malmar2 27.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Zapraszam do oglądania mojej kuchni. Zrobiona jest z orzecha amerykańskiego. Co sądzicie? http://farm4.static.flickr.com/3646/3663103594_b5ce02329f_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3584/3662301409_4a5052b79a_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3298/3663103930_c825e67e49_o.jpg kuchnia powalająca aż dech zapiera .............. cudo Gres na podłodze i na ścianie idealnie dobrany . Jeśli to nie tajemnica to proszę o nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marteczek 28.06.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dziękuję za miłe słowa:) malmar2 napisał: mam pytanie odnośnie halogenów pod wiszacymi szafkami - znasz ich nazwę? możesz wkleić fotkę ze zbliżeniem na te światełka? czy spodnia cześć szafki jest jakaś grubsza, że zmieściło się oczko bez wystawania na zewnątrz? Oświetlenie montowali mi razem z kuchnią, więc nie wiem jak się dokładnie nazywa, ale z tego co pamiętam to chyba są zimne halogeny, które się mocno nie nagrzewają. Dno szafki nie zostało pogrubione. Jak będę w mieszkanku to cyknę fotki i wkleję na forum. emild napisał: Gres na podłodze i na ścianie idealnie dobrany . Jeśli to nie tajemnica to proszę o nazwę Gres jest firmy Grespania. Na ścianie mam gres 30x60 rektyfikowane Estampa Ocre, na podłodze natomiast gres 45x45 Estampa rojo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 28.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Na jakiej wysokosci od blatu zalecacie umiescic gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Na jakiej wysokosci od blatu zalecacie umiescic gniazdka? Mam około 20 cm nad blatem - gdybym teraz miała decydować, byłyby niżej (pewnie ok. 5-8 cm) i w układzie poziomym a nie pionowym (tak zrobił developer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.06.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Na jakiej wysokosci od blatu zalecacie umiescic gniazdka?. Ja mam 2 cm nad blatem. Inni robia nawet w polowie sciany miedzy dolnymi, a gornymi szafkami ale po co robic tak wysoko i ogladac kable od urzadzen agd na ladnych plytkach sciennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marteczek 30.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mam problem z doborem stołu do mebli kuchennych. Zastanawiam się jaki by pasował do tego orzecha. Myślałam o białym. Jak myślicie? Zdjęcia kuchni powyżej w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 01.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Moim zdanie jasny by pasował , rozjaśnił by troche ten orzech , bo juz masz sporo tego ciemnego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 i idealnie spasował by z blatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Biały pasuje chyba do wszystkiego, a w tym wypadku będzie kontynuacją blatu Nie wprowadzałabym nowych barw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marteczek 01.07.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzięki. Też tak właśnie myślę. Teraz szukam jakiegoś białego stolika, jak znajdę to się pochwalę. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Troszkę nie na temat ale więcej Was tu zagląda. Możecie napisać jakich programów do projektowania kuchni używacie? Interesują mnie te za całkowitą darmochę i po polsku Mam Alno i Ikeowaty, może jest coś lepszego ? Aby nie zaśmiecać wątku prosze o info na priv. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mniechcial 02.07.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie dot. podłogi? Czy parkiet przemysłowy klon, np taki jak widoczny poniżej będzie pasował do czarno czerwonej, lakierowanej kuchni? Chciałbym położyć go w salonie i kuchni. http://www.mazurparkiet.com/galeria-parkietu/mozaika-przemyslowa-klon-128.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mniechciał, ja mówiąc szczerze jakoś takiej podłogi w kuchni do czarno-czerwonych mebli na wysoki połysk nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.07.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ja widzę ale albo do czerwonej albo do czarnej - zadnych mixow.I koniecznie podłoga olejowana - zadnych blyskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 02.07.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ja widzę tę podłogę z czarno-czerwonymi meblami, jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 02.07.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Pomocy mam problem na jutro musze majstrom powiedzieć jak stawiać ścianke i teraz szybko postaram się powiedzieć o co chodzi: siedzieci w salonie patrzycie na prawo kuchnia w kuchni widać front mebli z jednej strony i lodówkę z drugiej. I tu pytanie czy zasłonić ścianka całą lodówkę z boku czy częściowo. Lodówki side by side mają głebokość od 73 do 79 i wydaje mi się że ta ścianka będzie strasznie duża aby ją w całości zakryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 02.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie dot. podłogi? Czy parkiet przemysłowy klon, np taki jak widoczny poniżej będzie pasował do czarno czerwonej, lakierowanej kuchni? Chciałbym położyć go w salonie i kuchni. Bardzo ładna podłoga. Również jestem na tak Pomocy mam problem na jutro musze majstrom powiedzieć jak stawiać ścianke i teraz szybko postaram się powiedzieć o co chodzi: siedzieci w salonie patrzycie na prawo kuchnia w kuchni widać front mebli z jednej strony i lodówkę z drugiej. I tu pytanie czy zasłonić ścianka całą lodówkę z boku czy częściowo. Lodówki side by side mają głebokość od 73 do 79 i wydaje mi się że ta ścianka będzie strasznie duża aby ją w całości zakryć. Moim zdaniem albo całą albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 02.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Na jakiej wysokosci od blatu zalecacie umiescic gniazdka?. Ja mam 2 cm nad blatem. Inni robia nawet w polowie sciany miedzy dolnymi, a gornymi szafkami ale po co robic tak wysoko i ogladac kable od urzadzen agd na ladnych plytkach sciennych Jeśli tuż nad blatem to odwrócone o 90 stopni- no bo jak coś włączyć gdy kabel idzie w dół. Ja mam akurat w połowie ściany, po pierwsze z powodu jak wyżej a po drugie mniej narażone na zachalapanie. Kable podobnie jak i same graty AGD mi nie przeszkadzają. Jest jeszcze opcja w blacie -wysuwana kolumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie dot. podłogi? Czy parkiet przemysłowy klon, np taki jak widoczny poniżej będzie pasował do czarno czerwonej, lakierowanej kuchni? Chciałbym położyć go w salonie i kuchni. http://www.mazurparkiet.com/galeria-parkietu/mozaika-przemyslowa-klon-128.jpg Ja tez widzę. Myślę, ze będzie ok. Tylko podłoga olejowana, żaden błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasiek 02.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie dot. podłogi? Czy parkiet przemysłowy klon, np taki jak widoczny poniżej będzie pasował do czarno czerwonej, lakierowanej kuchni? Chciałbym położyć go w salonie i kuchni. http://www.mazurparkiet.com/galeria-parkietu/mozaika-przemyslowa-klon-128.jpg ja też widzę tę podłogę w kuchni czarno-czerwonej ale mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts