jaksie 07.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 07.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ciąg dalszy teorii spiskowej jest taki , że zarówno M@gda jak i DxHxS podają na swoim profilu stronę do studia kuchennego gdzie są zamieszczone te zdjęcia jako realizacje. Ot i sprawa rozwiązana. A swoją drogą te realizacje bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgda 07.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Informuje, że jesteśmy "żeńskie" a te ostatnie mieszkanko to nasze dziecko wiec się obie "chwalimy" I nie obsługujemy programów tylko mamy profesjonal pana foto Ps. troche sie zdziwiłam, bo w profilu jest troche więcej o kazdej z nas, a dla tych stałych forumowiczów chyba nie problem podejrzec profil;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 07.10.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A czemu zdjecia sypialni DxHxS są w wątku "oświetlenie-pochwalcie się" pod innym loginem. To czyje to w końcu zdjecia są. Marzenka ma rację. Czyje są te zdjęcia i wnętrza? Nie lubię być robiona w balona Słoneczko ( oświecona góro Olimpu) i Ty stara wyga.....Słuchajcie .....nikt NIKOGO nie chce nabijac w balona. My z tego forum czerpiemy mnóstwo inspiracjie ( a nawet MNÓSTWO ,MNÓSTWO) i moze my kogos zainspirujemy. "WIECIE ,ZE ŻWIREK KĘCI Z MUCHOMORKIEM...??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 07.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 angela_ap kuchnia cudna:)) i na pewno przy najblizszej okazji zrobimy kuchnie szaro-oliwkową podobna do Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 07.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dziękuję za wszystkie miłe słowa teraz zostały tylko dodatki i detale - i najwazniejsze - oswietlenie, nie mogę się zdecydować, a może nawet sama nie wiem co ja bym chciała mieć w tej kuchni podrzućcie jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 07.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jedyne co z tymi zdjęciami jest "nie tak" to to że podciągnięte są w photoshopie lub innym programie do obróbki zdjęć i robione dobrą lustrzanką. Najprawdopodobniej z gotowego filtra szczególnie cień zrobiony do okoła zdjęcia nadające mu klimat. Z Cieniem świecznika moim zdaniem jest wszystko ok, zauważ że cień świecznika ze ściany odbija się w komodzie co daje wrażenie podwójnego, po drugie nie znamy wszystkich źródeł światła. Wnętrza fajne nawet bez tej oprawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Informuje, że jesteśmy "żeńskie" a te ostatnie mieszkanko to nasze dziecko wiec się obie "chwalimy" I nie obsługujemy programów tylko mamy profesjonal pana foto Ps. troche sie zdziwiłam, bo w profilu jest troche więcej o kazdej z nas, a dla tych stałych forumowiczów chyba nie problem podejrzec profil;) Pozdrawiam ja tam od razu się domyśliłam po tym jak zobaczyłam że Ty wkleiłaś to zdjęcie w oświetleniu super robota dziewczyny pan fotograf też chapeaux bas no i cały czas moja prośba o pomoc z lustrem pozostaje aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 07.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 angela_ap - Twoja kuchnia pieknie sie prezentuje, czy moglabys powiedziec jaki masz okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 07.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 okap Teka CNL3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 07.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzieki:) wlasnie tez znalazlam na innej stronie juz pisalas, gapa ze mnie:)a jaki masz blat? podoba mi sie kolorystycznie Twoja kuchnia, tez o tym mysle a nawet mam podloge arkesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 07.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 bardzo dziękuję blat jest zwykły laminowany, bodajże z Juana, prawie miesiąc na niego czekałam wzorek na blacie przypomina strukturę inoxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 07.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 http://images47.fotosik.pl/208/e43f70c02e1ec4ecmed.jpg czy to oświetlenie w przedpokoju to spotline tube?Sama takie chcę do siebie ,a widziałam tylko w katalogu. No i cudny avatar;) to ja jeszcze raz podbiję pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 07.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 bardzo dziękuję blat jest zwykły laminowany, bodajże z Juana, prawie miesiąc na niego czekałam wzorek na blacie przypomina strukturę inoxu a czy jestes zadowolona z ekipy ktora robila Ci meble? Poszukuje kogos kto zrobi mi moja kuchnie solidnie i nie za drogo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 07.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jestem bardzo zadowolona - kuchnię robił mi stolarz z Piaseczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 07.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jestem bardzo zadowolona - kuchnię robił mi stolarz z Piaseczna u mnie jutro montaz kuchni robionej przez pana spod Piaseczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 07.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jestem bardzo zadowolona - kuchnię robił mi stolarz z Piaseczna moglabys mi przeslac na priv namiary i jesli jest mozliwosc jaki byl koszt za m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 07.10.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 angela_ap napisał: jestem bardzo zadowolona - kuchnię robił mi stolarz z Piaseczna ja tez poprosze o namiary na priv poniewaz mam niedaleko do Piaseczna wiec moze skorzystam.... pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 07.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jestem bardzo zadowolona - kuchnię robił mi stolarz z Piaseczna u mnie jutro montaz kuchni robionej przez pana spod Piaseczna;) a skąd dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 07.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jestem bardzo zadowolona - kuchnię robił mi stolarz z Piaseczna u mnie jutro montaz kuchni robionej przez pana spod Piaseczna;) a skąd dokładnie? czy hasło pan Mirek coś rozjaśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts