duma 04.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Naprawdę ładna kuchnia. Kolory na topie. Wysika zabudowa i półwysep.Będziemy mieli podobnie. Mam pytanie. U nas na półwyspie ma być płyta gazowa. Czy musi być umiejscowiona nad konkretna szafką, czy dopuszcza się umieszczenie jej dowolnie na blacie-np miedzy szafkami? Czy to rozwiązanie nie wprowadzi "bałaganu" optycznego?. Płyta będzie dość szeroka-stąd problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 04.08.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 już odpowiadam : wszystkie fronty są błyszczące, uchwyty są bardzo wygodne w użytkowaniu, zdecydowanie wolę je od tych przy lodówce,nie sądzę aby były bardziej niebezpieczne w użytkowaniu niż klasyczne np.też mam w domu malucha i jeszcze się nie zdarzyło aby zrobił sobie o nie krzywdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzięki wielkie za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 04.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 bioork z czego jest blat? Granit, konglomerat? Jaką ma dgrubość? -2cm.Fajny gładki czarny,właśnie takiego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 04.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 efilo, bardzo proszę iva_marti, to granit INDIAN BLACK DARK, 3cm. nie jest gładki ale w ciapki szare\srebrne\czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 04.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 obiecałam pokazać jak będzie ukończona, do całkowitego ukończenia co prawda jeszcze troszkę brakuje ale to już właściwie ostatnie szlify... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gh/gi/pfcb/vVQ6sefynbN19DyDdB.jpg Kurcze szukam właśnie takich uchwytów, są a jakby ich nie było, co to, możesz podać nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 AniaTomek mi podobają się płytki podłogowe- co to jest-czarne?podaj firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 AniaTomek mi podobają się płytki podłogowe- co to jest-czarne?podaj firmę To kuchnia - cudna zreszta - bjoork - nazwa plytek byla juz gdzies wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 05.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kurcze szukam właśnie takich uchwytów, są a jakby ich nie było, co to, możesz podać nazwę. niestety nie mam pojęcia jak się nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 05.08.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Naprawdę ładna kuchnia. Kolory na topie. Wysika zabudowa i półwysep. Będziemy mieli podobnie. Mam pytanie. U nas na półwyspie ma być płyta gazowa. Czy musi być umiejscowiona nad konkretna szafką, czy dopuszcza się umieszczenie jej dowolnie na blacie-np miedzy szafkami? Czy to rozwiązanie nie wprowadzi "bałaganu" optycznego?. Płyta będzie dość szeroka-stąd problem. dzięki Wg mnie płyta musi być wpuszczona w konkretną szafkę pod takową zabudowę, przynajmniej ja mam tak w projekcie. Zdecydowanie takie rozwiązanie jest bardziej estetyczne i praktyczne- nie stracisz części wnętrza w dwóch szafkach. Mój pólwysep to cargo 30 cm od ściany i 100 cm to szafka z szufladami pod płytę ceramiczną. Setka Ci nie wystarczy? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ile miejsca 'zajmuje' płyta indukcyjna? czy pod nią może normalnie być szuflada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ile miejsca 'zajmuje' płyta indukcyjna? czy pod nią może normalnie być szuflada? Wysokość płyty to około 50mm. Wszystkie studia kuchenne, które dotychczas odwiedziłam twierdzą, że nie ma przeciwskazań dla szuflad bezpośrednio pod płytą. Spotkałam się jednak z opiniami, że już zawartość szuflady ma znaczenie Ale nie wiem, ile w tym prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ile miejsca 'zajmuje' płyta indukcyjna? czy pod nią może normalnie być szuflada? płyta indukcyjna wbudowana jest do głębokości około 6cm. więc nie powinno być problemu z szufladą. nam zaproponowali szufladę pod płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie Elena.. jaki wystrzałowy imidż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie Elena.. jaki wystrzałowy imidż! Pozazdrościłam ludziskom avatarków i w końcu znalazłam coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga13 07.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam wszystkich W końcu i u mnie montuja kuchnię po wielu, wielu poszukiwaniach, m.in.tutaj na forum jakiegos pomysłu na kuchnię. A teraz mam jedno pytanko. Ile Waszym zdaniem powinno byc gniazdek przy blacie roboczym? Myslę, że 3 na pewno, 2 na stałe tj. ekspres do kawy i czajnik, trzeci taki zmienny np. na mikser, opiekacz, gofrownica... Czy 3 wystarczą czy lepiej zrobic jeszcze czwarte? I co myslicie o takich gniazdkach pod szafką górną? Jak to się sprawdza w praktyce? Wielkie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 07.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ile miejsca 'zajmuje' płyta indukcyjna? czy pod nią może normalnie być szuflada? u mnie pod indukcją jest głęboka szuflada a sama indukcja nie wychodzi zanadto poza wysokość blatu (blat granitowy -3cm.) aga13, ja mam 3szt. 1zajęte na stałe przez czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 bioork kuchnia piękna! taka jakie kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga13 08.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 bioork wielkie dzięki za info Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie takiego małego stoliczka w kuchni. Oprócz niego będziemy mieli tez jadalnię ale oprócz tego dużego stołu chcę zrobić w kuchni taki mały stoliczek na szybkie śniadanie dla jednej, dwóch osób. I nie wiem jakie wymiary dać, chciałabym jak najmniejszy, zeby zabrał mało miejsca, ale też, zeby te dwie osoby spokojnie sobie siedziały, a nie trącały sie łokciami Jakie wymiary proponujecie dać? Jeden bok tego blatu będzie przylegał do ściany. Macie coś takiego? I jak sie Wam cos takiego sprawdza? Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 08.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a ja pokaze tylko kawalek mojej kuchni, a wlasciwie szafy kuchennejhttp://lh3.ggpht.com/_GrWTyGeg5dU/Sn1ru5-WjOI/AAAAAAAAAW8/TJl-QdqsC7E/s640/DSCN1815.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts