Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem czy jest się czym chwalić. To moja mikroskopijna kuchnia.

Pomogę ze zdjęciami :)

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/jh/cj/fj87/mYxsxb6UJr7px9BMfB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/jh/cj/fj87/KMaR9nnqOBIzKBYfMB.jpg

Rosanna urządzić funkcjonalnie wielką kuchnię nie jest tak trudno, ale zaplanować dobrze malutką - to już sztuka!

Świetny blat! I harmonia kolorów. Jakoś jestem teraz na etapie, że niebieski nie bardzo mi się podoba we wnętrzach, ale parę lat temu też miałam niebieską kuchnię :)

Fajna i jasna! Mam nadzieję, że dobrze Ci się w niej gotuje :)

Rosanna, a nie przeszkadza Ci że kuchenka i zlewozmywak są tak do siebie przytulone?

Też wielbię House'a :) A w najbliższy czwartek nie będzie :(

Rosanna, a nie przeszkadza Ci że kuchenka i zlewozmywak są tak do siebie przytulone?

Też wielbię House'a :) A w najbliższy czwartek nie będzie :(

Wiem, wiem - i szczerze powiem, ze czasem mnie to wkurza, bo zdarza się, że woda chlapie. Ale niestety nie za bardzo była inna mozliwośc.

Pozdro :)

rosanna ladnie zaaranzowana kuchnia ... ten niebieski faktycznie wyglada bardzo lekko

mialam identyczna kuchnie w ksztalcie w swoim pierwszym mieszkaniu ... uklad plyta-zlew prawie identyczny - potwierdzam ze ciezko wymyslec cos innego 8)

szafki po prawej stronie okna mialam wezsze niz standard a pod oknem tylko blat bo przypaletal sie tam kaloryfer a nie bylo w danej chwili mozliwosci zeby go zdjac wiec zostal niestety ...

trzeba przyznac ze jak na tak mala kuchnie jest w niej sporo blatu roboczego ... ja teraz w domku bede miala mniej ...

rosanna ladnie zaaranzowana kuchnia ... ten niebieski faktycznie wyglada bardzo lekko

mialam identyczna kuchnie w ksztalcie w swoim pierwszym mieszkaniu ... uklad plyta-zlew prawie identyczny - potwierdzam ze ciezko wymyslec cos innego 8)

szafki po prawej stronie okna mialam wezsze niz standard a pod oknem tylko blat bo przypaletal sie tam kaloryfer a nie bylo w danej chwili mozliwosci zeby go zdjac wiec zostal niestety ...

trzeba przyznac ze jak na tak mala kuchnie jest w niej sporo blatu roboczego ... ja teraz w domku bede miala mniej ...

Jesli zlew przesunelabym w lewo - byłby zaraz przy lodówce - to dla mnie nie było dobre rozwiazanie. Z kolei jesli kuchenke przesunełabym w prawo - to górne szafki by wisiały bez większego sensu :)

Niebieski w rzeczywistości nie jest taki ostry - jest "przytłumiony" :)

Pozdro :)