kamamichał 17.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ooo..ale konkretnie białe na wysoki połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 17.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kama&michał.Super kuchnia!Też mam mieć pod oknem ciąg szuflad z takimi uchwytami i bez zlewu pod oknem(!)TAK trzymaj.U mnie będą fronty"dąb czesany"tylko nie wiem jaki kolor blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 17.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 "dąb czesany"fajna nazwa ale kompletnie nie wiem jaki to kolor..ciemny?szuflady są super-bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 17.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 raczej z serii jasnych ale nie całkiem gładkich trochę imituje drewno(tak mnie się wydaje)Kiedy będzieszmiała kuchnię w realu? ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 17.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 mysle ze blat powinien stanowic kontrast do frontów.umnie beda biale fronty a blaty ciemno szare.kuchnia powinna byc na swieta wielkanocne ale efektami bede mogla podzielic sie dopiero w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 17.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Super.Czekamy na fotki.Moja też dopiero gdzieś w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anamurek 18.03.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooo..ale konkretnie białe na wysoki połysk? nie pamiętam dokładnie, a na stronie ikei ich znaleźć nie mogę ale wydaje mi się, że brzegi mają aluminium/stal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 18.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooo..ale konkretnie białe na wysoki połysk? nie pamiętam dokładnie, a na stronie ikei ich znaleźć nie mogę ale wydaje mi się, że brzegi mają aluminium/stal... pasowałyby idealnie..dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 18.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooo..ale konkretnie białe na wysoki połysk? nie pamiętam dokładnie, a na stronie ikei ich znaleźć nie mogę ale wydaje mi się, że brzegi mają aluminium/stal... pasowałyby idealnie..dziękuję za info A nie chcesz zrezygnowac z tego okapu na rzecz "normalnego"? Te rury wygladaja bardzo "dziwnie", mysle, ze wymysl producentow szybko zniknie ze sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 18.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ooo..ale konkretnie białe na wysoki połysk? nie pamiętam dokładnie, a na stronie ikei ich znaleźć nie mogę ale wydaje mi się, że brzegi mają aluminium/stal... pasowałyby idealnie..dziękuję za info A nie chcesz zrezygnowac z tego okapu na rzecz "normalnego"? Te rury wygladaja bardzo "dziwnie", mysle, ze wymysl producentow szybko zniknie ze sprzedazy. a to juz jest kwestia gustu..mi bardzo się podoba,zastanawiam się jeszcze nad kwadratowym ale też rurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 18.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A nie chcesz zrezygnowac z tego okapu na rzecz "normalnego"? Te rury wygladaja bardzo "dziwnie", mysle, ze wymysl producentow szybko zniknie ze sprzedazy. a to juz jest kwestia gustu..mi bardzo się podoba,zastanawiam się jeszcze nad kwadratowym ale też rurą Gust gustem, a wyglad kuchni wygladem, nie wszystko co ladne (nam sie podoba) pasuje. Mialam ten dylemat, bo jeszcze do niedawna urzadzalam kuchnie i przymierzalam sie rozwniez do takiego okapu. Jednak skutecznie odwrocono mnie od tego zamiaru, no i bardzo dobrze, jestem bardzo zadowolona, ze nie kupilam rury czy innego "klocka" (z dwojga klocek chyba sie bardziej podpasowuje w meble niz rura). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 18.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 do mojej prostej-nowoczesnej kuchni nie bedzie pasował zwykły-klasyczny okap to chyba logiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 18.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 do mojej prostej-nowoczesnej kuchni nie bedzie pasował zwykły-klasyczny okap to chyba logiczne chyba nie tak do konca, wszystko to kwestia gustu jak juz ktos pisal. ja tez mysle, ze taki: http://img3.imageshack.us/img3/1870/okc921t.jpg albo taki okap http://img3.imageshack.us/img3/4448/okc9513i.jpg komponowalby sie w tej kuchni lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 18.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 problem w tym że moimzdaniem te okapy są brzydkie ale jakjuz pisalam to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 18.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 do mojej prostej-nowoczesnej kuchni nie bedzie pasował zwykły-klasyczny okap to chyba logiczne czy logiczne.......? mam wlasnie prosta, nowoczesna kuchnie i pokazane powyzej okapy pasuja do niej o niebo lepiej (zwlaszcza ten pierwszy)..... nie wszystko co nowoczesne do siebie pasuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 18.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 znowu muszę sie powtorzyc ze to kwestia gustu..MOIM ZDANIEM klocek lub rura pasują lepiej niż pokazane okapy.tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 18.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 znowu muszę sie powtorzyc ze to kwestia gustu..MOIM ZDANIEM klocek lub rura pasują lepiej niż pokazane okapy.tyle w temacie gust, a dopasowanie czegos do siebie, nie zawsze idzie w parze...... tyle w temacie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 18.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 znowu muszę sie powtorzyc ze to kwestia gustu..MOIM ZDANIEM klocek lub rura pasują lepiej niż pokazane okapy.tyle w temacie gust, a dopasowanie czegos do siebie, nie zawsze idzie w parze...... tyle w temacie..... czytaj ze zrozumieniem.napisałam wyraznie że według mnie-moim zdaniem PASUJĄ lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 18.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 znowu muszę sie powtorzyc ze to kwestia gustu..MOIM ZDANIEM klocek lub rura pasują lepiej niż pokazane okapy.tyle w temacie gust, a dopasowanie czegos do siebie, nie zawsze idzie w parze...... tyle w temacie..... czytaj ze zrozumieniem.napisałam wyraznie że według mnie-moim zdaniem PASUJĄ lepiej wg Ciebie i to jest zrozumiale jak slonce, nikt tego nie kwestionuje.......co nie oznacza dalej, ze to w ogole do siebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 18.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 według ciebie nie pasuje,według mnie pasuje mega bardzo!!prosiłam o pomoc w kwesti półeczek podswietlanych i funkcjonalnosci kuchni a nie czy okap ładny,czy pasuje..mam wybrany model,wiem ze cicho chodzi i jest dobrej jakosci i to mi wystarcza a czy według ciebie pasuje czy nie to juz mnie nie interesujewidziałas kuchnie utek?ma ta sama kuchnie co ja tylko inny kolor i okap rura,jak dla mnie wygląda fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts