maciejki 04.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 eleuteria..........b.ładna kuchnia!!! teraz czekam juz tylko na lazienki i pieknie wyglada na scianach ta magnolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 04.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Arnika Wysłany: Sro, 4 Listopad 2009 09:07 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Eleuteria kuchnię masz b. ładną. A co jest pod piecem?, czy i gdzie masz zmywarkę? Czy nie nagrzewa się lodówka od piekarnika, bo nie jest niczym przedzielona? Dziękuję.... Pod piekarnikiem, nad zresztą też, są szafki. Zmywarka jest w dolnej szafce między zlewem a lodówką. Od roku wszystko działa sprawnie, nic się nie nagrzewa, a piekarik jest używany bardzo często. Przedzielony od lodówki jest tylko płytą dzielącą szafki maciejki Wysłany: Sro, 4 Listopad 2009 09:09 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- eleuteria..........b.ładna kuchnia!!! teraz czekam juz tylko na lazienki i pieknie wyglada na scianach ta magnolia Oj maciejki dzięki, dzięki Na łazienkę to musisz troszkę poczekać... aż będą mebelki, bo narazie tylko prowizoryczne metalowe regaliki z "wystawą" kosmetyków, a więc nie ma się czym chwalić. No i jeszcze muszę poprawić w łazience to co spartaczyli mi "fachowcy" którzy robili łazienkę.... zostawić ich na dwa dni samych .... później można tylko płakać i łapać się za głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 04.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 eleuteria czy to oświetlenie, które masz w kuchni jest wystarczające? Nad blatami, prócz okapu chyba nie masz żadnych lampek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 04.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no to poczekamy,choc nie powiem bardzo mnie ciekawi jakie plytki masz polozone ??hahahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Chodziło mi o to co jest pod piecem do gotowania też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Sama ja projektowałaś? I jak się sprawdza w rogu piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sssmakija 04.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wiem, że jakiś czas temu poruszany był ten temat. Ale niestety nadal nie wiem co i jak. Będziemy mieli okap kominowy, jeszcze nie wiem jaki. I kompletnie nie wiem gdzie umieścić gniazdko od niego. Patrzę na zdjęcia Waszych kuchni i nie widzę gniazdek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 04.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Chodziło mi o to co jest pod piecem do gotowania też Sama ja projektowałaś? I jak się sprawdza w rogu piec? Tzn. pod płytą do gotowania bo chyba się nie zrozumiałyśmy. Tam jest szafka. Projekt mój własny, zrobiony w ciągu godziny. A na płytę w rogu nie narzekam, dwa blaty po bokach, więc sporo miejsca i jest gdzie gary postawić eleuteria czy to oświetlenie, które masz w kuchni jest wystarczające? Nad blatami, prócz okapu chyba nie masz żadnych lampek. Tak szczerze to nie do końca wystarcza, ale nie lubię podwieszanych sufitów z halogenami. Myślę nad nową lampą, króra daje więcej światła, bo ta jest narazie trochę prowizoryczna. no to poczekamy,choc nie powiem bardzo mnie ciekawi jakie plytki masz polozone ??hahahh Specjalnie dla Ciebie, co prawda tylko fragmenty ale myślę, że zaspokoi Twoją ciekawość choć troszke. A jak dostanę ochrzan za fotki nie na temat to będziesz przepraszać razem ze mną http://img509.imageshack.us/img509/1427/fragmentazienki1.jpg http://img509.imageshack.us/img509/5730/fragmentazienki2.jpg http://img509.imageshack.us/img509/9564/fragmentazienki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 WOW!!! Piękna łazienka Wrzuć proszę całość do wątku z łazienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 04.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 WOW!!! Piękna łazienka Wrzuć proszę całość do wątku z łazienkami Dzięki. Wrzuce, wrzuce ale jak już będzie z mebelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 04.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no to poczekamy,choc nie powiem bardzo mnie ciekawi jakie plytki masz polozone ??hahahh Specjalnie dla Ciebie, co prawda tylko fragmenty ale myślę, że zaspokoi Twoją ciekawość choć troszke. A jak dostanę ochrzan za fotki nie na temat to będziesz przepraszać razem ze mną hmmmchyba jednak nie bedziemy przepraszac sama widzisz ze sa prosby o wiecej piekna jest.....ale chyba sie powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 04.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 http://lh4.ggpht.com/_ev5fotsz0So/SuVie9nTvHI/AAAAAAAAD7s/q_ClP_yyzZs/s512/100_4713.JPG Cassidy, z czego masz blat? Czy mocno widać łączenia na załamaniach? Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 05.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 http://lh4.ggpht.com/_ev5fotsz0So/SuVie9nTvHI/AAAAAAAAD7s/q_ClP_yyzZs/s512/100_4713.JPG Cassidy, z czego masz blat? Czy mocno widać łączenia na załamaniach? Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie Blat jest zwykły.. z płyty łączeń za bardzo nie widać. Może jedynie przy tych dolnych brzegach, a tam jest pomalowane czymś, aby woda nie wnikała. Blat był cięty i łączony pod kątem 45 stopni. http://lh5.ggpht.com/_ev5fotsz0So/SuVizr9xt0I/AAAAAAAAD8U/RH8LtUXWLI4/s640/100_4723.JPG http://lh5.ggpht.com/_ev5fotsz0So/SuVkUZQKhrI/AAAAAAAAEAM/XSF18ywe6AI/s640/100_4727.JPG Takie rozwiązanie musiało być, bo wymarzyłam sobie zlew pod oknem, bo mamy położoną grubszą warstwę styropianu w podłodze i szafka musiała być niestety niższa Okna nikt mi nie podniesie w bloku Zlew jest na wysokości 80cm, pozostałe szafki - 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliwia 05.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cassidy a mozesz powiedziec/pokazac, jak otwieraja sie szafki wiszace? czy sa normlanie na zawiasach bocznych? czy otiweraja sie do gory? Planuje tez dwa rzedy szafek wiszacych - ale pod sam sufit, i szukam rozwiazan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 05.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cassidy a mozesz powiedziec/pokazac, jak otwieraja sie szafki wiszace? czy sa normlanie na zawiasach bocznych? czy otiweraja sie do gory? Planuje tez dwa rzedy szafek wiszacych - ale pod sam sufit, i szukam rozwiazan. wszystkie są otwierane do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cassidy a mozesz powiedziec/pokazac, jak otwieraja sie szafki wiszace? czy sa normlanie na zawiasach bocznych? czy otiweraja sie do gory? Planuje tez dwa rzedy szafek wiszacych - ale pod sam sufit, i szukam rozwiazan. kliwia, a może takie rozwiązanie: http://img301.imageshack.us/img301/3900/kuchniae.jpg Szafka otwierana do góry i zatrzymuje sie w każdym poziomie, także nie ma bólu, że jak otworzysz to zamykać musisz z drabiny Jak chcesz, żeby wyglądały na szafki w dwóch rzędach to zamontujesz prowizoryczny uchwycik na tej wyższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliwia 05.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cassidy dziekuje jeszcze jedno pytanie: jakie maja wysokości Twoje wiszące szafki? i jaka jest wyokość kuchni w ogóle? aneta nie podoba mi sie takie rozwiazanie. jakos dziwnie to wyglada. otiwerajac jedna szafke masz niby wszytsko na widoku, ale przy otwartej kuchni, goscie w jadalni niekoniecznie musza wiedziec co trzymam w gornej szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 05.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cassidy dziekuje jeszcze jedno pytanie: jakie maja wysokości Twoje wiszące szafki? i jaka jest wyokość kuchni w ogóle? aneta nie podoba mi sie takie rozwiazanie. jakos dziwnie to wyglada. otiwerajac jedna szafke masz niby wszytsko na widoku, ale przy otwartej kuchni, goscie w jadalni niekoniecznie musza wiedziec co trzymam w gornej szafce. wysokość kuchni to około 240cm, a szafki wiszące mają 78cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 05.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aneta-we - możesz pokazać tą dolną szufladę w narożniku?- Czy to jest drogie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 05.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Blat jest zwykły.. z płyty łączeń za bardzo nie widać. Może jedynie przy tych dolnych brzegach, a tam jest pomalowane czymś, aby woda nie wnikała. Blat był cięty i łączony pod kątem 45 stopni. Serdeczne dzięki za odpowiedź i za cierpliwość w odpowiadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts