pasie 09.04.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzięki Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 09.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Rosanna74 możesz napisać , jak użytkuje Ci się szklaną płytę gazową ? Czy ona się rysuje podczas mycia ?Czym ją czyścisz, i jak wygląda sprawa ewentualnego wykipienia z garnka ?Chodzi mi o to, że ona jest płaska i ta woda nie ma chyba się gdzie zatrzymać ? Ja mam taką i uważam, że jest to prażka Utrzymać w czystości tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 09.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Rosanna74 możesz napisać , jak użytkuje Ci się szklaną płytę gazową ? Czy ona się rysuje podczas mycia ?Czym ją czyścisz, i jak wygląda sprawa ewentualnego wykipienia z garnka ?Chodzi mi o to, że ona jest płaska i ta woda nie ma chyba się gdzie zatrzymać ? Ja mam taką i uważam, że jest to prażka Utrzymać w czystości tragedia... Ja też mam i nie narzekam Fakt, jak wykipi dużo wody to zapewne poleci po płycie na blat, ale jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woku25 09.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 A to nasza kuchnia http://img185.imageshack.us/img185/1909/snb13684.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 09.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 a nie chcesz z konglomeratu? A co to jest i gdzie można dostać? woku25 śliczna Twoja kuchnia [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 09.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nie wiem czy jest się czym chwalić. To moja mikroskopijna kuchnia. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/jh/cj/fj87/mYxsxb6UJr7px9BMfB.jpg to najładniejsza blokowa kuchnia jaką widziałam !! nie myślałam ,że niebieskie meble będą mi się kiedykolwiek podobać - ale wygląda prześlicznie. Brawo za pomysł !! Przepraszam......mam nadziję, ze nie urażę......ale kuchnia jest po prostu katastrofalna ze wzgledu na powierzchnię..........nie sadzilem, ze jakis developer buduje jeszcze takie "wynalazki" czyli "kucheneczki".........przepraszam jeszcze raz......ale tego sie nie da ogladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 09.04.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Rosanna74 możesz napisać , jak użytkuje Ci się szklaną płytę gazową ? Czy ona się rysuje podczas mycia ?Czym ją czyścisz, i jak wygląda sprawa ewentualnego wykipienia z garnka ?Chodzi mi o to, że ona jest płaska i ta woda nie ma chyba się gdzie zatrzymać ? Kuchenkę mam ponad dwa lata. Szczerze jak na spowiedzi - porysowanej nie mam. Myję wodą z płynem do mycia naczyń. Jak cos wykipi - to da sie to normalnie umyć tak jak ze zwykłej szyby. Niestety po umyciu kuchenki trzeba ja wypolerować - czyszczę szmatką z mikrofibry. Jak widzisz mam czarną i tu tez niestety - nawet jak nic nie wykipi to widac na niej kurz! Na pewno jest bardziej uciążliwa w utrzymaniu niż kuchenka emaliowana. Ale chyba lepsza niz inox. Moja siostrzenica ma taką kuchenke jak ja tylko z biało-mleczną szybą. I tu juz jest lepiej z czystościa. Ale z kolei z tego co ona mówi - palniki mają jakąś dziwną przypadłość że zółkną. Tak jakby sniedziały. I je trzeba szorować cifem Mam nadzieję, że pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 09.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nie wiem czy jest się czym chwalić. To moja mikroskopijna kuchnia. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/jh/cj/fj87/mYxsxb6UJr7px9BMfB.jpg to najładniejsza blokowa kuchnia jaką widziałam !! nie myślałam ,że niebieskie meble będą mi się kiedykolwiek podobać - ale wygląda prześlicznie. Brawo za pomysł !! Przepraszam......mam nadziję, ze nie urażę......ale kuchnia jest po prostu katastrofalna ze wzgledu na powierzchnię..........nie sadzilem, ze jakis developer buduje jeszcze takie "wynalazki" czyli "kucheneczki".........przepraszam jeszcze raz......ale tego sie nie da ogladać. Hahahaha, uśmiałam się Pewnie, że nie uraziłeś - o co tu się obrażać. Kuchenka jest malutka - tez wolałabym dużą. A usmiałam się z developera ")))) Blok w którym mieszkam został wybudowany w 1981 roku ))))) Wtedy to nikt nie znał słowa developer ))) Pozdro Ł= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 09.04.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nie wiem czy jest się czym chwalić. To moja mikroskopijna kuchnia. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/jh/cj/fj87/mYxsxb6UJr7px9BMfB.jpg to najładniejsza blokowa kuchnia jaką widziałam !! nie myślałam ,że niebieskie meble będą mi się kiedykolwiek podobać - ale wygląda prześlicznie. Brawo za pomysł !! Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.04.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 My też w bloku mamy taką kiszką wąską, co począć Dletego wprowadzająć się postanwiłam zabudować kuchnię tylko w "L", choć inni sąsiedzi mają w "U". Ale to i tak nie zmienia faktu, że pierwszy raz podoba mi się niebieksa kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Myśmy w starym mieszkaniu też mieli taką wąską kuchnię. Wybiliśmy ścianę do pokoju i na jej miejscu zrobiliśmy drewnianą konstrukcję z blatem pracującym jako stół. Do tego wysokie, drewniane krzesła barowe, fajne oświetlenie i ... kowbojskie drzwiczki. Pokój stał się salonikiem, a ja będąc w kuchni mogłam podglądać TV Było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciesiel 10.04.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/deeacc1a896aa02a6ab441e607f69a7e,10,19,0.jpghttp://foto1.m.onet.pl/_m/ce3f87ffeb0e2904562a45204a35f119,10,19,0.jpghttp://foto0.m.onet.pl/_m/3b32fc8b9c609ca36b249d9330b0e0c4,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.04.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Świetna kuchnia i bardzo inspirująca dla mnie. Też myślę o zielonych frontach u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 10.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Najlepsza jest lampa na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zielona kuchnia jest przepiękna, zupełnie nie w moim stylu, ale przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ciesielzonie bardzo sie podoba ta kuchnia mozna jakies szczegoly? co do tego gdzie robiona? co to za fronty? jaki dokladnie kolor? jezeli mozna to poprosze wiecej zdjec na maila oraz jakies szczegoly odnosnie dlugosci zabudowy oraz ceny moze byc na priv dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ciesiel - kuchnia prze - pięk - na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czar_ni 10.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Ciesiel o rajuśku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Kuchnia Ciesiela wyszła ze smaczkiem Ciekawi mnie co jest za tymi drzwiami koło okna, spiżarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 10.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Ja obstawiam, że lodówka Bardzo ciekawa i dopracowana kuchnia, kolor zieleni jest super (trochę nie mój styl, więc się nie wypowiadam więcej). Rossana - kuchnia mimo, że mała, to nie sprawia wrażenia klaustrofobicznej - myślę, że to zasługa chłodnych, jasnych, odbijających światło kolorów (zwłaszcza srebrnego) i prostoty. Bardzo mi się podoba. No może za wyjątkiem uchwytów i tych kwiatuszków przy oknie (ale rozumiem, ze trzeba było to ocieplić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts