Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli zdjęcie jest na serwerze, klikasz w nie prawym przyciskiem i z właściwości kopiujesz adres (musi mieć rozszerzenie "jpg"). Potem klikasz w okienku na wiadomości w żółty przycisk "IMG", wklejasz ten adres i "zamknij tagi".

Jedyna trudność to ta, by zdjęcie nie było szersze niż 700 pikseli, bo rozciągnie stronę.

Zresztą spróbujemy ;)

http://x.screeny.pl/ga5913/1fcee51a563e5bc6f7905940/004.jpg

A czy mogłabym do Ciebie się uśmiechnąć :D :D :D i poprosić o zdjęcie zlewu z szafką (taką małą inwentaryzację w kilku ujęciach :oops: ). planuję taki zlew, bo rownież teraz takiego używam, ale na prostym blacie a nie w rogu. Nie mogę się zdecydować, czy zrobić typowy narożny, czy prosty, ale "wjeżdżając" blatem w róg.

Najlepiej to przydałby mi się szybki instruktaż zrobienia takiej szafki, może ktoś mi poradzi :-?

Miłego wieczoru

thx

agcho ze 3 strony temu umieszczalam zdejcie - ale co tam - moge pokazac jeszcze raz :) pod zlewem jest kosz na smieci ale taki wolno stojacy ... za nim stoja 2 wiadra ... np ziemniaki czy cebula ... oprocz tego na bocznych sciankach sa zamontowane plastikowe kosze na srodki czystosci i inne ... i jeszcze jest sporo miejsca ... gdybym w tym mieszkaniu zostawala to naroznik zagospodarowala bym moze jakims systemem ? nie wiem ... tak tez jest wygodnie ...

http://img21.imageshack.us/img21/1892/img9664.jpg

kama&michal bardzo ciekawy projekt ... czy bedzie realizowany w takich kolorach ... jestem ogromnie ciekawa rezultatu :)

co do funkcjonalnosci ... ja osobiscie to bym przeniosla zlew blizej kuchenki (czyli pod okno) tak jesetm przyzwyczajona teraz ... ale wtedy stracisz dlugi ciag roboczy ... lodowka jest po prawej czy lewej stronie piekarnika ? i czy mikrofala nie bedzie za wysoko ? jezeli chcesz miec ja nad piekarnikiem to moze oba sprzety przeniesc w dol troche ?

Ida i Jacek..

kuchnia będzie biała na wysoki połysk i blaty ciemno szare,z tym zlewem własnie tez sie zastanawialam i duzo kombinowałam,w mojej terazniejszej kuchni nie mam zlewu pod oknem i jest ok ,bedzie z boku poniewaz w wysokiej zabudowie po prawej stronie zaraz przy zlewie na dole jest zmywarka-nie bede latała i chlapała po kuchni :D .lodówka jest po prawej stronie piekarnika natomiast mikrofala jest na dobrej wysokosci,sprawdzałam w salonie i jest ok-tez sie zastanawialam czy nie bedzie za wysoko- czy nie wyleje np.zupy z talerza..ale wszystkie twoje spostrzezenia brałam pod uwage przy projekcie

dziekuje i pozdrawiam

http://x.screeny.pl/ga5913/1fcee51a563e5bc6f7905930/003.jpg

teraz powinno byc ok.dziekiwielkie za wskazówki

pozdrawiam :D

Kuchnia dokładnie w moim stylu :p Właśnie jestem na etapie projektowania swojej i biore pod uwagę tylko takie uchwyty ja twoje. Rozkład kuchni mam dokładnie taki jak twój tylko ja dokładam taką a'la wyspę, która będzie dosunięta do lewej ściany