Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja mam 7 waskich i 5 szerokich, do tego duzo szafek i szafki obok w skrytce. Zadnej nie mam pustej, w szafkach lubie miec przejrzyscie.

W glebokich szufladach lubie miec roboty, tostery, maszynke do miesa, a w waskich to jest co trzymac (jest tyle przyborow do gotowanai).

W kwestii srebrnych lodówek w białych kuchniach, to Bosh wprowadza serię arctic white z sbs-em z białą szybą, ale nie wiem czy one nie wyglądają zbyt nowocześnie do angielskich i prowansalskich kuchni...

Za to na pewno dużo lepiej niż srebrne (tak samo piekarniki/mikrofale) do tak popularnego białego lakieru :)

Dziękuję wszystkim :)

monah, nad stołem faktycznie Ge a nad wyspą E, wszystkie transparentne, bez koloru, każdy myśli, że to szkło ;)

a gitara to wcale nie tak w kącie stoi, raczej w samym centrum pokoju :lol:

( speszal for you :

http://deccoria.pl/files/21643/19043/94317b7cfa599bb347bfd565f44eaecc.jpg )

Tylko 1 pytanie - mieści ci się wszytko?? bo jest mało półek, a może to tylko takie wrazenie...

to takie złudzenie, projektując kuchnię poszliśmy w wielkość a nie ilość

wyspa ma 175x70cm. ( w środku 3szuflady 90tki, małe cargo i szafka 40stki)

szafki pod blatem to 2 wielkie szuflady 90tki, zmywarka i sorter odpadów 60tki, nad nimi szafka wisząca o długości 120czm

w słupku nad piekarnikiem szafka a pod piekarnikiem 2szuflady

wg. mnie, kuchnia jest bardzo pojemna ale to chyba zależy ile kto ma garów ;)

płyta indukcyjna (jeśli to do mnie pytanie 8) ) to Siemens EH 651TE11E