Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, jaki kolor ścian radzilibyście do takich mabli żeby nie wyszło zbyt mdło? Fronty są jasny krem bez patyny.

http://lh6.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Sp9jZBXidxI/AAAAAAAADns/Nsvan9nCQTs/s640/kuchnia_umowa1.jpg

Płytki Jura/himalaya firmy paradyż

http://www.paradyz.com.pl/GetFile/2399/jura_aranz_1.jpg

Będę wdzięczna za każdą poradę :)

Ja mam pytanie jaką dajecie baterię do kuchni, jeżeli zlew ma być przy oknie?

POdobno są takie baterie, że się je tak jakby "ściąga" i można wtedy bez problemu otworzyć okno i je np umyć.

Nie wiecie przypadkiem jak takie baterie się nazywają, pytałam w jednym sklepie to pani zrobiła wielkie oczy, że pierwszy raz o tym słysza?

Potrzebuję waszej pomocy.

Pozdrawiam

Ja mam pytanie jaką dajecie baterię do kuchni, jeżeli zlew ma być przy oknie?

POdobno są takie baterie, że się je tak jakby "ściąga" i można wtedy bez problemu otworzyć okno i je np umyć.

Nie wiecie przypadkiem jak takie baterie się nazywają, pytałam w jednym sklepie to pani zrobiła wielkie oczy, że pierwszy raz o tym słysza?

Potrzebuję waszej pomocy.

Pozdrawiam

wpisz w ceneo, na allegro albo w google 'bateria podokienna'

dziękuję wam za miłe słowa - kuchnia tzn. meble + bateria + zlew kosztowała ok 7000 - duuuuuuuuużo jeszcze nam brakuje - przede wszystkim zmywarki, piekarnika, mikrofali i na razie nie wiadomo kiedy będą... nie wspomnę o lampach i całej reszcie.

odpowiadam na pytania:

tak fronty są z połyskiem - fotki robiłam wieczorem, przy świetle dziennym na pewno by inaczej wyszły. blaty są dębowe, olejowane tak jak podłoga w salonie.

będą cokoły. imitacja dębu - taka z Ikei. może dziś lub jutro. ogólnie kuchnia nas pokonała - samo skręcanie, docinanie blatów - trzy bite tygodnie... tak że miło jest usłyszeć na zakończenie miłe słowo.

dzięki, dzięki!

pozdrawiam