katarzyna kraszewska 22.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) - Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 22.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) Kasiu pozwoliłem sobie na poprawkę twojego postu. Zamieniłaś znaczniki Adres obrazka końcowy na początkowy Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kraszewska 22.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzięki za poprawkę.Właśnie próbowałam wkleić kolejne zdjęcie tak jak mówisz i też mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kraszewska 22.05.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 [/img]http://images39.fotosik.pl/125/96a3313471fe64a2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 22.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) To pomogę Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaRobo 22.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) hej , probuje wkleić moj propozycje salon +kuchnia .. ?jak myslicie jak sie sprawdzi ... ? http://img190.imageshack.us/img190/5139/mdrzutparterv1.th.png Robo Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 25.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 (edytowane) Dla mnie też wygląda trochę przytłaczająco taka duża ilość szaf. Zrób sobie nie do samego sufitu tylko troszkę niżej i wykończ do sufitu karton gipsem - taka sztuczna wnęka. chodzi ci o coś takiego??? Właśnie o to! ładne zdjęcia A mnie się podoba z tych najbardziej to Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 25.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 (edytowane) Czyli na górze w tym karton-gipsie do sufitu jest pusta wnęka bezużyteczna tak?? Mogłoby tak być Oby kurz mi nie osiadał na półkach u góry i będzie OK Ewa&Robo - pozwoliłam sobie powiekszyć Ogólnie fajnie zmieniłabym tylko zlew zeby nie był widoczny z salonu --- przesunęłabym go dalej w prawa stronę patrząc na obrazek - bliżej drugiego rogu Rozmieszczenie mebli troszkę podobne jak u mnie Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 26.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Czyli na górze w tym karton-gipsie do sufitu jest pusta wnęka bezużyteczna tak?? Mogłoby tak być Oby kurz mi nie osiadał na półkach u góry i będzie OK eeee nie, nie chodziło mi o pustą wnękę tylko raczej o takie wykończenie jak na zdjęciu 1, ale to mi się podoba ze względów kolorystycznych. Ja też jestem na etapie kombinacji kuchniowych. Właśnie kupiłam lodówkę i będę do niej wszystko dostosowywała. Tylko niestety moja ściana jest krótsza i lodówka mi wychodzi obok piekarnika Najgorszy problem dla mnie to detale i kolorystyka. Poza tym zrobiłam za płytką wnękę. Stare lodówki, które mierzyłam są dużo płytsze niż ta nowa. Różnica jest 12 cm. No cóż będę poprawiać - jeden weekend roboty jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 26.05.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 (edytowane) [/url] Tylko nie zapomnij o zasadzie 3 wierzchołków w kuchni (czy jak to się nazywa) To naprawdę dobra zasada. Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korra2 26.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 (edytowane) Witam, zamieszczam swoja kuchnie:) wlasny projekt- i wykonanie, istnieje mozliwosc wykonania na terenie podkarpacia machtomi - co to za plytki na podlodze i scianie? sa matowe czy blyszczace? jak sprawdzaja sie w praktyce? dzieki za info Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 (edytowane) Piękne kuchnie robi Scavolini, tylko dlaczego tak cholernie drogie? Dla mnie też wygląda trochę przytłaczająco taka duża ilość szaf. Zrób sobie nie do samego sufitu tylko troszkę niżej i wykończ do sufitu karton gipsem - taka sztuczna wnęka. chodzi ci o coś takiego??? Właśnie o to! ładne zdjęcia A mnie się podoba z tych najbardziej to Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinka 26.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Piękna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buba74 26.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 (edytowane) Tmx, super te kuchnie - możesz podpowiedzieć, skąd to? Jaka firma?Z góry dzięki. Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Buba74, to ostatnie zdjęcie to na pewno Scavolini. W Krakowie możesz obejrzeć ekspozycje w Azzurro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 gawel bardzo domowa i ciepła kuchnia - ja uwielbiam w takich porzebywać Dzięki za miłe słowa . Zaletą tej kuchni jest to że pomimo że wyprodukowano juz w niej tony jedzenia jest praktyczna i jakos sie nie niszczy i da sie zawsze po wszystkich smażeniach reanimować . To jest kompet z IKEA model halarum był w sprzedaży w 2003 i koniec. Meble zdecydowanie nieprzereklamowane jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 twoja kuchnia nie jest może wyszukana jak niektórych forumowiczów, ale jest prosta i ciepła. Bardzo ładny kolor ścian ożywia wnętrze. Osobiście nie lubie kuchni w stylu nowoczesnym. Wydaje mi się,że lepiej by wyglądała kuchenka w zabudowie i zabudowana zmywarka.I umieściła bym zlew w innym miejscu. No ale nie zawsze jest możliwe zrobić tak jak by się chciało. Najważniejsze żeby tobie się podobała. Pozdrawiam Cieszę się że Ci sie podoba, kolor faktycznie daje bardzo dużo bo nawet jakjest pochmurno wystrczy włączyć światło i robi sie słonecznie. Kuchni do zabudowy nie chciałem bo piekarnik chciałem w tradycyjnym miejscu, poza tym 6 lat temy to była znaczna róznica w cenie sprzetu do zabudowy i stojącego. To samo się tyczy zmywarki wogóle to obecnie staniały o 100% w stosunku to czasu kiedy ją kupowałem. Natomiast zlew jest celowo w takim miejscu ponieważ 1 ze na prawde wygodnie a 2 że nigdy nie widać z pokoju ewentualnego pie....olnika jaki sie na nim znajduje. Co zawsze mnie smieszy w kuchniach aneksowych. Taka scena siedzisz w salonie w zlewie tona brudnych naczyć no bo zniesiesz zestołua przy gosciach nie bedziesz ładowac zmywarki bo nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 26.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 (edytowane) Hello, Doradzicie?, podlaczam wode i musze przewidziec gdzie bedzie zlewozmywak i zmywarka, poza tym reszte tez juz sobie mniej wiecej wyobrazam. Narysowalem co i jak (jedna kratka to 10cm). Po lewej stronie miejsce na jadalnie, po prawej na gorze zlewozmywak i zmywarka, po prawej kuchenka, na dole po prawej wysoka zabudowa z piekarnikiem, moze cargo i na dole po srodku miejsce na lodowke. Co o tym sadzicie? Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 27.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Deamos widzę, że zlew masz z ociekaczem. A jakby dać go odwrotnie, tak żeby ociekacz wszedł w ten narożnik? Zaoszczędzisz trochę blatu po lewej stronie a i wykorzystasz przy okazji (często niewykorzystany ) narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 mi tez sie od razu ten ociekacz rzucil w oczy ale pomyslalam , ze moze to ja mam cos nie tak, ze wole ociekacz z prawej a nie z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts