piu 17.06.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ktoś tu kiedyś szukał pomysłu na ściankę w kuchni z białymi meblami ... http://www.marazzitile.co.uk/mrz/prodotti/immaginicollezioni/treverkchic_18-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 18.06.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 dziękuje za wskazówki w sobotę przekonam się o wykonaniu bo mogę kuchnię zobaczyć po montazu w trakcie użytkowania...a jeszcze czy polecacie servo drive do frontu gdzie jest sortownik na odpady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.06.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 dziękuje za wskazówki w sobotę przekonam się o wykonaniu bo mogę kuchnię zobaczyć po montazu w trakcie użytkowania...a jeszcze czy polecacie servo drive do frontu gdzie jest sortownik na odpady? Servo drive - jak dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 20.06.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Witam W koncu i ja sie moge pochwalic swoja kuchnia. Na przekór wszystkim:) oczywiscie dziekuje za porady TYM ktorzy brali czynny udzial w dyskusji. pozdrawiam:) [ATTACH=CONFIG]321511[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Witam W koncu i ja sie moge pochwalic swoja kuchnia. Na przekór wszystkim:) oczywiscie dziekuje za porady TYM ktorzy brali czynny udzial w dyskusji. pozdrawiam:) Bardzo ładna kuchnia. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 20.06.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Czy ktoś ma w kluchni na ścianie lacomat i może napisać kilka słów, jak to się sprawdza? Mam frony matowe i blat też i nie jestem pewna, czy klasyczne szkło lub lacobel dobrze będą wyglądały w tym sąsiedztwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinokio_a 21.06.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Piękne te wszystkie kuchnie ale prawdę mówiąc jak oglądam to mam wrażenie, że wszystkie "na jedno kopyto". Tak jakby wszystkie byłyby zaprojektowane przez tą samą osobę. Wiem, że szarości są modne ale trzeba też pamiętać, że każda moda przemija. Czy na prawdę nie ma nikt pomysłu na inne kolory? Czy jest tylko jeden przepis na ładną kuchnię: białe meble na wysoki połysk, czarne blaty i szare ściany? Szukam inspiracji i chętnie zobaczyłabym trochę innych kolorów. Może jakieś nowości ze świata? Kto przełamie tą monotonię? Też myślałam o szarościach ale teraz rozumiem, że chcę jednak kuchnię, która trochę odróżniałaby się od innych. Piękną i wyjątkową. Czy ktoś jeszcze jest podobnego zdania?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 21.06.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 oczywiscie masz racje, ale ja w rodzinnym domu wlasnie mialam kazde pomieszczeie w innym kolorze i mam traume na pomarancz zielen itp poza tym bryla domu otoczenie i charakter oraz ,,,zboczenie zawodowe" pokierowaly nas wlasnie do takich kolorów. W domu jeszcze nie mieszkamy, ale jak dojda dodatki i meble bedzie przyjemnie i wygodnie. A Tobie zycze wielu pomyslów i inspiracji na zrealizowanie swioch marzen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 21.06.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Piękne te wszystkie kuchnie ale prawdę mówiąc jak oglądam to mam wrażenie, że wszystkie "na jedno kopyto". Tak jakby wszystkie byłyby zaprojektowane przez tą samą osobę. Wiem, że szarości są modne ale trzeba też pamiętać, że każda moda przemija. Czy na prawdę nie ma nikt pomysłu na inne kolory? Czy jest tylko jeden przepis na ładną kuchnię: białe meble na wysoki połysk, czarne blaty i szare ściany? Szukam inspiracji i chętnie zobaczyłabym trochę innych kolorów. Może jakieś nowości ze świata? Kto przełamie tą monotonię? Też myślałam o szarościach ale teraz rozumiem, że chcę jednak kuchnię, która trochę odróżniałaby się od innych. Piękną i wyjątkową. Czy ktoś jeszcze jest podobnego zdania? pozdrawiam Pinokio, ja również często odnoszę takie wrażenie. Ale jest sporo wątków na tym forum, które temu przeczą. Sama też raczej pójdę w minimalizm, ale taki lekko okiełznany, ocieplony. To wygodne, praktyczne, nie męczy i łatwo zmienić odbiór przez kolorowe dodatki w razie zmiany nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 21.06.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Piękna kuchnia. Możesz napisać co to za blat? Możesz zamieścić jakieś zdjęcia z bliska? Witam W koncu i ja sie moge pochwalic swoja kuchnia. Na przekór wszystkim:) oczywiscie dziekuje za porady TYM ktorzy brali czynny udzial w dyskusji. pozdrawiam:) [ATTACH=CONFIG]321511[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]321512[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 21.06.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Piękne te wszystkie kuchnie ale prawdę mówiąc jak oglądam to mam wrażenie, że wszystkie "na jedno kopyto". Tak jakby wszystkie byłyby zaprojektowane przez tą samą osobę. Wiem, że szarości są modne ale trzeba też pamiętać, że każda moda przemija. Czy na prawdę nie ma nikt pomysłu na inne kolory? Czy jest tylko jeden przepis na ładną kuchnię: białe meble na wysoki połysk, czarne blaty i szare ściany? Szukam inspiracji i chętnie zobaczyłabym trochę innych kolorów. Może jakieś nowości ze świata? Kto przełamie tą monotonię? Też myślałam o szarościach ale teraz rozumiem, że chcę jednak kuchnię, która trochę odróżniałaby się od innych. Piękną i wyjątkową. Czy ktoś jeszcze jest podobnego zdania? pozdrawiam Właśnie każda moda przemija. Więc jaki sobie nie wybierzesz kolorek to lipa. Ale przecież można iść w szarości i dać dodatki w fiolecie, czerwieni czy zieleni np. fronty. Co by za mdłe nie było. Myślę, że chodzi również o utrzymanie czystości, "na szarym tak nie widać". A te białe i błyszczące się jak psu jajka fronty lakierowane na pewno szybko wyjdą z mody jak już nie wychodzą. Buja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 22.06.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Piękna kuchnia. Możesz napisać co to za blat? Możesz zamieścić jakieś zdjęcia z bliska? Dziekuje. duzo mnie nerow kosztowala. Blat to konglomerat z http://kamiendladomu.com.pl/oferta-blaty-z-konglomeratu-kwarcowego kolor Starlight Grey. Z takimi drobinkami ktore sie mienia gdy pada na nie swiatlo sloneczne. Parapety tez mam od Nich. firma godna polecenia ale nie wiem czy wysylaja kurierem ja je odbieralam osobiscie. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez ANKAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 22.06.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 zawsze fronty mozna wymienic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta19866 22.06.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Witam W koncu i ja sie moge pochwalic swoja kuchnia. Na przekór wszystkim:) oczywiscie dziekuje za porady TYM ktorzy brali czynny udzial w dyskusji. pozdrawiam:) [ATTACH=CONFIG]321511[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]321512[/ATTACH] piękna kuchnia, a powiedz co masz na podłodze? Edytowane 22 Czerwca 2015 przez marta19866 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodelka 22.06.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dziekuje. duzo mnie nerow kosztowala. Blat to konglomerat z http://kamiendladomu.com.pl/oferta-blaty-z-konglomeratu-kwarcowego kolor Starlight Grey. Z takimi drobinkami ktore sie mienia gdy pada na nie swiatlo sloneczne. Parapety tez mam od Nich. firma godna polecenia ale nie wiem czy wysylaja kurierem ja je odbieralam osobiscie. widzę że ceny tych blatów wahają się od 500 do 1200zł, wiesz może na czym polega różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 22.06.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Na podlodze paradyz taranto polpoler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 22.06.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 niestety nie wiem na czym polega ta roznica w cenie. ja akurat trafilam na jakis blat ktory im zalegal w magazynie i z zamknietymi oczami wzielam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam W koncu i ja sie moge pochwalic swoja kuchnia. Na przekór wszystkim:) oczywiscie dziekuje za porady TYM ktorzy brali czynny udzial w dyskusji. pozdrawiam:) [ATTACH=CONFIG]321511[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]321512[/ATTACH] ANKA, mogłabyś poprawić pierwszy załącznik? Chyba się nie otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 23.06.2015 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) ok prosze ps Tomkowa Twoje lazienki powalaja Czy ktos z Was natknal sie na czarny kwadratowy dozownik do plynu?? napalilam sie na czarna baterie ale musze kupic tez czarny dozownik i nie moge spotkac. Widzialam czarne okragle i czarne kwadratowe z podstawa srebrna ale calych czarnych nie znalazlam szukam takich albo podobnych krzesel ktos cos wie?? Edytowane 23 Czerwca 2015 przez ANKAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 23.06.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 http://www.momastudio.pl/meble/hokery-krzesla-barowe/krzeslo-barowe-eifel w załączniku są bardzo podobne, ja wpisałam w google hokery eifel i mi właśnie ta strona wyskoczyła, choć pewnie są i inne. Kuchnia śliczna, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts