Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mundzia - chyba mnie stąd nie wywalą, bo nie o kuchni rzecz będzie (chociaż też mi się podoba) a o ..... oknie.

Pewno na podpatrzenie pomysłu jest już u mnie za późno - chociaż "kto wie co w babskiej głowie fermentuje" :roll: - jak mawia mój mąż kiedy chce mnie do żywego poruszyć..........

Twoje okno w kuchni jest cud urody i te listwy dookoła.............czy dobrze dojrzałam :o ten sam element co w meblach ?

No i niech mi ktoś powie, że to nie detal tworzy całość ....

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fason mebli jest super, choć wolałabym inny odcień. Za to blatem jestem zachwycona, na moim ciemnym wszystko widać, każdy pyłek, okruszek... koszmar.

A co jest na ścianie, co to za płytki?

Ja też będę mieć trochę ciemniejsze meble, choć fason chyba coś w tym stylu. Blat jest bardzo praktyczny- nic na nim nie widać. A na ścianie są płytki (dość duży format- bezfugowe). Nie wiem tylko, jaka to firma, musiałabym wypytać siostrę.

Witam,

cieszę się, że wam sie podoba.

W zasadzie całość wymyśliła żona, wykonał zaś stolarz, który robił nam oprócz kuchni schody, drzwi wewnętrzne, łóżko i sporo innych rzeczy.

Co do okapu, jest to produkt firmy Amica, ma dwie cechy, które były dla nas istotne, jest cichy i wydajny.

Pozdrowienia

Jacki- no coz, moze z uwagi na wode, ale zlewozmywak musi byc dosc czesto czyszczony, wszystko na nim widac, kazda smugę smużke itd ;-)

Galka- fronty sa drewniane, osprzet bluma, cargo i taka szafeczka na garnki to peka. Same meble+montaz w tym montaz agd kosztowaly nas ok 12 tys.

Do tego zlew i bateria franke ok 1300 i juz.

Okap kupilem z sklepie inetowym, kosztowal ok 1700 pln, owczesna jego cena w MM to 2700. Spisuje sie ok.