Elfir 18.02.2018 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 jest nowinka - cofnięty cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 18.02.2018 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 jest nowinka - cofnięty cokół. Nie działa we wszystkich modelach zmywarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 18.02.2018 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Są modele które nie wymagają wycinania cokołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2018 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Elfir, a co nowego na świecie w kuchennych kolorach?Minęło 10 lat mieszkania, czas pomalować szafki kuchenne, bo mi się znudziły te, co mam. Szukam inspiracji ale na muratorze króluję biel. Jestem rozczarowana. Jeszcze kilka lat temu murator był w czołówce designu. Ludzie tu polecali białe kuchnie, gdy w marketach królowały drewnopodobne okleiny. Ale teraz jakby coś stanęło. Nadal biel??? Nie wierzę.... Białe już jest wszędzie, w każdym sklepie meblowym. Musi wchodzić już coś innego.. Więc pytam- co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2018 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 drewno Nie śledzę blogów wnętrzarskich, a w czasopismach wnętrzarskich architekt proponuje to, co pasuje do przyjętego stylu wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2018 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Nie działa we wszystkich modelach zmywarek. a w jakich nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 21.02.2018 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Elfir, a co nowego na świecie w kuchennych kolorach? Minęło 10 lat mieszkania, czas pomalować szafki kuchenne, bo mi się znudziły te, co mam. Szukam inspiracji ale na muratorze króluję biel. Jestem rozczarowana. Jeszcze kilka lat temu murator był w czołówce designu. A..... to jest jakiś wyznacznik stylu ? Murator? Mamy mieć kuchnie jak w muratorze piszą? A co w łazienkach się zmieniło, może już czas kafelki wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.02.2018 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Nie musisz mieć, każdy może taka mieć jak mu się podoba. Nawet jak by murator był wyznacznikiem stylu. Co do białych kuchni to fakt że jak zaczynałam przygodę z muratorem to tu były prawie same białe kuchnie a w domach znajomych nie uświadczyłam. Jedyna biała jaką widziałam była w Szwecji ale to już nacie lat temu no i w ikea takie były. Też mam białą choć tylko tymczasową i zaczynam coraz częściej myśleć czy docelowej nie zrobić innej ale jak oglądam inspiracje nadal białe wygrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2018 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 A..... to jest jakiś wyznacznik stylu ? Murator? Mamy mieć kuchnie jak w muratorze piszą? A co w łazienkach się zmieniło, może już czas kafelki wymieniać. Tym bardziej , że Murator to wydawnictwo budowlane a nie wnętrzarskie. Kwestie kuchni rozważa z poziomu sprawnej wentylacji a nie koloru szafek. Zrozumiałam, że chodziło o społeczność forum, co preferuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda76 27.02.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 To ja tez sie czyms wreszcie pochwale, bo jak dla mnie kuchnia wyszla mega! Jeszcze bez sprzetow i z brudnym oknem ale ogolny zarys jest widoczny. [ATTACH=CONFIG]401170[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401171[/ATTACH] Można wiedzieć z czego są fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYNEK12 04.03.2018 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Ładna. Pewnie MDF lakier. Tylko jednego Ci nie przekazali. Tam gdzie jest miejsce na zmywarke na scianie nie powinno być zadnych przyłączy bo nie dosuniesz zmywarki i bedzie wystawała przy załozeniu ze blat ma =<60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LSiarka 11.03.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Czas na naszą kuchnię, kilka kompromisów po drodze, ale najważniejsze ze się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aannaa 14.03.2018 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Czas na naszą kuchnię, kilka kompromisów po drodze, ale najważniejsze ze się podoba... [ATTACH=CONFIG]409041[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]409042[/ATTACH] Śliczna ta kuchni, fajne kolorki, ja osobiście zmieniłabym te stołki przy barku, bo chyba są za niskie...albo tak tylko wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 16.05.2018 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Ato nasza kuchnia prawie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia_i_rafał 13.06.2018 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 To i ja odważę się pokazać swoją kuchnię. Kuchnia skończona i użytkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 13.06.2018 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Kuchnia w dalekim Kazachstanie... Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwadwa 14.08.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Czasą kuchnię, jeszcze nieposprzątana ale juz cieszy , 10 m/kw po lewo wejscie do spizarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewikn 05.11.2018 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 (edytowane) Witajcie. jestem pod wrażeniem waszych kuchni , wszystkie cudne. Też stoję przed remontem swojej, alemam problem, pomieszczenie, w którym znajduje się kuchia jest wąskie a długie, taka kiszka-no cóż urok starego budownictwa. kuchnia moja ma 2,30 szer i 4metry długości przy czym na tej krótkiej ścianie jest okno na 1,4 natomiast na drugiej krótkiej okno do salonu-i tutaj tą scianę mamy w planach wyburzyć, ale czy to bedzie miało sens? siedząc w salonie będzie widać takie długie wąskie pomieszczenie z kuchnią-nie mam w planach stolika w kuchni- czy ktoś mógłby mi pomóc zrobić jakiś plan? jeśli ktoś bedzie chciał , prześle fotkę jak to teraz wygląda. Myślę o kuchni oczywiście białej z dębowym blaem, i cokołem i zastanawiam się nad czymś matowym czarnym pomiędzy szafkami-ale jeszcze nie wiem co to bedzie -może tablicówka? zależy mi żeby był czarny mat, gdyż meble mają być w połysku u dołu frezowane fronty, górne na klika, pozdriawiam i błagam -POMÓŻCIE Edytowane 5 Listopada 2018 przez Ewikn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 18.01.2019 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 To i ja wrzucę kuchnię i poproszę o doradę grafiki między szafki (pole 250x55 cm), miało być coś z dodatkiem czerwieni, ale jak próbujemy coś w programie wstawiać, to nic nam nie podchodzi. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulia 18.01.2019 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Chyba bym wstawiła coś czarnego, nawet lacobel - ładnie by nawiązywał do czarnych lamp- całość wyglądałaby elegancko. Nie jestem fanką grafik między szafkami więc moje zdanie jest nieobiektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts