markoto 29.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Co to za kanapa??[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 29.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Noti Artivum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Super kanapy tylko szkoda ze nie ma ich na slasku. ale patrzac na design chyba do tanich nie naleza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 29.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Noti jest we Wrocławiu ceny niestety niskie nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 29.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 bioork piękna ta twoja kuchnia Sama się zastanawiam nad takimi forntami. Jak Ci się je użytkuje? Wyglądają ślicznie, ale czy nie musisz codziennie latać ze szmatką, żeby tak ślicznie wyglądały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 29.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Bioork, super kuchnia!! wlasnie szukam takiego okapu - jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 29.07.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 czy nie musisz codziennie latać ze szmatką, żeby tak ślicznie wyglądały?? ja mam taki nawyk, że codziennie rano po śniadaniu (a czasem i po kolacji, zalezy czy się pochlapią np.) i tak latam ze szmatką i wycieram fronty, niezależnie czy to połysk czy nie takie przyzwyczajenie ale jeśli nie pobrudzisz\pochlapiesz frontów to przy bieli polerować nie trzeba, palce widać tylko jak się będziesz mocno przyglądać i to też ledwo... okap FABER CYLINDRA HIP ELN 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 29.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 bioor ,a co to za bateria i ,czy ma funkcję zraszania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 29.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Bioork cudna, konsekwentna i stylowa Na jakiej wysokości masz blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 29.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja mam taki nawyk, że codziennie rano po śniadaniu (a czasem i po kolacji, zalezy czy się pochlapią np.) i tak latam ze szmatką i wycieram fronty, niezależnie czy to połysk czy nie takie przyzwyczajenie Po śniadaniu masz czas na wycieranie kuchni jestem po wielkim wrażeniem No ja do takie czyściocha nie należę na szczęście kuchnia musi jeszcze poczekać więc mam jeszcze czas na rozmyślanie , wymyślanie i oglądanie waszych pięknych kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 29.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 okap FABER CYLINDRA HIP ELN 37 Mocno huczy ten okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 29.07.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja mam taki nawyk, że codziennie rano po śniadaniu (a czasem i po kolacji, zalezy czy się pochlapią np.) i tak latam ze szmatką i wycieram fronty, niezależnie czy to połysk czy nie takie przyzwyczajenie Po śniadaniu masz czas na wycieranie kuchni jestem po wielkim wrażeniem No ja do takie czyściocha nie należę na szczęście kuchnia musi jeszcze poczekać więc mam jeszcze czas na rozmyślanie , wymyślanie i oglądanie waszych pięknych kuchni to trwa dosłownie 5min a mam czas bo siedzę z maluchem w domu, jak wrócę do pracy to pewnie będę wycierać po kolacji okap FABER CYLINDRA HIP ELN 37 Mocno huczy ten okap? chyba nie, mi w każdym razie nie przeszkadza ale nie potrafię być obiektywna w tej kwestii co to funkcja zraszania ? blaty, nie pamiętam, jakiś standard chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 29.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 co to funkcja zraszania ? heh nie wiem jak nazwać tę mozliwośc przełączenia strumienia zwykłego na taki prysznicowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 30.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 czy nie musisz codziennie latać ze szmatką, żeby tak ślicznie wyglądały?? ja mam taki nawyk, że codziennie rano po śniadaniu (a czasem i po kolacji, zalezy czy się pochlapią np.) i tak latam ze szmatką i wycieram fronty, niezależnie czy to połysk czy nie takie przyzwyczajenie ale jeśli nie pobrudzisz\pochlapiesz frontów to przy bieli polerować nie trzeba, palce widać tylko jak się będziesz mocno przyglądać i to też ledwo... okap FABER CYLINDRA HIP ELN 37 kurcze fajny, ale cena też niezła... a ja się zastanawialam nad takim za ok. 1000PLN. Amica... ale to jednak tylko Amica i teraz zgryz a moze ktoś użytkuje Amica kominowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.08.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 piekna jest ta orzechowa kuchnia . Zapraszam do oglądania mojej kuchni. Zrobiona jest z orzecha amerykańskiego. Co sądzicie? http://farm4.static.flickr.com/3646/3663103594_b5ce02329f_o.jpg A mnie sen z powiek spędza brak miejsca na lodówkę w mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 03.08.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witajcie! W końcu i ja dostałam wizualizację swojej kuchni . Trochę stargujemy i myślę, że podpiszemy umowę, bo w pełni spełnia moje oczekiwania . http://img22.imageshack.us/img22/9600/16124398.jpg http://img197.imageshack.us/img197/6058/99210778.jpg http://img9.imageshack.us/img9/3227/94191878.jpg Lodówki nie widać, bo jest we wnęce po prawej stronie za półwyspem. Oczywiście wszelkie uwagi są mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 03.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 obiecałam pokazać jak będzie ukończona, do całkowitego ukończenia co prawda jeszcze troszkę brakuje ale to już właściwie ostatnie szlify.. Bioork, masz piękną kuchnię, a w niej CUDOWNĄ podłogę. Jestem nią absolutnie zachwycona, gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 03.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witajcie! W końcu i ja dostałam wizualizację swojej kuchni . Trochę stargujemy i myślę, że podpiszemy umowę, bo w pełni spełnia moje oczekiwania . http://img18.imageshack.us/img18/2716/71963584.jpg Podoba mi się czysta forma i kolory tej kuchni, więcej ciężko zobaczyć w tych maleńkich obrazkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 03.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Troszkę poćwiczyłam i udało mi się wkleić większe zdjęcia . Ślicznie dziękuję za pozytywną opinię, bo projekt jest w 100% mój . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 bioork kuchnia super i rewelacyjnie dobrana do reszty minimalistycznego wnętrza. napisz proszę czy fronty wszystkie są błyszczące bo napisałaś również o matowych. pytam bo siedzę i kombinuję czy brać matowe czy błyszczące jeszcze pytanko o uchwyty - czy są wygodne (czy łatwo się je chwyta) i czy nie są niebezpieczne? chodzi mi o ich zakończenia po bokach - mam mały tajfun w domu i boję się żeby sobie głowy nie rozcięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts