Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ooo..ale konkretnie białe na wysoki połysk?

nie pamiętam dokładnie, a na stronie ikei ich znaleźć nie mogę

ale wydaje mi się, że brzegi mają aluminium/stal...

pasowałyby idealnie..dziękuję za info

A nie chcesz zrezygnowac z tego okapu na rzecz "normalnego"? Te rury wygladaja bardzo "dziwnie", mysle, ze wymysl producentow szybko zniknie ze sprzedazy.

ooo..ale konkretnie białe na wysoki połysk?

nie pamiętam dokładnie, a na stronie ikei ich znaleźć nie mogę

ale wydaje mi się, że brzegi mają aluminium/stal...

pasowałyby idealnie..dziękuję za info

A nie chcesz zrezygnowac z tego okapu na rzecz "normalnego"? Te rury wygladaja bardzo "dziwnie", mysle, ze wymysl producentow szybko zniknie ze sprzedazy.

a to juz jest kwestia gustu..mi bardzo się podoba,zastanawiam się jeszcze nad kwadratowym ale też rurą

a to juz jest kwestia gustu..mi bardzo się podoba,zastanawiam się jeszcze nad kwadratowym ale też rurą

Gust gustem, a wyglad kuchni wygladem, nie wszystko co ladne (nam sie podoba) pasuje. Mialam ten dylemat, bo jeszcze do niedawna urzadzalam kuchnie i przymierzalam sie rozwniez do takiego okapu. Jednak skutecznie odwrocono mnie od tego zamiaru, no i bardzo dobrze, jestem bardzo zadowolona, ze nie kupilam rury czy innego "klocka" (z dwojga klocek chyba sie bardziej podpasowuje w meble niz rura).

do mojej prostej-nowoczesnej kuchni nie bedzie pasował zwykły-klasyczny okap to chyba logiczne

chyba nie tak do konca, wszystko to kwestia gustu jak juz ktos pisal. ja tez mysle, ze taki: http://img3.imageshack.us/img3/1870/okc921t.jpg albo taki okap http://img3.imageshack.us/img3/4448/okc9513i.jpg

komponowalby sie w tej kuchni lepiej :)

do mojej prostej-nowoczesnej kuchni nie bedzie pasował zwykły-klasyczny okap to chyba logiczne

czy logiczne.......? mam wlasnie prosta, nowoczesna kuchnie i pokazane powyzej okapy pasuja do niej o niebo lepiej (zwlaszcza ten pierwszy).....

nie wszystko co nowoczesne do siebie pasuje......

znowu muszę sie powtorzyc ze to kwestia gustu..MOIM ZDANIEM klocek lub rura pasują lepiej niż pokazane okapy.tyle w temacie

gust, a dopasowanie czegos do siebie, nie zawsze idzie w parze...... tyle w temacie.....

czytaj ze zrozumieniem.napisałam wyraznie że według mnie-moim zdaniem PASUJĄ lepiej

znowu muszę sie powtorzyc ze to kwestia gustu..MOIM ZDANIEM klocek lub rura pasują lepiej niż pokazane okapy.tyle w temacie

gust, a dopasowanie czegos do siebie, nie zawsze idzie w parze...... tyle w temacie.....

czytaj ze zrozumieniem.napisałam wyraznie że według mnie-moim zdaniem PASUJĄ lepiej

wg Ciebie i to jest zrozumiale jak slonce, nikt tego nie kwestionuje.......co nie oznacza dalej, ze to w ogole do siebie pasuje

według ciebie nie pasuje,według mnie pasuje mega bardzo!!prosiłam o pomoc w kwesti półeczek podswietlanych i funkcjonalnosci kuchni a nie czy okap ładny,czy pasuje..mam wybrany model,wiem ze cicho chodzi i jest dobrej jakosci i to mi wystarcza a czy według ciebie pasuje czy nie to juz mnie nie interesuje

widziałas kuchnie utek?ma ta sama kuchnie co ja tylko inny kolor i okap rura,jak dla mnie wygląda fantastycznie