Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale nie jest źle... kiedyś sobie zmienisz, a teraz podłoga jest naprawdę do przyjęcia. Przecież to co teraz kładziemy na podłogi też za kilka lat bedzie juz nie modne...

Wiem,ale Wy nie macie tyyyylu zygzaków w postaci fug i Wasze nawet jeśli przeminą-nie będą aż tak kłuć w oczy.Te wyglądają jak w zamczysku jakimś.I choć owszem-lubię wiejskie klimaty-na tej podłodze dywanu np.położyć się nie da i wszystkie meble muszą stać według tych "nibyfug".Ale jak się nie ma co się lubi... :D

Ale nie jest źle... kiedyś sobie zmienisz, a teraz podłoga jest naprawdę do przyjęcia. Przecież to co teraz kładziemy na podłogi też za kilka lat bedzie juz nie modne...

Wiem,ale Wy nie macie tyyyylu zygzaków w postaci fug i Wasze nawet jeśli przeminą-nie będą aż tak kłuć w oczy.Te wyglądają jak w zamczysku jakimś.I choć owszem-lubię wiejskie klimaty-na tej podłodze dywanu np.położyć się nie da i wszystkie meble muszą stać według tych "nibyfug".Ale jak się nie ma co się lubi... :D

Bardzo dobre podejście - tak trzymaj :D

Mnie też się baaaardzo podoba :D bo ja też z tych tradycyjno -wiejskich :)

Chciałam napisać, że płytki trzeba było wymienić podczas remontu ale skoro ich tyyyyyyle to ja chyba też bym się nie zdecydowała :/

Nie zdecydowaliśmy się tym bardziej,że pod tymi plytkami biegnie podłogówka.Dzięki za dobre słowa :)

Basia_KRK dzięki :-)

Z tą wnęką to jeszcze dodatkowo jest o tyle fajnie, że pierwotnie było max. 47cm głębokości i nie byłoby szansy na wsadzenie piekarnika (mikrofala by weszła) ale na szczęście udało się w tym miejscu zwęzić o 10cm ścianę :-) i wnęka jest o idealnej głębokości pod piekarnik :-)

W weekend powinienem mieć już zafugowane płytki i zamontowane gniazdka więc spróbuję powalczyć ze zdjęciami żeby oddały bardziej kolory

pozdr,

RolandP