Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratulacje, jak dla mnie bardzo fajna - ciepła i uniwersalna. Przeraża mnie biało-czarno-szarość obecnej mody. A tu proszę jak przytulnie!

Połączenie drewnianego blatu z białymi/kremowymi frontami jest tak samo modne jak wyżej wymieniony zestaw. Kuchnia bardzo ładna, aż się prosiło o zlew na oknie:)

Połączenie drewnianego blatu z białymi/kremowymi frontami jest tak samo modne jak wyżej wymieniony zestaw. Kuchnia bardzo ładna, aż się prosiło o zlew na oknie:)

Właśnie dla mnie ten kremowy robi duża różnicę - znacznie ociepla wnętrze. Nie neguję białego, wręcz zastanawiam się, co by tu zrobić, aby kuchnia widziana z salonu nie była ciężka (biały trochę się narzuca), ale jednak aby nie iść za tą modą, która trochę mnie przytłacza.

• 2 weeks później...

to jest właśnie kremowy, a co do zlewu to żona się uparła i cóż... :)

W mojej nudnej biało-szaro-czarnej kuchni ;) mam trochę podobny układ mebli i zlew również w tym miejscu.Po prawie dwóch latach użytkowania stwierdzam,że to był absolutnie jeden z lepszych pomysłów .Po 1 nie mam problemu z otwarciem okna, po 2 pod oknem MASA blatu roboczego. Zlew pod oknem jest fajny, ale tyko pod warunkiem, że ociekacz stoi gdzieś obok. Nie wyobrażam sobie z kubkiem maszerować przez pół kuchni,żeby gdzieś upchnąć go z widoku.Zaraz napiszecie-od czego mam zmywarkę:) Ja też mam-ale NIE WIERZĘ,że nie wypadło wam umyć kubką bądz talerzyka ot tak,bo np.zmywarka akurat była na chodzie. Lubię mieć wszystko w miarę pochowane ,a taka suszarka na samym widoku... no way ;) Ja osobiście mam go w szafce właśnie nad zlewem i nie ma wygodniejszego sposobu,mówcie co chcecie.

CAM00999.jpg

Turkusy, jasne zielenie i limonki to raczej nie moja bajka. Poza tym wbrew pozorom ta kuchnia sprawia na żywo raczej ciepławe wrażenie. Szary nie będzie za mdły?

Chciałam zamówić coś takiego, ale to jednak dalej pomarańczowy...

pojemniki_szklane_pomaranczowe.jpg

Poważnie zastanawiam się nad zmianą krzesła ;-)

Edytowane przez Bracianka