XX 11.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a taki kontakt to kto produkuje? widziałam w Hettich ale tam to z 650zł kosztuje. znacie innych producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 11.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 mam nadzieje ze jak za x lat to juz będę urządzając kuchnie dane mi będzie skorzystać z porad zamieszczanych tutaj. a te kontakty z 600 zł spadna na 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 11.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jaksie, ona ma kolor taki bezowo-kremowy, całkiem biała nie jest, miałam uprzednio czarną szklaną płyte elektryczną i igdy wiecej nie chce, poprostu wszystko na niej widac, a tu chodzi mi tez o te kurki ktore sa w kolorku złota i chyba zmienie je na czarne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupi 11.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A to moja mała otwarta kuchenka, już używana lecz nie dokończona- brakuje płytek, okapu, płyty, piekarnika i innych kuchennych przedmiotów oraz dekoracji http://img146.imageshack.us/img146/8661/kuch01mae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 11.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To wcięcie na lodówkę - po prostu super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To wcięcie na lodówkę - po prostu super... no mnie też powaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga13 11.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Wielkie dzięki wszystkim za podpowiedzi odnośnie zmywarki z ukrytym panelem. Ku takiej też się skłaniam. Jako że wcześniej nie miałam żadnej to i nie wiedziałam jak to działa. Ale teraz już wszystko wiem. Te gniazdka w wysuwanym słupku to niezły pomysł. NAwet nie wiedziałam, ze cos takiego jest Człowiek całe życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 11.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Gniazdka pierwsza klasa...właśnie zastanawiam sie gdzie będą dla mnie bardziej praktyczne na wyspie na blacie czy na ściance z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 12.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Gniazdka pierwsza klasa...właśnie zastanawiam sie gdzie będą dla mnie bardziej praktyczne na wyspie na blacie czy na ściance z boku Zalezy od tego jaka masz wyspe duza, co jest na wyspie (zlew/plyta) i jak sa rozmieszczone. Bo jesli np. masz plyte, ktora jest blisko z brzegu wyspy i od tego brzegu (z boku) bedziesz miec gniazdka (bez mozliwosci zamontowania ich z boku drugiej strony wyspy), to bedzie Ci sie sznur od sprzetow, ktore podlaczysz, ciagnac przez cala plyte, to juz wtedy lepiej w blacie. Z mojego doswiadczenia latwiej sie czysci blat gdy jest gladki i mniejsze ryzyko z pewnoscia gdyby sie cos powaznie wylalo akurat na blat. Ja mam caly czas podlaczony na wyspie czajnik, bo gniazdko mozna niemalze wsunac w calosci z powrotem po podlaczeniu, wystaje tylko na grubosc jaki ma kabel. No i tak jak pisalam, wyspe mam tak ustawiona, ze w ogole nie widac na kuchnie, ze mam jakies gniazdka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupi 12.06.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To wcięcie na lodówkę - po prostu super... wiem, wiem że głupio wygląda ale to było jedyne miejsce gdzie mogłaby stać lodówka, co prawda miała głębiej wejść ale nie weszła w tak małej kuchni i na dodatek pod dużym skosem ciężko jest coś dobrze ustawić zachowując podstawowe zasady (np. żeby zlew nie stał obok kuchenki a ta obok lodówki), i żeby umieścić sporo dolnych szafek bo górnych przecież nie będzie :/ zwróć uwagę że po prawej stronie są obudowane szafkami oryginalne niemieckie belki (żeby pozyskać szafkę), które stanowią jakby przegrodę z blatem dla jadalni której jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 12.06.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wiem, wiem że głupio wygląda Wcale głupio nie wygląda! Właśnie, że bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 12.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Mi też bardzo się podoba to wcięcie na lodówkę. Pierwsza rzecz na którą zwróciłam uwagę patrząc na zdjęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jupi masz naprawdę fajną, zaskakującą i nieszablonową kuchnię. Jak dla mnie na duży plus to sporo dolnych szafek i brak górnych właśnie. Sama tak chciałam ale niestety nie mam takiej możliwości, żeby zabudować dużo dołu. Każdy kto zrobił kuchnię niestandardową i przytulną zasługuje na uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 12.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ach... widzę że dzieje się wszędzie bardzo dużo dobrego jeśli chodzi o kuchnie ale mało kto ma drewniane blaty - np. olejowane. Dlaczego? pytam - ja taki planuję - czyżby był niepraktyczny??? z niecierpliwością czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 My mamy debowe blaty olejowane.Jedyna niedogodnoscia to jest ich olejowanie co jakis czas, ale spoko da sie z tym zyc. Ogolnie jestesmy z nich zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 12.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jupi fantastyczna kuchnia!! Gratuluję!! Mimo, że jest niewielka sprawia wrażenie przestronnej, nie zagraconej, jasnej - to też pewnie zasługa okien i dużej ilości światła. Pomysł z lodówką rewelacyjny! Fajne połączenie brązu mebli z czerwoną ścianą, gdybym tego nie zobaczyła nie sądziłabym, że te kolory mogą się tak komponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupi 13.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziękuję kuchnia zrobiona bardzo oszczędnie (meble robił pan pracujący w kuchniach na wymiar ale poza godzinami pracy-kosztowała ponad połowę mniej niż w salonie!) wszystko na naszym poddaszu robimy sami, od stawiania ścian gips-karton przez układanie podłogi do projektowania i układania płytek... troszkę to trwa co prawda ale sama radość, szczególnie dla nas-młodego małżeństwa pragnącego mieć ładne, nie pochłaniające wszystkich pieniążków ale i niestandardowe miaszkanko na kilka lat pozdrawiam wszystkich! p.S. kuchnie które tu prezentujecie są imponujące! gratuluję właścicielom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 13.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziękuję kuchnia zrobiona bardzo oszczędnie (meble robił pan pracujący w kuchniach na wymiar ale poza godzinami pracy-kosztowała ponad połowę mniej niż w salonie!) wszystko na naszym poddaszu robimy sami, od stawiania ścian gips-karton przez układanie podłogi do projektowania i układania płytek... troszkę to trwa co prawda ale sama radość, szczególnie dla nas-młodego małżeństwa pragnącego mieć ładne, nie pochłaniające wszystkich pieniążków ale i niestandardowe miaszkanko na kilka lat pozdrawiam wszystkich! p.S. kuchnie które tu prezentujecie są imponujące! gratuluję właścicielom! Pamiętam jak ja z mężem prawie 7 lat temu robiliśmy nasze gniazdko na poddaszu , też wszystko zaczynaliśmy sami od projektowania do stawiania ścianek Ślicznie Wam ta kuchnia wyszła Ale powiedz czy te krzesła barowe nie są za wysokie do tego blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupi 13.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 krzesła są za wysokie, miały one być do tego blatu po prawej stronie (jest on wyższy) od strony jadalni ale nie dało się zrobić tam szerszego blatu, i jak na razie to tak stoją sobie w kuchni... jeszcze się zastanowię gdzie je ustawić jak już powstanie jadalnia inna perspektywa: (brakuje wszystkiego ale wierzę że już niedługo ) http://img93.imageshack.us/img93/450/dsc2271.jpg http://img93.imageshack.us/img93/2716/dsc2283.jpg http://img200.imageshack.us/img200/9343/dsc2268l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agcho 13.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów! Zwracam się z prośbą o wszelkie podpowiedzi i konstruktywną krytykę w zagospodarowaniu naszej małej, otwartej na pokój, kuchni.Kuchnię będziemy robić sami. Wim, ze sprzęty nie są ustawione zgodnie z "ergonomią trójkąta pracy", ale chciałam tak schować gary, żeby nie było ich widać z pokoju. Link do zdjęćhttp://img19.imageshack.us/gal.php?g=kuchnia1f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts