USER_RBR_12kW 30.06.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witam, chciałbym zrobić zabudowę kuchni pod sam sufit. Tylko jest mały problem bo na ścianie gdzie będą wisieć półki jest kratka wentylacyjna. Jak to obejść? Albo jak zabudować? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.07.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Mam pilne pytanie. Żeby było wygodnie się poruszać i otwierać szafki, ile zostawić miejsca między szafkami a wyspą, znaczy półwyspem? Ale chodzi mi o tę odległość jak najmniejszą, minimalną? No i drugie pytanie, czy jeśli będę miała szafki tylko pod oknem plus półwysep, to czy mogę zrobić półwysep w kwadracie czy będzie brzydko to wyglądało? lepiej w prostokącie? Przy półwyspie będzie też blat wyższy od strony salonu i będą przy nim hokery, taka lada zrobiona. Edytowane 1 Lipca 2015 przez mycha.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 min 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam, chciałbym zrobić zabudowę kuchni pod sam sufit. Tylko jest mały problem bo na ścianie gdzie będą wisieć półki jest kratka wentylacyjna. Jak to obejść? Albo jak zabudować? Dzięki. robisz ślepą ściankę z kratką wentylacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.07.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Witam, chciałbym zrobić zabudowę kuchni pod sam sufit. Tylko jest mały problem bo na ścianie gdzie będą wisieć półki jest kratka wentylacyjna. Jak to obejść? Albo jak zabudować? Dzięki. a w czym problem? półki nie mają jak przeszkadzać kratce przecież, ciągle wentylacja będzie jeśli miałaby być szafka w miejscu kratki, to też nie problem bo można wyprowadzić rurkami "wyjście" ponad szafkę - wykonawca powinien wiedzieć - w szafce będzie ciutkę mniej miejsca bo będą szły kanały wentylacyjne i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
USER_RBR_12kW 02.07.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 a w czym problem? półki nie mają jak przeszkadzać kratce przecież, ciągle wentylacja będzie jeśli miałaby być szafka w miejscu kratki, to też nie problem bo można wyprowadzić rurkami "wyjście" ponad szafkę - wykonawca powinien wiedzieć - w szafce będzie ciutkę mniej miejsca bo będą szły kanały wentylacyjne i tyle Źle się wyraziłem. Szafka będzie zasłaniać kratkę. Wyjścia nie da się zrobić ponad wiszącą szafkę bo przecież szafka pod sam sufit. Ewentualnie rura i kratka w szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 02.07.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Moim zdaniem zabudowa do sufitu byłaby nieproporcjonalna wobec reszty niskich mebi. Jest lekko, przestronnie i szkoda psuć ten efekt. Uwielbiam tą tapetę. masz calkowita racje:) wlasnie to zaburzy proporcje ;P dzieki. Pozdrawiam ps ja ja tez uwielbiam- uspokaja! kuchnia bez niej bylaby nudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 02.07.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ANKAg zobacz te hokery: http://www.twojemeble.pl/produkt/fameg-341/modern-9944/krzeslo-barowe-bst-1320,45027 Piu! dziekuje Ci za pamiec co do krzesel ale musza byc metalowe a nie drewniane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz23 06.07.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 to i ja sie pochwalę swoją 1 własnoręcznie zrobioną kuchnią. Koszt materiałów 6500zł. Brakuje kilku frontów ale na dniach będą założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz23 06.07.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 reszta zdjęć jak myślicie jaki system zastosaować w szafce nad lodówka gdzie jest rura od wentylacji i musie sie otwierac do góry i na tip ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewatraczykrabka 07.07.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Taką kuchnię zamówiłam. Lakierowane fronty i boczki. Za kilka tygodni zrobię zdjęcie na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 07.07.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 to i ja sie pochwalę swoją 1 własnoręcznie zrobioną kuchnią. Koszt materiałów 6500zł. Brakuje kilku frontów ale na dniach będą założone [ATTACH=CONFIG]323384[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]323385[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]323386[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]323387[/ATTACH] Ta z pierwszego zadęcia najładniejsza! Ale nie wygląda, że poszło 6500zł na materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99tomcat 15.07.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam Pytanie o taki mały detal- macie/planujecie u siebie korek automatyczny?Na to sens w kuchni?Nie jest specjalnie awaryjne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.07.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 mam, ale mi się zepsuł, zlew fragranit FRANKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.07.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Miałam, ale się zepsuł nie domykał do końca. Teraz mam taki zestaw z Ikei i jestem zadowolona.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40215522/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 16.07.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Miałam, ale się zepsuł nie domykał do końca. Teraz mam taki zestaw z Ikei i jestem zadowolona.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40215522/ Też mam ten syfon i chyba to najlepszy syfon jaki istnieje, wszystkie inne były awaryjne, przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99tomcat 16.07.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Dzięki Klamka zapadła- poza wanną będz zwykłe korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.07.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 we wannie także mi się zepsuł Hansgrohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99tomcat 17.07.2015 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Jednym słowem psuja ! W wannie nei zrezygnuję, chociaż tam jest nagorsze dojscie i w razie w czeka chyba dokopanie się do rewizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.07.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Straszna psuja , fakt dwie baterie hangrohe zniszczyłam, polewając je biedronkowym domestosem ... A korek kupiłam na allegro, super się sprawuje, nie wymienię go na nowy automat, bo pod nim mam sitko, którego w automacie nie ma, a u mnie 3 kobiety z długimi włosami http://i936.photobucket.com/albums/ad204/brzor01/wirqin/korkiwiele_zps17716dd1.jpg i jakbym kupowała znów nową wannę, to na pewno zamiast automatu - z takim samym koreczkiem za 9 zł Biały nie żółknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts