tutli_putli 10.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 tutli_putli, co macie zamiast płytek w kuchni? To szkło? Na ścianie mam naklejoną matę z tworzywa imitującą stal, tutaj są różne wzory: http://www.dacter.pl/maty.htm nad płytą kuchenną mam, ze wzgledu na wysoką temperature podczas gotowania płytki okute stalą nierdzewną. płytki bezpośrednio od tego producenta : http://www.bkt-system.com.pl/index-m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.07.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 użytkuję zmywarkę już rok,odpady lecą do kosza natomiast sos czy niedopite picie do zmywarki,to po co ten zlew?jeszcze nikt konkretnie mi nie odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.07.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 użytkuję zmywarkę już rok,odpady lecą do kosza natomiast sos czy niedopite picie do zmywarki,to po co ten zlew?jeszcze nikt konkretnie mi nie odpowiedział Niedopite picie do zmywarki , jak bym kladla kubek na gorny kosz z niedopita np kawa (zdarzylo mi sie raz tak zrobic) to cala podloga wokolo byla zachlapana. Co do sosu to wole go splukac jesli zmywarkee wlanczam co dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaja 10.07.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 użytkuję zmywarkę już rok,odpady lecą do kosza natomiast sos czy niedopite picie do zmywarki,to po co ten zlew?jeszcze nikt konkretnie mi nie odpowiedział ja odpowiedziałam w moim poście wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam.czy ktoś juz z was korzystal z programu Ikea do projektowania kuchni????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 11.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam. czy ktoś juz z was korzystal z programu Ikea do projektowania kuchni????? Ja polecam Alno Kitchen Planner (do ściągnięcia w sieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ....ale mam nadzieje,że nie jest trudny w obsłudze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.07.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja korzystałam z obydwu, a co??? Ikea banalny w obsłudze, ale nic nie zrobisz z podłogą i ścianami (kolory). Alno też jest programem producenta kuchni, ale już można wprowadzać kolorystykę otoczenia i ma fajne "wizualizacje" (w porównaniu z tymi made by IKEA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 mam rozrysowany projekt kuchni na papierze i chciałabym go przenieść do komputera:)..ale noga jestem w tym:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Weź pod uwagę, że IKEA ma swoje "wymiarówki" szafek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Kala67 jak ci sie nie uda to podeślij mi na pw ten rysunek z wymiarami może coś wyskrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 11.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 kala dasz sobie radę z ikeowskim programem, tylko spróbuj. Jeśli się zdecydujesz na te właśnie meble, to będziesz miała projekt idealnie wpasowany w kuchnię. Kolory otoczenia nie mają tu wielkiego znaczenia, bo w Alno też wszystkiego nie da się zrobić - kolorystyka jest dość uboga, choć sam efekt końcowy bardziej rzeczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja w tym programie projektowałam kilka lat temu swoją obecną kuchnię z Ikei. Nie wiem, czy jakoś się zmienił od tamtej pory, ale wtedy miał trochę ograniczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dziekuje wszystkim za pomoc:) dopiero wróciłam do domku, zaraz ściągne ten program Ikea i postaram sie cos zaprojektowac!!! jesli mi sie nie uda to soczywiście korzystam z pomocy MonikiC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doziolko 12.07.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Zrobiłam sobie projekt w Ikea ale nijak nie moge go skopiować i tutaj zamieścić. Poproszę o wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 12.07.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Zrobiłam sobie projekt w Ikea ale nijak nie moge go skopiować i tutaj zamieścić. Poproszę o wsparcie. Mój sposób mocno amatorski : spróbuj zrobić printsreena na jakimś logicznym podglądzie projektu, zapisz w paint-cie jako .jpga wrzuć gdzieś na stronkę i wklej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.07.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 dokładnie to naciśnij jednocześnie dwa klawisze: ctrl + alt i dołóż klawisz printsreen- u góry po prawej =komp zapamiętał ten obraz. otwórz Painta i zrób wklej , obraz zapisz jako -typ jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Wystarczy nacisnąć tylko "printscreen" i już w Paintcie możesz wklejać zapamiętany obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 13.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 A jak masz Vistę to użyj narzędzia wycinanie, jeszcze prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 czy jest może polska wersja Alno? ktoś może wie gdzie poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts