Renka Grabow 08.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to bardzo ładnie wyszła kuchnia stolarzowi A kolor jest bardziej taki jak na pierwszym zdjęciu czy bardziej tak jak na ostatnim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale nie jest źle... kiedyś sobie zmienisz, a teraz podłoga jest naprawdę do przyjęcia. Przecież to co teraz kładziemy na podłogi też za kilka lat bedzie juz nie modne... Wiem,ale Wy nie macie tyyyylu zygzaków w postaci fug i Wasze nawet jeśli przeminą-nie będą aż tak kłuć w oczy.Te wyglądają jak w zamczysku jakimś.I choć owszem-lubię wiejskie klimaty-na tej podłodze dywanu np.położyć się nie da i wszystkie meble muszą stać według tych "nibyfug".Ale jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.07.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to bardzo ładnie wyszła kuchnia stolarzowi A kolor jest bardziej taki jak na pierwszym zdjęciu czy bardziej tak jak na ostatnim? kolor bardziej zbliżony do zdjęcia nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale nie jest źle... kiedyś sobie zmienisz, a teraz podłoga jest naprawdę do przyjęcia. Przecież to co teraz kładziemy na podłogi też za kilka lat bedzie juz nie modne... Wiem,ale Wy nie macie tyyyylu zygzaków w postaci fug i Wasze nawet jeśli przeminą-nie będą aż tak kłuć w oczy.Te wyglądają jak w zamczysku jakimś.I choć owszem-lubię wiejskie klimaty-na tej podłodze dywanu np.położyć się nie da i wszystkie meble muszą stać według tych "nibyfug".Ale jak się nie ma co się lubi... Bardzo dobre podejście - tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Mnie też się baaaardzo podoba bo ja też z tych tradycyjno -wiejskich Chciałam napisać, że płytki trzeba było wymienić podczas remontu ale skoro ich tyyyyyyle to ja chyba też bym się nie zdecydowała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.07.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Mnie też się baaaardzo podoba bo ja też z tych tradycyjno -wiejskich Chciałam napisać, że płytki trzeba było wymienić podczas remontu ale skoro ich tyyyyyyle to ja chyba też bym się nie zdecydowała :/ Nie zdecydowaliśmy się tym bardziej,że pod tymi plytkami biegnie podłogówka.Dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Też czekam na zejście mojej białej lodówki, ale ona ma dopiero 5 latek, więc długo mogę poczekać. Zmywarkę białą udało się nam opchnąć, dzięki temu mamy zabudowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.07.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Iza, masz bardzo przytulną i ciepłą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Tak to już jest-odchodzą tylko ci,których kochamy a biala zmywara żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To będzie dobry dzień-dziękuję Wam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona0506 09.07.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 RolandP, jeżeli to dąb bielony, to na pewno mój kolor, chociaż rzeczywiście na zdjęciach wyszedł trochę piaskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.07.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 RolandP - bardzo ładna kuchnia! Gratulacje się należą, zwłaszcza, że sam to wymyśliłeś! Same meble wyglądają na bardzo solidne. Strasznie mi się podoba wykorzystanie wnęki na piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandP 09.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Basia_KRK dzięki Z tą wnęką to jeszcze dodatkowo jest o tyle fajnie, że pierwotnie było max. 47cm głębokości i nie byłoby szansy na wsadzenie piekarnika (mikrofala by weszła) ale na szczęście udało się w tym miejscu zwęzić o 10cm ścianę i wnęka jest o idealnej głębokości pod piekarnik W weekend powinienem mieć już zafugowane płytki i zamontowane gniazdka więc spróbuję powalczyć ze zdjęciami żeby oddały bardziej kolory pozdr, RolandP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 09.07.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wrzucam moją kuchnię raz jeszcze bo nie zostałam pochwalona a też chcę ... http://images44.fotosik.pl/159/704bc53102bf6076med.jpg izo mamo gabora! a ja Cię pochwalę za stół i krzesła to naprawdę bardzo ładne krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nie wierze, Bramer sie ujawnil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 09.07.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a, co? ukrywał się, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nooo, tak jakby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 09.07.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 eee tam... gotowałem tylko... P.S. czy to nie jest przypadkiem tzw. OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.07.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 eee tam... gotowałem tylko... P.S. czy to nie jest przypadkiem tzw. OT No i trochę przebywał w "samotności" Słuchając muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.07.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Bardzo dziękuję bramer Stół i krzesła"wychodziłam" w tzw.second hand-zie.Stół jest rozkładany a krzesła bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts