Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I są, kupiłam 2 bo wbrew pozorą są dość spore.

[ATTACH=CONFIG]320063[/ATTACH]

faktycznie są dość spore :) nic tylko się cieszyć :)

jak to dobrze, że wczoraj tu zajrzałam :) na stronie nie było żadnego info .... też kupiłam 2

ten po lewej mam nawet bujniejszy, a drugi innej odmiany (u mnie były tylko 3 szt., z czego 2 takie same :(

albo wykupione, albo tak mało wystawili :(

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam takie pytanie jak pod lacobel lub szkło hartowane oprawialiście puszki pod gniazda elektryczne? Takie szkło jest grube i pewnie gniazdo się nie będzie "trzymać" puszki. Wypuścić je czy gniazda jakoś będą mocowane do tego szkła?

Ja mam szkło hartowane grubości 6mm. Gniazdka mocowane są do puszki. Nie ma znaczenia czy jest szkło, czy nie. Z puszkami nic nie robiliśmy dodatkowo. Tak jak były w ścianie tak nadal są.

Witam. Stoję przed wyborem kuchni. Planuje zakupić w salonie WFM tylko nie wiem czy fronty akrylowe czy lakier? Ktoś doradzi? Cena ta sama jezeli chodzi o akryl w kolorze perły. Słyszałam,ze akryl jest bardziej trwały chociaż trudno mi w to wierzyć gdyż jest to naklejane i utwardzane więc boję się czy aby kiedyś się nie odklei. Ktoś pomoże doświadczeniem i uwagami

Witam. Stoję przed wyborem kuchni. Planuje zakupić w salonie WFM tylko nie wiem czy fronty akrylowe czy lakier? Ktoś doradzi? Cena ta sama jezeli chodzi o akryl w kolorze perły. Słyszałam,ze akryl jest bardziej trwały chociaż trudno mi w to wierzyć gdyż jest to naklejane i utwardzane więc boję się czy aby kiedyś się nie odklei. Ktoś pomoże doświadczeniem i uwagami

Dobry wieczór. Podpowiedzą tu: http://www.goldenline.pl/grupy/Zainteresowania/aranzacja-wnetrz/akrylowe-fronty-mebli-kuchennych-opinie,2871968/ My posiadamy fronty lakierowane na wysoki połysk, uchwyty frezowane. Do takiego wyboru przekonały mnie opinie.. mam wypowiadających się na forach dla maluszków :) Z jakich powodów zdecydowałaś się na WFM?

Edytowane przez Isabela

Dzień Dobry

Wg.mnie akryl jest bardziej wymagający użytkowaniu.

Po 1-wsze po zamontowaniu trzeba odczekać z dotykaniem powierzchni po zdjęciu folii zabezpieczającej.

Po 2-gie jeśli lakier ulegnie w jakikolwiek sposób uszkodzeniu np. rysy to miło mieć świadomość,że można oddać taki front do lakierni w celu przelakierowania ponownego.

Po 3-cie front akrylowy jest wykańczany obrzeżem czyli powstają newralgiczne na wilgoć miejsca łączeń,jakie by to obrzeże nie było to nie jest to lita powierzchnia.

No własnie nie jest mój budźet elastyczny i nie wiem czy warto przepłacać....Jeszcze się waham , tym bardziej,ze znów kalkulacja się zmieniła. Po prostu wszedzie tak jest chcą złapać klienta dobra cena a potem za wszystko doliczają bo to nie było ujęte i tamto...szkoda słów:sick:

No własnie nie jest mój budźet elastyczny i nie wiem czy warto przepłacać....Jeszcze się waham , tym bardziej,ze znów kalkulacja się zmieniła. Po prostu wszedzie tak jest chcą złapać klienta dobra cena a potem za wszystko doliczają bo to nie było ujęte i tamto...szkoda słów:sick:

Moja koleżanka z pracy wzięła stolarza z Łomży, który był kiedyś polecany na FM. Pan głównie realizuje kuchnie na terenie Warszawy. W wątku o odbiorze kuchni robionej na wymiar możesz porównać wnętrza, obrzeża szafek czy szuflad mojej znajomej z moimi. Namiar, który kilka dni temu dostałaś ode mnie na priv, też jest sprawdzony.