nk 19.12.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ... bo kolejne strony tego wątku są z przyszłości... może znajdę tam swoją przyszłą kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2015 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 wczoraj nie wyświetlały mi się ostatnie strony tego wątku. Wszystko dziwnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 20.12.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Hmm, czyli nie znajdę swoich postów, więc trzeba się wziąć za odtwarzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 20.12.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 wczoraj nie wyświetlały mi się ostatnie strony tego wątku. Wszystko dziwnie działa. Mam ten sam problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 20.12.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Już się posty odnalazły . Czyżby czary mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.12.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Okazało się, że przeniesione posty forum zapisało pod datą o dwa dni do przodu. Wczoraj pojawiły się pierwsze, sprzed dwóch dni i dzisiaj kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fubu228 21.12.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Pochwalę się naszą kuchnią: Zastanawiam się jeszcze co dać między szafki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 21.12.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Pochwalę się naszą kuchnią Gratulacje, jak dla mnie bardzo fajna - ciepła i uniwersalna. Przeraża mnie biało-czarno-szarość obecnej mody. A tu proszę jak przytulnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 21.12.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Gratulacje, jak dla mnie bardzo fajna - ciepła i uniwersalna. Przeraża mnie biało-czarno-szarość obecnej mody. A tu proszę jak przytulnie! Połączenie drewnianego blatu z białymi/kremowymi frontami jest tak samo modne jak wyżej wymieniony zestaw. Kuchnia bardzo ładna, aż się prosiło o zlew na oknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 21.12.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Połączenie drewnianego blatu z białymi/kremowymi frontami jest tak samo modne jak wyżej wymieniony zestaw. Kuchnia bardzo ładna, aż się prosiło o zlew na oknie:) Właśnie dla mnie ten kremowy robi duża różnicę - znacznie ociepla wnętrze. Nie neguję białego, wręcz zastanawiam się, co by tu zrobić, aby kuchnia widziana z salonu nie była ciężka (biały trochę się narzuca), ale jednak aby nie iść za tą modą, która trochę mnie przytłacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fubu228 22.12.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 to jest właśnie kremowy, a co do zlewu to żona się uparła i cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 27.12.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Sama kuchnia mi się podoba, ale nie przekonują mnie elementy wystroju w części jadalnianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta19866 05.01.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 jak tu cisza.... powiedzcie mi czy ktoś z Was ma płytki granitowe w kuchni na podłodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marvin24 08.01.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Bardzo proszę użytkownika piniusie o nazwe koloru z jakiego zostały zrobione górne szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.01.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Połączenie drewnianego blatu z białymi/kremowymi frontami jest tak samo modne jak wyżej wymieniony zestaw. Kuchnia bardzo ładna, aż się prosiło o zlew na oknie:) to jest właśnie kremowy, a co do zlewu to żona się uparła i cóż... W mojej nudnej biało-szaro-czarnej kuchni mam trochę podobny układ mebli i zlew również w tym miejscu.Po prawie dwóch latach użytkowania stwierdzam,że to był absolutnie jeden z lepszych pomysłów .Po 1 nie mam problemu z otwarciem okna, po 2 pod oknem MASA blatu roboczego. Zlew pod oknem jest fajny, ale tyko pod warunkiem, że ociekacz stoi gdzieś obok. Nie wyobrażam sobie z kubkiem maszerować przez pół kuchni,żeby gdzieś upchnąć go z widoku.Zaraz napiszecie-od czego mam zmywarkę Ja też mam-ale NIE WIERZĘ,że nie wypadło wam umyć kubką bądz talerzyka ot tak,bo np.zmywarka akurat była na chodzie. Lubię mieć wszystko w miarę pochowane ,a taka suszarka na samym widoku... no way Ja osobiście mam go w szafce właśnie nad zlewem i nie ma wygodniejszego sposobu,mówcie co chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 18.01.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nie wiem, czy jest się czym chwalić, ale Jakieś pomysły co do dodatków? Myślałam o rdzawym, takim jak krzesło, a natrafiam tylko na pomarańcz... Kolory są raczej takie, jak na zdjęciu z indukcją i okapem na wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.01.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 turkus? jasna zieleń/limonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.01.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Ja bym dała jasny szary, jak jedno z krzeseł. Ciemny pomararańczowy / tangerine jest faktycznie trudny do zdobycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 18.01.2016 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Turkusy, jasne zielenie i limonki to raczej nie moja bajka. Poza tym wbrew pozorom ta kuchnia sprawia na żywo raczej ciepławe wrażenie. Szary nie będzie za mdły? Chciałam zamówić coś takiego, ale to jednak dalej pomarańczowy... Poważnie zastanawiam się nad zmianą krzesła Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Bracianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.01.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Mam pytanko czy ktos może ma taki okap ?http://elicacom.cdn-immedia.it/sites/default/files/styles/500x500_resize/public/prodotti/Ciak_Aperta_2014_gallery_1.jpg?itok=gvNgZAqp lub inny o takiej konstrukcji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts