wierzyć gdyż jest to naklejane i utwardzane więc boję się czy aby kiedyś się nie odklei. Ktoś pomoże doświadczeniem i uwagami Dobry wieczór. Podpowiedzą tu: http://www.goldenline.pl/grupy/Zainteresowania/aranzacja-wnetrz/akrylowe-fronty-mebli-kuchennych-opinie,2871968/ My posiadamy fronty lakierowane na wysoki połysk, uchwyty frezowane. Do takiego wyboru przekonały mnie opinie.. mam wypowiadających się na forach dla maluszków Z jakich powodów zdecydowałaś się na WFM? Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Isabela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2015 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Planuje zakupić w salonie WFM tylko nie wiem czy fronty akrylowe czy lakier? My mamy zamówioną kuchnię z WFM. Wybraliśmy fronty lakierowane. Po obejrzeniu próbek oraz kilku realizacji na żywo uznaliśmy, że wybieramy lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.06.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Dzień Dobry Wg.mnie akryl jest bardziej wymagający użytkowaniu.Po 1-wsze po zamontowaniu trzeba odczekać z dotykaniem powierzchni po zdjęciu folii zabezpieczającej.Po 2-gie jeśli lakier ulegnie w jakikolwiek sposób uszkodzeniu np. rysy to miło mieć świadomość,że można oddać taki front do lakierni w celu przelakierowania ponownego.Po 3-cie front akrylowy jest wykańczany obrzeżem czyli powstają newralgiczne na wilgoć miejsca łączeń,jakie by to obrzeże nie było to nie jest to lita powierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 16.06.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Z marką jest wszystko w porządku. Podobają mi się ich realizacje. Jeśli dysponujesz "elastycznym" budżetem, to zaryzykuj i spełnij swoje marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 17.06.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 No własnie nie jest mój budźet elastyczny i nie wiem czy warto przepłacać....Jeszcze się waham , tym bardziej,ze znów kalkulacja się zmieniła. Po prostu wszedzie tak jest chcą złapać klienta dobra cena a potem za wszystko doliczają bo to nie było ujęte i tamto...szkoda słów:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 17.06.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 No własnie nie jest mój budźet elastyczny i nie wiem czy warto przepłacać....Jeszcze się waham , tym bardziej,ze znów kalkulacja się zmieniła. Po prostu wszedzie tak jest chcą złapać klienta dobra cena a potem za wszystko doliczają bo to nie było ujęte i tamto...szkoda słów:sick: Moja koleżanka z pracy wzięła stolarza z Łomży, który był kiedyś polecany na FM. Pan głównie realizuje kuchnie na terenie Warszawy. W wątku o odbiorze kuchni robionej na wymiar możesz porównać wnętrza, obrzeża szafek czy szuflad mojej znajomej z moimi. Namiar, który kilka dni temu dostałaś ode mnie na priv, też jest sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts