malgos2 28.04.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A co to ma wspólnego, pokazanie zdjęcia całego, z transferem na fotosiku? To, że każda osoba, która wchodzi na ten wątek i ogląda to zdjęcie zmniejsza zapasy tego transferu aż wreszcie się one wyczerpią i zdjęcie będzie niewidoczne póki właściciel nie zapłaci lub nie zacznie się nowy miesiąc Proponuję poczytać stosowne wątki o fotosiku w działach technicznych (o ile się nie mylę). Joshi ma racje. Potem sie okazuje, ze nawet stare watki nabijaja ludziom transfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A nie będę taka. Dam linki. http://forum.muratordom.pl/fotosik-pl,t152182.htmhttp://forum.muratordom.pl/fotosik-i-oplaty-za-transfer,t150452.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.04.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 My mamty tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6fa60b2b348c9090.html http://images40.fotosik.pl/109/6fa60b2b348c9090med.jpg Prosimy o wiecej fotek. Bardzo ładna kuchnia Chciałabym wiedzieć co to farba na ścianie oraz jak nazywa się granit. Brawa za soczyste rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.04.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nooo a jak ktoś jeszcze zrobi cytat ze zdjęciem to już transfer obciąża podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dobrymi checiami itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 28.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Czyli niektórzy tylko zdjęcia oglądają a postów nie czytają A nie lepiej założyć sobie prywatną darmową stronkę www (ja mam na onecie) i tam umieszczać zdjęcia??? Jak dotychczas żadnych problemów z tym nie mam a co rusz to o jakiś problemach z fotosikami czy innymi badziewiami czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 28.04.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nooo a jak ktoś jeszcze zrobi cytat ze zdjęciem to już transfer obciąża podwójnie. Nie prawda, przegladarka pobiera tylko jeden raz obraz i moze go wyswietlic w wieluuuu miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 28.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Lesheck jeśli jeszcze tu zajrzysz napisz, proszę, gdzie można kupić takie piękne lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.04.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nooo a jak ktoś jeszcze zrobi cytat ze zdjęciem to już transfer obciąża podwójnie. Nie prawda, przegladarka pobiera tylko jeden raz obraz i moze go wyswietlic w wieluuuu miejscach To zależy czy cytat ze zdjęciem jest na tej samej stronie zy na następnej i jak duży cashe ma oglądający. No ale nie będę już nudzić. Sęk w tym, że pokazywanie czyjegoś zdjęcia z fotosika, bez konsultacji z nim łatwo się może okazać niedźwiedzią przysługą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Czyli niektórzy tylko zdjęcia oglądają a postów nie czytają A po co mają czytać jeśli ich nie interesują szczegóły i dygresje? Ja głównie oglądam i się inspiruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maaarteczka 28.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Maaarteczka jąką masz szerokość ściany z oknem? Mam podobny układ, a Twoja kuchnia bardzo mi się podoba szerokosc tej ściany to 275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 28.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no to do galerii kuchni dołączam naszą. Cudnie pije mi się kawę/herbatę/kakao przy nszym półwyspie. Z synkiem - kucharzem robiliśmy już pizzę i ciasteczka (a mieszkamy dopiero 3 tygodnie http://img524.imageshack.us/img524/4650/spa53082.jpg By mamamatinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Moja kuchnia jeszcze w powijakach, ale juz pojawiają się kłopoty. mam zbyt nisko osadzone okno i na jego długości blat bedzie mógł mieć jedynie 70 -75 cm - masakra i teraz dwa wyjscia - zmieniać położenie okien, czy wykorzystać to co mam i zrobic blat na 2 poziomach ? no mam lekka załamkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 28.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 hmm, trudno powiedzieć, ciężko coś doradzić nie widząc np zdjęcia albo planu kuchni, no bo zależy czy: 1. będzie cię to denerwować przez całe życie (wtedy zmień otwór okienny), 2. na jakie czynności/funkcje akurat ten blat miał być przeznaczony (no bo jeśli miał być to blat roboczy albo zlew a ty jesteś dość wysoka to przy 70/75 cm będzie ci po prostu niewygodnie) 3. jak kuchnia ma wyglądać, w jakim ma być stylu i czy do tego stylu będzie pasowało różnicowanie wysokości blatów. Przede wszystkim chyba pkt 1 jest ważny jeśli czujesz że cię to będzie wkurzać to póki można wprowadź konieczne zmiany, albo fotkę pokaż to zobaczymy. Ja mam okno chyba ba 120 cm wysokości bo pod oknem jest zlew i chciałam żeby bateria nie przeszadzała w otwieraniu okna. Mnie taka wysokość b. odpowiada ale np. jest dziwna dla mojej teściowej która sama ma może 150 wzrostu i ma wrażenie że nic prze to okno nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.04.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Moja kuchnia jeszcze w powijakach, ale juz pojawiają się kłopoty. mam zbyt nisko osadzone okno i na jego długości blat bedzie mógł mieć jedynie 70 -75 cm - masakra i teraz dwa wyjscia - zmieniać położenie okien, czy wykorzystać to co mam i zrobic blat na 2 poziomach ? no mam lekka załamkę To zalezy jak duza masz kuchnie i ile metrow bedziesz miec blatu w sumie. Jesli blatu masz malo i ten niski ma sluzyc za blat roboczy to koniecznie podnies okna. Wstaw jakis plan kuchni z wymiarami scian to latwiej bedzie doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.04.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no to do galerii kuchni dołączam naszą. Cudnie pije mi się kawę/herbatę/kakao przy nszym półwyspie. Z synkiem - kucharzem robiliśmy już pizzę i ciasteczka (a mieszkamy dopiero 3 tygodnie http://img524.imageshack.us/img524/4650/spa53082.jpg By mamamatinka baaaardzo fajna, ciepła kuchnia - i spójna koncepcja. gratuluję! ciasteczka w takiej kuchni nie mogą się nie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 28.04.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Lesheck mozesz podac z jakiego drewna wkonane sa fronty i gdzie byla robiona ta kuchnia? Kuchnia jest zrobiona z sosny. Fronty zostały polakierowane na zielono, a następnie przetarte. Kuchnię kupiliśmy w studio Majchrzak (np. Swarzędz ETC, lub Komorniki) Lesheck jeśli jeszcze tu zajrzysz napisz, proszę, gdzie można kupić takie piękne lampy? Castorama:) Firma nazywa się Kandel model Barok brąz. Kuchnia bardzo, bardzo ładna ! Coś pod ten deseń będę szukac dla siebie, ale jeszcze troszke czasu upłynie. Lesheck mogę prosić o informację jaki to piekarnik ? Bardzo mi się podoba ! Dzięki:) Piekarnik to Ardo, chociaż widziałem też identyczny model pod inną marką. Model to Fra coś... Lesheck świetna kuchnia. A belki na suficie są prawdziwe? Jak montowane? Jak najbardziej prawdziwe. Są to nasze belki stropowe, które zostały już na etapie montowania stropu ładnie ostrugane. Tak samo mamy w salonie. W pozostałych pomieszczeniach belki są przykryte od dołu płytami K-G. Acha jedyne co mnie tam razi, to jakoś ta płyta grzewcza, lodówka i zlew nie pasują, za nowoczesne są Zgadzam się. Niestety nie spotkaliśmy się z płytami indukcyjnymi w stylu retro:( Zlew to pójście na łatwiznę, a co do lodówki, to mamy złe doświadczenia z lodówkami do zabudowy. Mogła być może mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 29.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 moja kuchnia w trakcie montażu...http://img240.imageshack.us/img240/5610/dsc05782.jpghttp://img131.imageshack.us/img131/4707/dsc05783.jpghttp://img240.imageshack.us/img240/945/dsc05784.jpg.. we wnęce będzie zabudowana spiżarka w kolorze frontów kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 29.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 kasia i Grzegorz mam inne pytanie czy dobrze widze,że masz srebrne klamki do ciemnych okien? mam zamiar wymienic klamki na srebrne i mam ciemne okna i tak się waham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 29.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mam zbyt nisko osadzone okno i na jego długości blat bedzie mógł mieć jedynie 70 -75 cm - masakra i teraz dwa wyjscia - zmieniać położenie okien, czy wykorzystać to co mam i zrobic blat na 2 poziomach ? no mam lekka załamkę ja mam tak w obecnym mieszkaniu ... zdecydowalam sie na osadzenie blatu wyzej niz parapet okienny ... absolutnie mi to nie przeszkadza wizualnie ... ale co najwazniejsze w tej sytuacji ... mam dostep do okna kuchennego od strony balkonu wiec moge je bez problemu umyc a od strony kuchni tylko moge je uchylic co mi w niczym nie przeszkadza ... bo i tak nie wyobrazam sobie otwierania w kuchni okna na osciez ... mamamatinka bardzo ladna i swieza kuchnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts