Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czy nie musisz codziennie latać ze szmatką, żeby tak ślicznie wyglądały??

ja mam taki nawyk, że codziennie rano po śniadaniu (a czasem i po kolacji, zalezy czy się pochlapią np.) i tak latam ze szmatką i wycieram fronty, niezależnie czy to połysk czy nie

takie przyzwyczajenie

ale jeśli nie pobrudzisz\pochlapiesz frontów to przy bieli polerować nie trzeba, palce widać tylko jak się będziesz mocno przyglądać i to też ledwo...

okap FABER CYLINDRA HIP ELN 37

ja mam taki nawyk, że codziennie rano po śniadaniu (a czasem i po kolacji, zalezy czy się pochlapią np.) i tak latam ze szmatką i wycieram fronty, niezależnie czy to połysk czy nie

takie przyzwyczajenie

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Po śniadaniu masz czas na wycieranie kuchni :) jestem po wielkim wrażeniem :o

No ja do takie czyściocha nie należę :oops: na szczęście kuchnia musi jeszcze poczekać więc mam jeszcze czas na rozmyślanie , wymyślanie i oglądanie waszych pięknych kuchni :D

takie przyzwyczajenie

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Po śniadaniu masz czas na wycieranie kuchni :) jestem po wielkim wrażeniem :o

No ja do takie czyściocha nie należę :oops: na szczęście kuchnia musi jeszcze poczekać więc mam jeszcze czas na rozmyślanie , wymyślanie i oglądanie waszych pięknych kuchni :D

to trwa dosłownie 5min

a mam czas bo siedzę z maluchem w domu, jak wrócę do pracy to pewnie będę wycierać po kolacji :lol:

Mocno huczy ten okap?

chyba nie, mi w każdym razie nie przeszkadza

ale nie potrafię być obiektywna w tej kwestii

co to funkcja zraszania ?

blaty, nie pamiętam, jakiś standard chyba

czy nie musisz codziennie latać ze szmatką, żeby tak ślicznie wyglądały??

takie przyzwyczajenie

ale jeśli nie pobrudzisz\pochlapiesz frontów to przy bieli polerować nie trzeba, palce widać tylko jak się będziesz mocno przyglądać i to też ledwo...

kurcze fajny, ale cena też niezła... a ja się zastanawialam nad takim za ok. 1000PLN. Amica... ale to jednak tylko Amica i teraz zgryz ;)

a moze ktoś użytkuje Amica kominowego?

Witajcie!

W końcu i ja dostałam wizualizację swojej kuchni :). Trochę stargujemy i myślę, że podpiszemy umowę, bo w pełni spełnia moje oczekiwania :).

http://img22.imageshack.us/img22/9600/16124398.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/6058/99210778.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/3227/94191878.jpg

Lodówki nie widać, bo jest we wnęce po prawej stronie za półwyspem.

Oczywiście wszelkie uwagi są mile widziane :).

Witajcie!

W końcu i ja dostałam wizualizację swojej kuchni :). Trochę stargujemy i myślę, że podpiszemy umowę, bo w pełni spełnia moje oczekiwania :).

http://img18.imageshack.us/img18/2716/71963584.jpg

Podoba mi się czysta forma i kolory tej kuchni, więcej ciężko zobaczyć w tych maleńkich obrazkach.

bioork kuchnia super i rewelacyjnie dobrana do reszty minimalistycznego wnętrza.

napisz proszę czy fronty wszystkie są błyszczące bo napisałaś również o matowych. pytam bo siedzę i kombinuję czy brać matowe czy błyszczące

jeszcze pytanko o uchwyty - czy są wygodne (czy łatwo się je chwyta) i czy nie są niebezpieczne? chodzi mi o ich zakończenia po bokach - mam mały tajfun w domu i boję się żeby sobie głowy nie rozcięła