malka 01.07.2017 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 W tip ona trafisz bezblednie bo po pewnym czsie wiesz gdzie on dokladnie jest, ale druga sprawa jest taka że one czasami nie zadzialają, trzeba je okrecać o pół obrotu, zeby znów były sprawne Wybaczcie off top,ale muszę Magdaleno,czy kiedyś byłaś Magda34?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 01.07.2017 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Nie, ale kiedyś przez pewien czas przez przypadek miałyśmy taki sam awatar Wybaczcie off top,ale muszę Magdaleno,czy kiedyś byłaś Magda34?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Bardzo ładna kuchnia, ale okap tutaj zdecydowanie powinien być podszafkowy plus dołożyć jeszcze szafki do samego sufitu. Będzie ładna jednolita powierzchnia. Jeśli nie i okap musi być wolny to czarny w literę T. Nie skośny. Te skośne wciśnięte pomiędzy szafki wyglądają fatalnie, dla mnie w ogóle taki niezależny okap powinien znajdować się na wolnej ścianie bez szafek. Zgadzam się że jeśli są szafki wiszące to tylko okap podszawkowy. Moim zdaniem wolnowiszący nie będzie wyglądał dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t.kasia 02.07.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Dziękuję za pomoc. Skłaniam się ku czarnemu okapowi w T, chociaż wiem, że nie jest to rozwiązanie idealne. Zastanawiam się, jak ułożyć kafelki: czy wypełnić całą przestrzeń między szafkami, aż do ich górnej linii, czy tylko do dolnej linii okapu. Jak będzie ładniej? Okap będzie wisiał około 75 cm nad blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 03.07.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Macie blaty barowe w kuchni? Jaką macie szerokość całkowitą tego blatu i jaką macie szerokość części wystającej, przy której się siedzi ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 03.07.2017 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 moj blat barowy w mieszkaniu ma 60 cm (60x60)i jest wystarczajacy dla dwoch hokerów naprzeciwko siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 w sumie zależy od tego czy hokery przy półwyspie mają być stałym miejscem spożywania posiłków czy do posiedzenia się na chwilę. W tym drugim przypadku starczy 30 cm. W pierwszym potrzeba min. 40 cm na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2017 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Mamy dylemat jak najlepiej zestawić 3 kolory heksagonów na ścianie kuchni nad płytą. Heksagony będą w tym fragmencie, gdzie są naniesione wymiary. Na prawo od płyty we wnęce będzie jeszcze lodówka wolnostojąca, a nad płytą będzie okap szer. 90 cm. Okap ten jest też zaznaczony na heksagonach tą szarą listwą. No więc sprawa jest taka. Pozornie to losowe ułożenie (aranżacja 1) jest najciekawsze, ale boimy się trochę, że wniesie taki chaos do naszej kuchni, która ogólnie ma spokojny charakter. Z drugiej strony te kolejne aranżacje są mało ciekawe. Czy może macie inne pomysły? Najlepiej do samego blatu pasują te beżowe płytki, natomiast kumulacja tej czekolady jest jakoś przytłaczająca. Będziemy wdzięczni za pomoc! Mam heksagony, co prawda w łazience a nie w kuchni i powiem Ci tak - układałam je na milion sposobów, by w stonowanym pomieszczeniu nie wprowadziły chaosu. Płytki mam w w czterech kolorach (dwa odcienie szarości, biały, czarny i jako "dekor" kilka płytek orzecha włoskiego) i trzech fakturach (mat, połysk, drewno). Kombinacjom nie było końca, układałam paskami, w pionie, poziomie, symetrycznie, na przemian, aż po wielu próbach doszłam do wniosku, że najlepiej wyglądają w "nieładzie" i wbrew pozorom pomieszczenie, mimo, że niezbyt duże, nadal nie jest przytłaczające. Nie, ale kiedyś przez pewien czas przez przypadek miałyśmy taki sam awatar Nick, avatar, no nieźle mi namieszałaś Szukam Magdaleny34 - jakby co Co do tip-onów, przekleństwo przy szafce pod zlewem. Każde nieświadome dotknięcie szafki, otwiera ją. Zamknięcie jej - niby nic trudnego, ale irytujące jeśli otwiera się gdy nie trzeba. W każdej innej szafce - dla mnie idealne rozwiązanie. Frezy polecam robić głębsze niż nam się wydaje, że być powinny. Szczególnie przy ciężkim cargo, można boleśnie połamać paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 27.07.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Moja biała kuchnia, wykonana u lokalnego stolarza, blat dębowy.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda76 28.07.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Bardzo mi się podoba twoja kuchnia! Można wiedzieć z czego są fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 30.07.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Fronty to mdf lakierowany mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 31.07.2017 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 No cóż dla mnie mimo wszystko wazniejsza jest wygoda używania i troche denerwuje mnie w tych tip-onach że trzeba mocno naciskać a czasami nawet dwa razy jak sie nie trafi w punkt. Do tego zamykanie tez do lekkich nie należy mimo że testowałam bluma. Mam zamontowane synchronizatory w szufladach i nie muszę trafiać w punkt Mogę spokojnie nacisnąć z boku i szuflada się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 04.09.2017 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Moja kuchnia superrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman88 05.09.2017 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Niezwykle przytulna ta kuchnia z wielkim oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 08.10.2017 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Kiedy niespełna rok temu planowałam swoją kuchnię ten wątek zjechałam od a do z. Dużo mi pomogły Wasze doświadczenia. Mieszkamy od stycznia i jak narazie nic absolutnie nic nie zmieniła bym w swojej kuchni. Ulubione miejsce WSZYSTKICH [ATTACH=CONFIG]371410[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]371409[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]371411[/ATTACH] Witam, z czego masz blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 08.10.2017 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Dojrzałam do połozenia czegoś pomiędzy górnymi a dolnymi szafkami w kuchni, w związku z tym proszę o poradę. Czy dać w to miejsce: a) szkło (trudno dobrać kolor, kuchnia jest w kolorze śmietany, ten sam kolor powtórzony na szkle dał efekt zielonkawy, mimo że na optiwhite...) b) płytę mdf 6 mm lakierowana na kolor frontów (czy nie będzie pracować, czy dotyk gorącego garnka jej nie pokiereszuje?) c) płytę mdf w kolorze blatu - efekt podobny jak na drugim załączonym zdjęciu Ile masz cm od okapu do wysokiej zabudowy i jak otwierasz szafkę w rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 17.11.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 To ja tez sie czyms wreszcie pochwale, bo jak dla mnie kuchnia wyszla mega! Jeszcze bez sprzetow i z brudnym oknem ale ogolny zarys jest widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 07.02.2018 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) Śliczna! I taka jasna! A nie boisz się, że będzie sprawiać problem podczas czyszczenia? Mi się bardzo podoba drugi z tych projektów: , jednak mam obawy przed kupowaniem całych białych mebli. Bardziej praktyczne byłyby jednak ciemne kolorki. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aploch 07.02.2018 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) Śliczna! I taka jasna! A nie boisz się, że będzie sprawiać problem podczas czyszczenia? Mi się bardzo podoba drugi z tych projektów: , jednak mam obawy przed kupowaniem całych białych mebli. Bardziej praktyczne byłyby jednak ciemne kolorki. Miałam ciemną kuchnie i teraz mam jasne szafki wszystkie. Sprzątanie i czystości w jednej i drugiej jest tak samo prosta do utrzymania. Po prostu trzeba sprzątać na bieżąco i uważnie gotować nie szastając twarożkiem Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gitek 18.02.2018 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 hej...mam do Was pytanie...czy w szafce do zabudowy zmywarki wycina się dalej cokół czy jest już jakaś nowa technika, która pozwala to ominąć ? z góry wielkie dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts