MonikaC 01.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja tez uwielbiam Dr Housa naszczescie kolega załatwil mi na płyktach 5 sezonów wiec codziennie dawkuję sobie 1 odcinek To nie dla mnie ja nadrobiłam 3 sezony w dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja tez uwielbiam Dr Housa naszczescie kolega załatwil mi na płyktach 5 sezonów też mam wszystkie sezony. jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja tez uwielbiam Dr Housa naszczescie kolega załatwil mi na płyktach 5 sezonów też mam wszystkie sezony. jest boski serial czy aktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 też mam wszystkie sezony. jest boski serial czy aktor i serial, i aktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 01.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dr Hous - jest boski też jestem jego fanką hihiihihihihi, a tak wracając do tematu kuchnia moja będzie zaraz po świętach - jest boska, tylko mam dylemat fronty będę miała wnge i mała część zebrano i "obite" to będzie auminium satyna, blat jasny i teraz pytanie co na ścianę - płytki (jasne czy ciemne) czy aluminium???? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 też mam wszystkie sezony. jest boski serial czy aktor i serial, i aktor. symbioza rzadko sie trafia Chyba muszę zasiąść przed tv i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 01.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 kwiatek kuchnia wyglada dosyc ciekawie (sporo szuflad ) ... chociaz to nie moje kolory szafki wiszace faktycznie sa wysoko (koncza sie jak okno na wysokosc) - ale skoro do niskich nie nalezycie to moze nie bedzie to problem nasza powinna byc montowana jutro ... juz nie moge sie doczekac p.s ja tez czekam z niecierpliwoscia na czwartki a gdybym miala sezony na plytkach to nie wiem kto by budowal bo oboje z mezem bysmy przed telewizorem siedzieli (potrafimy po 3-4 odcinki codziennie obejrzec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek82 01.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja tez uwielbiam Dr Housa naszczescie kolega załatwil mi na płyktach 5 sezonów wiec codziennie dawkuję sobie 1 odcinek To nie dla mnie ja nadrobiłam 3 sezony w dwa tygodnie Oj to znając mnie to byłaby murowana hipochondria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 kwiatek82 jeszcze zdradz cenę kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek82 01.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 kwiatek kuchnia wyglada dosyc ciekawie (sporo szuflad ) ... ) Chciałam mieć szuflady pod płytą indukcyjna i pod piekarnikiem- żeby fajnie wyglądało to daliśmy też w szafkę graniczącą z piekarnikiem i szafką pod płytę . wszystkie okucia, szuflady, zawiasy i cargo sa z firmy Blum (dociągi, mechanizm wyhamowujący itp ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek82 01.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zaleźliśmy bardzo solidnego i dobrego fachowca od kuchni (nie robiliśmy w salonie)Pan na wszystkie elementy dał nam faktury wiec wiemy dokładnie za co płacimy i ile. Sam pan bierze za zrobienie takiej kuchni (robocizna) 1200 zl. Materiał ponad 8500 (bez sprzętu agd). Najdrozsze z tego wszystkiego było cargo - sam mechanizm z firmy blum jakies 1300 zl. Musiałabym zajrzeć w faktury jak będę w domu ale mniej wiecej tyle to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Oj to znając mnie to byłaby murowana hipochondria hehe, mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dr Hous - jest boski też jestem jego fanką hihiihihihihi, a tak wracając do tematu kuchnia moja będzie zaraz po świętach - jest boska, tylko mam dylemat fronty będę miała wnge i mała część zebrano i "obite" to będzie auminium satyna, blat jasny i teraz pytanie co na ścianę - płytki (jasne czy ciemne) czy aluminium???? Proszę o pomoc. jasne lub aluminium,tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 01.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 kwiatek kuchnia wyglada dosyc ciekawie (sporo szuflad ) ... ) Chciałam mieć szuflady pod płytą indukcyjna i pod piekarnikiem- żeby fajnie wyglądało to daliśmy też w szafkę graniczącą z piekarnikiem i szafką pod płytę . wszystkie okucia, szuflady, zawiasy i cargo sa z firmy Blum (dociągi, mechanizm wyhamowujący itp ) szuflady to boska sprawa - juz nie jedna dyskusja na ten temat byla ... ja bede miala same szuflady w szafkach dolnych ... zadnych polek co oczywiscie wplywa znaczaco na cene koncowa mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja tez uwielbiam Dr Housa naszczescie kolega załatwil mi na płyktach 5 sezonów wiec codziennie dawkuję sobie 1 odcinek To nie dla mnie ja nadrobiłam 3 sezony w dwa tygodnie Oj to znając mnie to byłaby murowana hipochondria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 01.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dr Hous - jest boski też jestem jego fanką hihiihihihihi, a tak wracając do tematu kuchnia moja będzie zaraz po świętach - jest boska, tylko mam dylemat fronty będę miała wnge i mała część zebrano i "obite" to będzie auminium satyna, blat jasny i teraz pytanie co na ścianę - płytki (jasne czy ciemne) czy aluminium???? Proszę o pomoc. jasne lub aluminium,tak myślę dzięki i tak nie wem czy jasne czy aluminium?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzięki i tak nie wem czy jasne czy aluminium?? Pozdrawiam po dłuższym zastanowieniu jasne-oczywiście jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agcho 01.04.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Lodowka uzywana (babcia miala ją 1,5 r ale była biała wiec Kuba przemalował ją na czarno - wyglada jak maska samochodu ) kwiatek82 serdeczna prośba o zdradzenie szczegółów dotyczących sposobu malowania lodówki, jakim środkiem i co z uszczelkami? Czy to spray, jaki rodzaj, jaka firma, gdzie kupić? poddałaś mi genialny pomysł! chcemy kupić SDS, ale na razie kasy nie mamy, więc perspektywa widoku naszej obecnej białaski w nowej kuchni nie pocieszała mnie, a tu masz, genialne rozwiązanie, choć wykonania trochę się obawiam. dzięki i pozdrawiam słonecznie i wiosennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Bardzo ładna i oryginalna ta czerwona kuchnia, ale mnie zawsze w wysokim połysku przeraża czyszczenie każdego odcisku palca (i innych maziów, bo to przecież kuchnia) - akurat jestem pedantką . Ale wygląda ładnie. I mnie też się wydaje, ze te wiszące szafki trochę za wysoko - nawet dla wysokich osób. Też ze względu na efektywność okapu chyba za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 01.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kwiatek82 fajna ta Twoja kuchnia ,bardzo podoba mi się wysoka wysuwana szafka z szufladami-bardzo praktyczny pomysł no i te uchwyty też są super!Coś w moim stylu moje pytanko czy były jeszcze inne odcienie czerwieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts