tixon 24.07.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Piekne te wasze kuchnie. Znajdę w was inspirację na moją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 25.07.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Taką kuchnię zamówiłam. Lakierowane fronty i boczki. [ATTACH=CONFIG]323472[/ATTACH] Za kilka tygodni zrobię zdjęcie na żywo. dawaj koniecznie, bo już mi się opatrzyły białe kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 27.07.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) witam! poradzcie mi proszę jaki kolor szkla lacobel by pasował miedzy blatem a szafkami górnymi - zastanawiam sie nad odcieniem szarym lub czarny "gwiazdzisty" z jakimis drobinkami które ciekawie polyskują. okap bedzie czarny, opuszczony bedzie tak, aby jego dol byl na rowni z szafkami wiszącymi, a po prawej stronie, za zlewem (w narozniku ktorego nie widac na zdjeciu) bedzie czarna lodowka samsunga ze szklanym frontem. zalaczam fotki [ATTACH=CONFIG]325065[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]325069[/ATTACH] dzieki za pomoc! Według mnie zdecydowanie jasno szary. Biały - będzie za nudno, czarny dla mnie za duży akcent, poza tym czarny w kuchni wg mnie to MASAKRA Mam na myśli oczywiście utrzymanie porządku. W łazience mam tylko jedną błyszczącą czarą szafkę...i ciężko jest:) Edytowane 28 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BaralekGJ 28.07.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Malinowa8 trochę dziwnie wygląda ta ostatnia, stojąca szafka pod progiem: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=311993&d=1428439915 Zakończyłabym ten rząd szafek wcześniej. co to za żyrandol????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.07.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Ostatnia kuchnia przecudna A jeśli chodzi o lacobel to stanowczo nie czarny! widać bardzo brud i wydaje mi sie ,że kuchnia nie jest zbyt duża, a to optycznie czarny jeszcze zwęzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 01.08.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 W nawiązaniu do tytułu wątku i ja się pochwale. Mamy kuchnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka13 02.08.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 [ATTACH=CONFIG] Witam! Nie tyle chciałabym się "pochwalić" co Was poradzić. Kuchnia prawie skończona a ja nie wiem co zrobić ze ścianą nad blatem. Myślałam o szkle, gdyż dalej w części dziennej jest biała cegła i wydało mi się, że nie powinno się "gryźć". Z wzornika Ral wybrałam wstępnie kolor pastelowo miętowy, jak na zdjęciu. Nie jestem jednak do końca przekonana, napiszcie proszę w jaki sposób Wy wykończylibyście tą kuchnię, nie ukrywam, że bardzo liczę na Wasze rady. Dodatkowo zastanawiam się czy nie skuć części płytek w kuchni i czy nie wyłożyć podłogi na szerokość całego półwyspu ( teraz parkiet jest tylko pod półwyspem) - napiszcie proszę czy to zrobić. Każdy nam to odradza a mi się wydaje, że byłoby wtedy bardziej spójnie i wydłużyłoby to optycznie część dzienną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qemiko 02.08.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Bardzo fajna kuchnia. Lampki - gdzie kupione, szukam czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka13 02.08.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Bardzo fajna kuchnia. Lampki - gdzie kupione, szukam czegoś podobnego. Lampy są firmy Nordlux, model Funk. Zostały kupione za granicą w sklepie z oświetleniem ale z tego co widzę można je dostać również online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 02.08.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Kredka13 masz dobry gust, więcej odwagi i działaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 04.08.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Moja kuchnia Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredka007 04.08.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziekuje Piu ale niestety moja wyobraznia aranzatorska wola o pomste do nieba. Przecenilam ja na poczatku i teraz zaluje, ze nie zdecydowalam sie na jakiegos dobrego projektanta wnetrz. Teraz musze konczyc sama to co zaczelam i dlatego postanowilam sie zwrocic o pomoc tu na forum. Podoba mi sie ten kolor szla ale boje sie, ze po zamontowaniu wyjdzie tragedia a bedzie za pozno na zmiane decyzji;-) Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez kredka007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.08.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Moja kuchnia [ATTACH=CONFIG]326555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326558[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326559[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326560[/ATTACH] jak dla mnie trochę za skomplikowany układ komunikacyjny w tej kuchni - trzeba obchodzić tę półwyspę, jak chce się coś wyciągnąć z lodówki i wstawić do zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 04.08.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 jak dla mnie trochę za skomplikowany układ komunikacyjny w tej kuchni - trzeba obchodzić tę półwyspę, jak chce się coś wyciągnąć z lodówki i wstawić do zlewu. Nie narzekam, a w lodówce czyste składniki i rzeczy, brudne raczej zmywarka, śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.08.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Nie narzekam, a w lodówce czyste składniki i rzeczy, brudne raczej zmywarka, śmieci ja również uważam, ze fajną sporą kuchnię na siłę poszatkowano wyspa i barkiem. Ergonomia bardzo słaba. Do lodówki daleko. Jak gotujesz i coś porzebujesz z lodówki, to musisz cała zabudowę obejść w około, a poza tym nie wszystko w lodówce jest czyste..........myjesz owoce, warzywa, sparzasz skorupki jajek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.08.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 [ATTACH=CONFIG]326297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326298[/ATTACH] Bardzo fajna kuchnia, dobrze rozplanowana. Nad kuchnią dałabym płytki, nie szkło, nie lacobel. Glazura,mozaika jest ponadczasowa. Moda na szkło minie i jesteśmy w kropce.Duże powierzchniowo płytki aby było jak najmniej fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 04.08.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ja również uważam, ze fajną sporą kuchnię na siłę poszatkowano wyspa i barkiem. Ergonomia bardzo słaba. Do lodówki daleko. Jak gotujesz i coś porzebujesz z lodówki, to musisz cała zabudowę obejść w około, a poza tym nie wszystko w lodówce jest czyste..........myjesz owoce, warzywa, sparzasz skorupki jajek? Wyobraź sobie, że tak myję a co do gotowania nie muszę obchodzić całej zabudowy, ponieważ dostęp do płyty mam z dwóch stron:) zresztą swoją kuchnie, zrobiłaś po swojemu, ja po swojemu i jestem zadowolona, jest oryginalny układ, nie taki jak u wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 04.08.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Tu sami wybredni, skonieak oczywiście do własnych koncepcji jesteśmy bardzo przywiązani, dla nas są naj i tyle. Jednak mnie także nie widzi się zestawienie bieli z lekko "czerwieniejącym" brązem. Może to tylko przekłamanie koloru na zdjęciach. *No i nie widzi mi się "lada" zamykająca dostęp do części kuchni, zbyt dużo różnych płaszczyzn (tu lodówka/ tam piekarnik, tu wyspa/ tam blat górujący nad wyspą)... Jakby "nadmiar pomysłów". Widzę natomiast pewien zamiar Skonieak: to kuchnia idealna dla duetu: mąż z jednej strony, ty z drugiej, i już*nie ma biegania lodówka-zlewozmywak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 05.08.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Tu sami wybredni, skonieak oczywiście do własnych koncepcji jesteśmy bardzo przywiązani, dla nas są naj i tyle. Jednak mnie także nie widzi się zestawienie bieli z lekko "czerwieniejącym" brązem. Może to tylko przekłamanie koloru na zdjęciach. *No i nie widzi mi się "lada" zamykająca dostęp do części kuchni, zbyt dużo różnych płaszczyzn (tu lodówka/ tam piekarnik, tu wyspa/ tam blat górujący nad wyspą)... Jakby "nadmiar pomysłów". Widzę natomiast pewien zamiar Skonieak: to kuchnia idealna dla duetu: mąż z jednej strony, ty z drugiej, i już*nie ma biegania lodówka-zlewozmywak Wybredni? Czytając ogólnie opinie, to wprost przeciwnie mam wrażenie, że jeśli kuchnia nie jest biało biała, ewentualnie biało czarna i najlepiej w kształcie "L" , to znaczy, że jest zła. A, że połączenie bieli z orzechem nie gra, to naprawdę czepianie się Chociaż zabawne, że kilka stron wcześniej podobne ustawienie czy kolory były ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.08.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Kuchnia bardzo ładna,kolorystycznie bardzo mi się podoba,ale podzielam zdanie koleżanek,wystarczyło przesunąć wyspę do przodu wtedy byłoby znacznie bardziej funkcjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts