SylwiaKrakow 07.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to moja kuchnia póki co ) http://i179.photobucket.com/albums/w319/Sylwia_Visage/DSC09555.jpg i kącik do jedzenia ) http://i179.photobucket.com/albums/w319/Sylwia_Visage/DSC09557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 07.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 sylwia - to nie moje kolory ale kuchnia calkiem zgrabniutka ... nie ma zbyt duzo miejsca roboczego ale wielkosc kuchni robi swoje ... zawsze mozna stol wykorzystac tylko ta mikrofala mi tu nie pasuje - nie myslalas zeby ja zamknac w szafce ? no chyba ze docelowo bedzie inna do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 07.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nic sie nie stalo Wklejac trzeba pliki z rozszerzeniem jpg-link odszukujesz we wlasciwosciach zdjecia ( po kliknieciu prawym klawiszem myszy ) Wklejasz ten link miedzy [/img] Bedę mądrzejsza Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 07.04.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to moja kuchnia póki co ) Stół w kuchni...Moje niedoścignione marzenie... póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 07.04.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 tylko ta mikrofala mi tu nie pasuje - nie myslalas zeby ja zamknac w szafce ? no chyba ze docelowo bedzie inna do zabudowy Ja własnie zastosowałam takie rozwiązanie. Nie mogłam sobie pozwolic na mikrofale w zabudowie, zresztą i tak nie było miejsca, żeby ja wyeksponowac - dlatego - sprzęt zamkniety w szafce. Półka na której stoi mikrofala jest dodatkowo wysuwana - korzystam z tej opcji kiedy jest dużo podgrzewania, na przykład jakas imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaKrakow 07.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzieki myslalam o mikrofali do zabudowy, ale teraz juz nie ma sensu. bo nie dlugo tu jeszcze pomieszkam jestem w trakcie wykanczania mieszkania ) poki co stan surowy, ale o kuchni nowej juz mysle a tu taki mini projekt nowej kuchni. tez malutka no ale coz http://images38.fotosik.pl/95/36bbb1817966855emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 07.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 wreszcie i ja moge sie pochwalic swoja kuchnia (brakuje tylko zmywarki - bedzie pozniej ) tylko jeszcze nie jest posprzatana http://lh4.ggpht.com/_u8phbBqrjTE/SduMBzWR_jI/AAAAAAAAC8M/axVxX4hFZPg/s800/IMG_9708.JPG http://lh3.ggpht.com/_u8phbBqrjTE/SduMEm9hfXI/AAAAAAAAC8U/T4v2WK81VJk/s800/IMG_9709.JPG http://lh4.ggpht.com/_u8phbBqrjTE/SduMHI7YnJI/AAAAAAAAC8c/8uYzeLLMgBI/s800/IMG_9710.JPG http://lh3.ggpht.com/_u8phbBqrjTE/SduMJ3IU7oI/AAAAAAAAC8k/rQ5LfC4NOiE/s800/IMG_9711.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 07.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Fajna Oliwkowa kuchnia. Może ciut ciemna, ale to tylko kwestia gustu. Okienko takie malusie. A jeśli to nie tajemnica - to co to za paski na ścianie nad blatem i co jest pośrodku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 08.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 IDA I JACEK ! Ta zabudowa w ścianie jest zaj...sta świetny pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 08.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ida i Jacek, wow, powiedzcie co to za paski na ścianie miedzy szafkami? wyglądają fantastycznie!!ja póki co jestem zdecydowana na szkło, ale niewykluczone, że jeszcze zmienię zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaaniaaa 08.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 a to moja kuchnia póki co ) http://i179.photobucket.com/albums/w319/Sylwia_Visage/DSC09555.jpg A mi właśnie kolory bardzo się podobają. Wydają się nieśmiertelne Zastanawiałam się nad frontami wenge w swojej kuchni, ale ze względu, że jest dość mała, i że ma okno od północy, boję się, że będzie w niej za ciemno. Kuchnia Sylwi wydaje się jasna. Sylwia, jak nazywa się kolor Twoich frontów? Calvados? Wiśnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ida i jacek świetna kuchnia Pominęłaś bardzo ważna informację:cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 08.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dziekuje za wszelkie komplementy ... co do okna w kuchni to bardzo zalujemy ze je zmniejszylismy w stosunku do projektu ... mialo byc wiecej miejsca na szafki wiszace ale z czasem okazalo sie za za sciana bedzie niezla spizarka i nie chcialam przeladowywac sciany szafkami ... ale za pozno bylo na zmiane okna ... wielka szkoda ... wszystko co jest na scienie to plyty z materialu jak fronty szafek ... najpierw jest tzw. podescik na pierdoly w kolorze frontow, potem plyta w kolorze chyba vanilia (mozna bylo zrobic w kolorze blatu ale to wtedy robotka na zamowienie - czyli dluzszy czas oczekiwania i oczywiscie drozej), potem aluminiowa listwa na wieszaki (tylko tych wieszaczkow jeszcze brak) i plyta w kolorze frontow ... ot i wszystko ... zabudowe w scianie zciagnelismy od innego "oliwkowicza" (Oliwka - tak sie nazywa nasz projekt domku) - faktycznie jest to super sprawa ... tyllko ta zabudowa miala tworzyc rownomiernie opadajace schodki ale jakos nie zwrocilam uwagi przy projekcie i wyszlo jak jest ... ale trudno ... pewnie wyniklo to z tego ze caly moj projekt to rysunek odreczny na kartce no i cena ... robil mi to gosc ktory robil kiedys fronty dla wiekszej firmy (tej ktora robila mi obecna kuchnie w mieszkaniu ) a teraz przeszedl na wlasny rachunek wyszlo 12 tys bez sprzetu ... gdyby fronty byly fornirowane to wyszlo by drozej ... ale generalnie bardzo mi sie podoba i mam duzo szuflad ... zadnej polki na dole ... tylko te wiszace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaKrakow 08.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 a to moja kuchnia póki co ) http://i179.photobucket.com/albums/w319/Sylwia_Visage/DSC09555.jpg A mi właśnie kolory bardzo się podobają. Wydają się nieśmiertelne Zastanawiałam się nad frontami wenge w swojej kuchni, ale ze względu, że jest dość mała, i że ma okno od północy, boję się, że będzie w niej za ciemno. Kuchnia Sylwi wydaje się jasna. Sylwia, jak nazywa się kolor Twoich frontów? Calvados? Wiśnia? Dziekuje bardzo Dzisiaj postaram sie dowiedziec co to za kolor bo juz sama nawet nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 08.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ida i Jacek - super kuchnia! pomysł nad blaty super, też myślę o wykorzystaniu tego materiału co na blaty, ale z tymi cokolikami wygląda jeszcze lepiej, może u mnie też będzie pasowalo... mimo, że moje umiejętności plastyczne są znikome, to chyba pokuszę się o narysowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 08.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A ja mam pytanie odnoście blatów kuchennych, nie chciałabym, aby było wiadać łączeń, chciałabym aby blat był w jednym kawałku. Czy takie rzeczy robi tylko stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 08.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ida i Jacek - super kuchnia! pomysł nad blaty super, też myślę o wykorzystaniu tego materiału co na blaty, ale z tymi cokolikami wygląda jeszcze lepiej, może u mnie też będzie pasowalo... mimo, że moje umiejętności plastyczne są znikome, to chyba pokuszę się o narysowanie. male sprostowanie : to co na scianie to material taki jak fronty ... i dlatego ten jasny kolor na scianie to nie jest to samo kolorystycznie co blaty tylko inny jeszcze nie wiem jak to sie bedzie spisywac jezeli chodzi o uzytkowanie i zachowanie czystosci ... przekonam sie pewnie w maju po przeprowadzce i dodam tylko ze ten podest na blacie w kuchni to wymysl naszego stolarza w pierwszym mieszkaniu (byla taka potrzba) ale tak nam sie to spodowbalo ze wszedzie go teraz kopiujemy (to juz 3 kuchnia z tym rozwiazaniem) ... i kazdy sie pyta po co on nam a zamiast podestu (nie kazdmu musi pasowac) mozna dac na scianie najpierw ciemny pasek potem ten jasny i znowu ciemny ... mycha - co do laczen blatu - wszystko zalezy od tego jakiej dlugosci blaty sa dostepne ... u nas pan mial do wybory 3m i 4m (ale nie kazdy byl w obu wymiarach) ... jak sa dluzsze to mozna wybierac ... jak nie to trzeba skladac z kawalkow ... u nas tez jest takie lacznie kolo zlewu ... ale bez zadnej listwy tylko na styk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A ja mam pytanie odnoście blatów kuchennych, nie chciałabym, aby było wiadać łączeń, chciałabym aby blat był w jednym kawałku. Czy takie rzeczy robi tylko stolarz? Mozna i samemu, tak my robilismy. Mamy debowe klejone wiec laczn nie widac.Jedynym wyjatkiem to laczenie 90st. wychodzi wtedy inny uklad klepki. A miejsca gdzie doklejony jest parapet nie widac, na blacie na wyspie tez nie ma sladu laczenia. Zalezy jednak wszystko od tego jakie planujesz miec blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A ja mam pytanie odnoście blatów kuchennych, nie chciałabym, aby było wiadać łączeń, chciałabym aby blat był w jednym kawałku. Czy takie rzeczy robi tylko stolarz? na blacie z kongklomeratu nie widać łączeń na blacie z laminatu musi być listwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 08.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 na blacie z laminatu musi być listwa nie musi 2 kuchnie mialam bez tych okropnych srebrnych listewek (przepraszam - byc moze kogos tym urazilam ale dla mnie one sa niedopuszczalne) ... teraz mam trzecia bez laczen tak jak i nigdy nie mialam listew na laczniu ze sciana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts