Tomkowa 20.05.2016 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 W momencie gdy zobaczyłam efekt po przyklejeniu szkła to była moja jedyna myśl lub ewentualnie dorobić lacobel na reszte ściany. Gdybym bardzo się uparła dorobiłabym te szafki ale trzeba by też zrobić ten podciąg nad szafkami górnymi a to już oznacza "brudną robote" czego wolalabym uniknąć. Dziękuje za rady i zdjęcia. Więc barek jest ok ? Szafki do końca to zły pomysł ? Ja oszaleje Barek jak najbardziej okej Nie dorabiaj szafek, bo co to za frajda siedzieć mając szafki nad głową? A dołu dorobić nie możesz na całą szerokość, bo masz tam grzejnik. A co wtedy z lampami, które są niewątpliwą dekoracją kuchni? Masz dla nich inny pomysł? Dorobienie szafek to zrobienie podciągu, a przeniesienie lamp, to prucie sufitu Kuchnia jest naprawdę ładna i szkoda ją psuć, tylko z tego powodu, że na razie nie wiesz, jak zagospodarować kawałeczek ściany. Nie szalej Zaryzykuj z farbą tablicową z podkładem magnetycznym Czy cegłę, czy panel zawsze będziesz mogła na nią nakleić, jak uznasz, że to rzeczywiście Ci nie odpowiada. Co do łazienki też miałaś wątpliwości, a zobacz jak świetnie wyszła A jeżeli naprawdę nie umiesz się zdecydować, to zostaw, jak jest Powieś na środku piękny zegar Wyjdzie akurat między lampami. A pod zegarem na barku postaw wazon z kwiatami Zupełnie się nie przejmuj tym lakobelem uciętym w linii szafek wiszących. Wszystko wygląda bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 20.05.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Barek jak najbardziej okej Nie dorabiaj szafek, bo co to za frajda siedzieć mając szafki nad głową? A dołu dorobić nie możesz na całą szerokość, bo masz tam grzejnik. A co wtedy z lampami, które są niewątpliwą dekoracją kuchni? Masz dla nich inny pomysł? Dorobienie szafek to zrobienie podciągu, a przeniesienie lamp, to prucie sufitu Kuchnia jest naprawdę ładna i szkoda ją psuć, tylko z tego powodu, że na razie nie wiesz, jak zagospodarować kawałeczek ściany. Nie szalej Zaryzykuj z farbą tablicową z podkładem magnetycznym Czy cegłę, czy panel zawsze będziesz mogła na nią nakleić, jak uznasz, że to rzeczywiście Ci nie odpowiada. Co do łazienki też miałaś wątpliwości, a zobacz jak świetnie wyszła A jeżeli naprawdę nie umiesz się zdecydować, to zostaw, jak jest Powieś na środku piękny zegar Wyjdzie akurat między lampami. A pod zegarem na barku postaw wazon z kwiatami Zupełnie się nie przejmuj tym lakobelem uciętym w linii szafek wiszących. Wszystko wygląda bardzo dobrze Tomkowa Ty jesteś naprawdę niezastąpiona Dziękuje Ci już kolejny raz za te wszystkie rady i poświecenie mi czasu. Zegar też rozważałam, ale myślałam że to zły pomysł. Mam upatrzony taki gdzie samemu można przykleić cyfry i chciałam go gdzieś umieścić w taki sposób, żeby cyfry były porozrzucane i poprzekręcane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kika_50 22.05.2016 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Agata, piękna ta Twoja kuchnia Jakiej firmy są meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t.kasia 22.05.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Afera, bardzo ładna kuchnia. Szukam czarnych lamp nad barek , a twoje mi się podobają. Czy możesz podać nazwę? Jaka jest średnica klosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.kwiat 23.05.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 (edytowane) Witam, wrzucam zdjęcia mojej kuchni i jednocześnie proszę o poradę co zrobić z tym barkiem ponieważ powiem szczerze od kiedy został założony lacobel zaczął mnie drażnić Szczególnie to odcięcie. Czy powinnam lacobel dac na cała sciane ? Tylko czy wtedy nie będzie przeszkadzał ten pasek nad szafkami który nie będzie obłożony szkłem. Może jakieś inne pomysły ? Oczywiście krzesła są tymczasowe, będą wymienione na barowe. Pozdrawiam. ja bym rozwiązała to taniej i prościej. albo jak już wcześniej było wspomniane, pomalować farbą do tablic albo postawić dużą korkową tablicę i coś przyczepić do niej. edit: tak patrzę na Twoją kuchnię, masz zamontowane oczka halogenowe firmy kanlux? Edytowane 27 Maja 2016 przez anna.kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 06.06.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Afera, bardzo ładna kuchnia. Szukam czarnych lamp nad barek , a twoje mi się podobają. Czy możesz podać nazwę? Jaka jest średnica klosza? Lampy z allegro, nie mają żadnej nazwy. Należy wpisać zwis pojedynczy 7592. Średnica to 16 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 06.06.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 ja bym rozwiązała to taniej i prościej. albo jak już wcześniej było wspomniane, pomalować farbą do tablic albo postawić dużą korkową tablicę i coś przyczepić do niej. edit: tak patrzę na Twoją kuchnię, masz zamontowane oczka halogenowe firmy kanlux? Dziękuje za rady Jeszcze ciągle myślę Co do oczek wybacz ale nie mam pojęcia, są z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.06.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Ja z kolei nie lubię takich zabazgrolonych i oklejonych karteczkami i napisami ścian, zwłaszcza jeśli jest to widoczne z salonu. Więc dla mnie tablicowa odpada. Teraz jest ładnie, pomyślałabym również nad wyjątkową tapetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 25.06.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Wracam z moją kontrowersyjną kuchnią Wymieniłam uchwyty. Wcześniej miałam białe, ceramiczne, z IKEA. Zamarzyły mi się złote, bo uległam fascynacji złotem. Bez przerwy oglądałam inspiracje na Pinterest z białymi kuchniami i złotymi dodatkami. Zaczęłam od uchwytów, ale mam jeszcze w planie wymianę oświetlenia. http://homelikeilike.com/wp-content/uploads/2016/06/k-DSC_6758.jpg http://homelikeilike.com/wp-content/uploads/2016/06/k-DSC_6766.jpg http://homelikeilike.com/wp-content/uploads/2016/06/k-DSC_6771.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 teraz przynajmniej coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 27.06.2016 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 (edytowane) To i ja się pochwalę czekałam na tę kuchnię z ustęsknieniem i choć jeszcze kilku rzeczy jej brakuje to kocham ją bardzo jest biała jak większość z ostatnich kilku lat... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez mania_ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.06.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 nie jest za ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 27.06.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 bałam się tego, ale nie nie jest. jest tak jak w mojej starej kuchni, albo innych kuchniach w których bywałam.od strony jadalni okna są na całej szerokości domu 3 szt 2,35m. wys.x2,6m szer. każdeZdjęcia są za "mgłą", ale niestety mój telefon lepszych nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 27.06.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Bardzo fajna tez mi się wydawała trochę ciemna, ale też chciałbym coś takiego w takich kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
question 28.06.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 To i ja się pochwalę czekałam na tę kuchnię z ustęsknieniem i choć jeszcze kilku rzeczy jej brakuje to kocham ją bardzo jest biała jak większość z ostatnich kilku lat... [ATTACH=CONFIG]359414[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]359415[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]359416[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]359417[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]359418[/ATTACH] czy te białe krzesła są z ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 28.06.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Tak, z ikea są krzesła, uchwyty, zlew i bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
question 30.06.2016 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 dzięki za odp. mam pytanie do użytkowników o jakość tych krzeseł bo też się nad nimi zastanawiam. wszyscy są z nich zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 30.06.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) ja jestem zadowolona, doczytałam że pytasz o jakość ale dokładnie co? nie złamały się jeszcze hehe stoja prosto, łatwo się je myję, bo u nas są ciągle brudne - korzystają z nich dzieci (2 i 4 lata) przy posiłkach. nie wiem co jeszcze można napisać. dzięki za odp. mam pytanie do użytkowników o jakość tych krzeseł bo też się nad nimi zastanawiam. wszyscy są z nich zadowoleni? Edytowane 30 Czerwca 2016 przez mania_ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
question 01.07.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 chodziło mi o całokształt, ale z Twojej wypowiedzi widzę, że nie żałujesz i nie myślisz o innych odnośnie brudzenia właśnie się zastanawiałem czy biały będzie najszczęśliwszy chociaż chyba najlepiej będzie pasował. dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elzbieta 1 03.07.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Nie wiem czy pisze tu gdzie nalezy, gdyby jednak nie to prosze moderatora o przeniesienie.Znalazlam sobie plytki do kuchni. Takie: http://www.tubadzin.pl/sites/default/files/pl_DS-Majolika-creme-B-STR.jpg Sa pieeeekne, to same dekory i sa w rozne wzory. I samych dekorow chcialabym uzyc. Problemem jest to, ze one sa "surowe" tzn bez glazury. Czy ktos juz widzial te plytki gdzies na scianie? Ma ktos jakies doswiadczenie z takimi plytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts