kurczak81 18.01.2019 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Dziękuję, jakoś czarnego chyba chce uniknąć, bo wydaje mi się, że będzie za ciemno, no i będzie widać każdą plamę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.01.2019 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Ale dlaczego czerwone? Nijak się ma do wnętrza. Faktycznie sporo czarnych elementów w salonie i warto do czerni nawiązać, chociaż niekoniecznie w formie jednolicie czarnego panelu, ale grafiką czarno-białą. Może to być czarno-białe zdjęcie drzew (wówczas nawiązywałoby także do drewna) http://fototapetyna.pl/wp-content/uploads/2016/01/390876-a-w1.jpg Albo ocieplić pomarańczem, nawiązującym do koloru drewna. Np. fototapeta ze zdjęciem plastra miodu: Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 18.01.2019 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Dziękuję bardzo za pomysły. Dlaczego czerwony? Mąż chciał czerwona kuchnię, ale ja się nie godziłam na taki kolor, bo się upatrzy i jakoś do mnie nie przemawia. W sumie białe tło z czymś delikatnym czarnym byłoby najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.01.2019 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Może czerwony przemycić w obrazie - pasowałby na ścianę między kanapą a stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzewka 22.01.2019 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 A może szarości i srebro albo wręcz coś w kolorze betonu? Fajne są teraz heksagonalne płytki, sama na nie choruję ale mąż na myśl o remoncie robi się blady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 22.01.2019 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 W marcu zrobiłam kuchnię.. Umówiłam się ze sprzedającym, że zatrzymuje 1 tys zł aż zrobi poprawki do mebli. Resztę zapłaciłam. Część poprawek została zrobiona jednak miałam zastrzeżenia o czym poinformowałam od razu w mailu. Wykonawca nie poprawił, ja nie zapłaciłam 1 tys zł. Machnęłam na to ręką. Teraz okazało się, że blaty są połączone źle, jest szczelina, resztki jedzenia (konkretnie chyba krew z rolad jak je robiłam- było nakapane lekko w szafce) przedostały przez nieszczelne łączenie blatów do półki w której zaczęło śmierdzieć. Przypuszczam, że śmierdzi jedzenie znajdujące się pomiędzy łączeniem blatów (krew z rolad mięsnych)Napisałam do wykonawcy a on napisał, że poprawi jak zapłacę 1 tys zł. Meble były dość drogie. Jak mam postąpić? Nie mam pewności, ze jak zapłacę 1 tys to zostanie naprawione. A w półce śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.01.2019 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 jesteś w stanie naprawić to inną ekipą za 1 tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 22.01.2019 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Przypuszczam, że śmierdzi jedzenie znajdujące się pomiędzy łączeniem blatów (krew z rolad mięsnych) A w półce śmierdzi. A z czego te blaty......możesz mieć większe problemy niż ten nieciekawy zapach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 22.01.2019 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Ładna. Pewnie MDF lakier. Tylko jednego Ci nie przekazali. Tam gdzie jest miejsce na zmywarke na scianie nie powinno być zadnych przyłączy bo nie dosuniesz zmywarki i bedzie wystawała przy załozeniu ze blat ma =<60cm. Troche pozno odpisuje.. fronty sa drewniane. I masz racje przylacza byly przesuwane ale wyszlo to dopiero przy montazu bo wczesniej nie mierzylem dokladnie szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda76 30.01.2019 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Troche pozno odpisuje.. fronty sa drewniane. I masz racje przylacza byly przesuwane ale wyszlo to dopiero przy montazu bo wczesniej nie mierzylem dokladnie szafek. Busters, mógłbyś napisać czym lakierowane lub zabezpieczane były twoje fronty, moje drewniane po jakimś czasie zaczęły się rozsychać, i teraz się waham czy robić ponownie drewniane, czy raczej mdf. Jeśli mógłbys podać również cenę swoich mebli (może być na priv) to byłabym bardzo wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka91 31.07.2019 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 (edytowane) My jesteśmy na etapie wyboru mebli kuchennych. W oko wpadła nam oferta firmy i zastanawiamy się nad wyborem jednego z modeli. Marzy nam się duża, jasna i nowoczesna kuchnia. Nie chcę jednak białych mebli z połyskiem bo uważam, ze są strasznie oklepane. Edytowane 31 Lipca 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 27.01.2020 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Planuje nową kuchnię i prosze o pomoc jakie wybrac fronty - lakier czy Akryl? Co jest trwalsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.01.2020 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Lakier, ale dobrze kładziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libra100 27.01.2020 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Lakier, ale dobrze kładziony. Elfir, możesz uzasadnić? Widziałam w stolarniach rożne próbki z lakierem i różne z akrylem, przeważnie akryl wygląda o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.01.2020 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 ma wyglądac czy byc trwałe?Akryl w zasadzie jest miękki w porównaniu z lakierami chemoutwardzalnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 31.01.2020 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Skromna kuchnia kawalera, za rozsądne pieniądze. https://zapodaj.net/9a13e40428cb7.jpg.html https://zapodaj.net/106f6247b458b.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 31.01.2020 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Rewelacja, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.01.2020 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Skromna kuchnia kawalera, za rozsądne pieniądze. Bardzo ładna! Kuchnia na zamówienie czy jakiś indywidualny zestaw z wyboru Ikea / BRW / inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.01.2020 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 kuchnia jak z Instagrama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 01.02.2020 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Bardzo ładna! Kuchnia na zamówienie czy jakiś indywidualny zestaw z wyboru Ikea / BRW / inne? Dziękuje bardzo. Kuchnia na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts