Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na poczatku zlewozmywak mial byc pod oknem, pozniej okno wyszlo za bardzo po lewej :-?

Pozniej mial byc z brzegu okna i zmywarka po jego prawej.

Pozniej wyszlo, ze jako ostatni bedzie dziwnie i nie za dobrze, wiec ociekacz umiescilem po zewnetrznej a teraz dac go w rogu... moze to i dobre wyjscie, bedzie wiecej uzytecznego blatu

Deamos masz za mało blatu roboczego. Ja mam podobny problem tak się staram kombinować z moją kuchnia abym miała w jednym ciągu co namniej 120cm. Mam teraz małą kuchenkę i wiem co to znaczy jak nie ma gdzie się porządnie rozlożyć na blacie ze wszystkim. Planujac swoje kuchnie zwaracajcie na to uwagę. Już coś by ci pomogło gdybyś dał ten ociekacz rzeczywiście w rogu, ale i tak nie masz ciagu 120cm. Optyamalne rzozwiązanie to te 120 cm pomiędzy zleowzmywakiem a kuchenką.

firma ART DECO

Glówna siedziba i zaklad znajduja sie w Radomiu, od Lutego 2004 funkcjonuje filia w Warszawie.

http://www.artdeco.waw.pl/index.php?page=news&kind=9

Ta druga wklejona przez ciebie jest moim ideałem i na jej podstawie powstanie projekt naszej kuchni :)

To ja bym chyba się zapożyczyłam na tą kuchnię ile bym mogła, jakby dała radę mnie wyręczyc w tym wszystkim ;)

MAM MAM MAM

Skopiowałam tą fotkę z tematu "Wnętrza w szarościach"

http://forum.muratordom.pl/wnetrza-w-szarosciach-inspiracje,t128294-120.htm na stronie 3

wkleiła ją olika Sob, 18 Październik 2008 20:18

Więc teraz pytajcie oliki - może pamiąta skąd skopiowała fotkę tej kuchni :)