lenieq 17.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Co to oznacza: "kuchnia fabryczna" ? KUCHNIA FABRYCZNA tzn., że po pierwsze o detalach i o całości wcześniej już myśleli projektanci - designerzy!!!, jakość jest też nie do osiągnięcia przez stolarzy, bo gdyby potrafili osiągnąć taki poziom wyrobu musieliby mieć takie maszyny, materiały, technologie ORAZ PRACOWNIKÓW ! jak fabryka. Nawet kuchnie BRW i IKEA przewyższają poziomem 90% stolarzy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 17.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Lodówka taka: http://images44.fotosik.pl/238/065bb35ea46e563b.jpg Liebher Anulkaa masz piękną kuchnię! taka klasowa! bardzo mało jest osób, które mają takie kuchnie, że jak się spojrzy to od razu człowiek wzdycha. Twoja do takich należy . Gratuluje gustu i jeśli to możliwe wrzuć więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 17.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Co to oznacza: "kuchnia fabryczna" ? KUCHNIA FABRYCZNA tzn., że po pierwsze o detalach i o całości wcześniej już myśleli projektanci - designerzy!!!, jakość jest też nie do osiągnięcia przez stolarzy, bo gdyby potrafili osiągnąć taki poziom wyrobu musieliby mieć takie maszyny, materiały, technologie ORAZ PRACOWNIKÓW ! jak fabryka. Nawet kuchnie BRW i IKEA przewyższają poziomem 90% stolarzy!!!! ..a łyżka na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wysoki połysk 17.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 W kuchni pojawil sie blat (choc jeszcze nie docelowy ) Reszty brak http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SyoSGNLHWQI/AAAAAAAAHlk/OMZ8P9wGVaI/s640/IMG_1792.JPG http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SyoSCb_oc3I/AAAAAAAAHlY/9xhPvp9-ggk/s640/IMG_1789.JPG Jaki to okap? Kuchnia super!Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 TO jest tymczasowy blat?? to jaki będzie właściwy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sssmakija 18.12.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 To moja, świeżutka, dziś montowana. Do zmiany są ramki przy szafkach z szybą mleczną na aluminiowe.xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wysoki połysk 19.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Niepotrzebnie dałaś sobie uchwyt pod piekarnikiem,można sobie o takie uchwyty nieżle kostki poobijać...I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witam. Jakiś czas temu pokazywałam moją kuchnię bez blatu - teraz blat jest i wygląda tak: http://images49.fotosik.pl/238/e0e81fcd3e51b391med.jpg http://images41.fotosik.pl/233/6eeeb8e88f571474med.jpg http://images49.fotosik.pl/238/17ada1a7e9e2d3d2med.jpg A. Fantastyczna kuchnia ..cos cudnego.Zaliczam ją do 3 najładniejszych na forum.Uwielbiam taki klimacik no naprawde brak mi słow.Podoba mi sie jej ponadczasowy styl nieprzemijający .Zakochałam sie w dodatkach kran i zyrandol ...cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Jaki to okap? Kuchnia super!Gratulacje! Dzięki - to Amica OKC 951 S (nie ufam marce, ale serce nie sługa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 TO jest tymczasowy blat?? to jaki będzie właściwy ?? Właściwy będzie taki sam, tylko bez sztukowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Anulkaa czy istnieje możliwość abyś umieściła wiecej zdjec tej przecudnej urody kuchni?bardzo mi zależy plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 19.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Anulkaa jakie tam posprzatane no co ty hahahaha..ta kuchnia jest tak fantastycznie piekna ze nawet brudna robiłaby wrażenie .Pięknie ten żyrandol sie prezentuje i takie fajne żarówki no bajkowo wrecz.Ta ściana z tyłu jest czarna?bo chwialmi wyglada jak ciemno czekoladowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 19.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Jaki to okap? Kuchnia super!Gratulacje! Dzięki - to Amica OKC 951 S (nie ufam marce, ale serce nie sługa ) Nefer, chyba niepotrzebne te obawy. Ten okap jest produkowany przez inną firmę (Ciarko) tylko pod szyldem Amici. Produkują również dla wielu innych znanych firm, np. Gorenje, Teka, Mastercook i kilku innych. Znam tę firmę (jest z moich okolic) i są bardzo liczącą się i uznawaną firmą na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A to nie wiedziałam. Jesli Ciarko - to powinno hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ta ściana z tyłu jest czarna?bo chwialmi wyglada jak ciemno czekoladowa Ściana jest szara wpadająca w brąz. Na żywo wygląda bardziej jak bardzo ciemny brąz, chociaż wybierana była z palety szarości. Co do porządków - ja jeszcze nie mieszkam i nie użytkuję kuchni i raczej chodzi mi o taki bałagan budowlany - kartony, pudła itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 20.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ta ściana z tyłu jest czarna?bo chwialmi wyglada jak ciemno czekoladowa Ściana jest szara wpadająca w brąz. Na żywo wygląda bardziej jak bardzo ciemny brąz, chociaż wybierana była z palety szarości. Co do porządków - ja jeszcze nie mieszkam i nie użytkuję kuchni i raczej chodzi mi o taki bałagan budowlany - kartony, pudła itp Anulkaa jak cos jest brzydkie i tandetne to i wypolerowane i świecące bedzie brzydota pospolitą i tyle a jak cos jest urokliwe i ma swoj czar to wśród pudeł pięknie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nefer piękna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 21.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Jedno mam spostrzerzenie że kuchnie nowoczesne wyglądają fajnie jeśli szafki mają duże powierzchnie. Jak najmniej tzw. duperteli, najlepiej nie widoczne klamki albo bez. Takie malutkie szafeczki, listwy i tzw różne upiększacze to do kuchni tzw "stylizowanych ludwikowskich" Co więcej zawsze jeśli z dwóch szafek 40 cm można zrobić 80 cm to taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 21.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Fornir mial byc jasniejszy, nie taka typowa wenga, ale chyba cos sie komus omsklo przy produkcji, albo lakier byl ciemniejszy i jest jak jest http://img710.imageshack.us/img710/5941/meble.jpg http://img710.imageshack.us/img710/2883/meble1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts