jol_ka 22.12.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 ochikarka - dziękuję a dałabyś radę zrobić fotkę tak, żeby pokazać połączenie blatu i zlewu?? wiem wiem.. wymyślam... ale Ty już masz kuchnie a ja wciąż kombinuję.... z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 22.12.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 monia77w1 co do ceny kuchni to trudno mi okreslic koszt ponieważ robil mi to stolarz , który wykańczał mi cale mieszkanie i placilam za całość ( no i oczywiscie mialam spory rabat za takie duże zamówienie)jol_ka - jak tylko zrobię zdjecie to wkleję oczywiscie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 23.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Oto moja kuchnia skonczona w 90%. http://vexnet.pl/_smieci/gfx/k100_3992.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 23.12.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 To i ja się pochwalę http://images33.fotosik.pl/56/489622d8e7fc17ea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://images32.fotosik.pl/83/0415ca3ba4f391fcmed.jpg Soniko proszę napisz gdzie i za ile (i jakiej firmy) można kupić takie szufelki do odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 bobi78 mam pytanko: gdzie można kupić takie podstawki pod garnki jak u Ciebie widać na zdjęciu obok płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 23.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 bobi78 mam pytanko: gdzie można kupić takie podstawki pod garnki jak u Ciebie widać na zdjęciu obok płyty? Ja mam taką i kupowałam w Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.12.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Soniko proszę napisz gdzie i za ile (i jakiej firmy) można kupić takie szufelki do odkurzacza? Aga - nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć, bo wszystko dostarczyła nam firma "odkurzaczowa" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qq 24.12.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://images23.fotosik.pl/128/0a1870ec97930608med.jpg PIĘKNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 25.12.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 ochikarka, danap, sonika Zobaczyłam (po raz któryś tam) i zrozumiałam- moja kuchnia musi być biała! Zaraz po nowym roku mam spotkanie ze stolarzem, a tu nową koncepcję opracować trzeba! Zamiast bielonego dębu lakierowana biel. Qrcze, tylko jaki blat i cokoły? Miał być olejowany lity dąb... No to już mogę zapomnieć o spaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 26.12.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 No to się chwalimy http://images29.fotosik.pl/42/503a5136398e8349med.jpg Swietny macie dom no i super urządzony mam pytanko dygresyjne , które z was jest takie zdolne i tak fajnie wszystko dopasowuje? a i czemu zniknął wasz wątek na forum gazety ? z chęcią bym się dopisała pozrdawiam J. Madzia oczywiście Czyli moja Żona A co do Gazety to chyba tam wnętrza kojarzą się ze szkłem i stalą nierdzewną... zupełnie nie zrozumieli naszego podejścia do "domu i wnętrza ciepłego, rodzinnego..." to po co mam się narzucać Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.12.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 ochikarka a co to za ładne drzewo miedzy szafkami- okleina? czy co?? bardzo ładna kuchnia szkoda,że fotek nie można powiększyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.12.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Soniko, a mnie bardzo się podoba Twoja podłoga . Zdradź proszę tajemnicę czy to jest gres polerowany, czy nie jest na niej ślisko. Ja już w dwóch domach chciałam położyć gres polerowany ale się bałam. Teraz postanowiłam, że w moim nowym domku będzie gres ale...nadal się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.12.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 ochikarka a co to za ładne drzewo miedzy szafkami- okleina? czy co?? bardzo ładna kuchnia szkoda,że fotek nie można powiększyć? LuMa jeżeli chodzi Ci o ścianę gdzie wisi okap - to jest to szyba w kolorze brązowym chopinetka - wszystkie , meble, szafy itd miałam robione przez stolarza pokazałam mu projekty i gazety co chce - i on szukał mi materiałów ja się niczym nie martwiłam wiem że fornir palisander kupował gdzieś w Jarocinie . Bardzo sie ciesze że wam sie podoba - palisander dodaje uroku i ciepla mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 ochikarka, danap, sonika Zobaczyłam (po raz któryś tam) i zrozumiałam- moja kuchnia musi być biała! Zaraz po nowym roku mam spotkanie ze stolarzem, a tu nową koncepcję opracować trzeba! Zamiast bielonego dębu lakierowana biel. Qrcze, tylko jaki blat i cokoły? Miał być olejowany lity dąb... No to już mogę zapomnieć o spaniu Pani Koala, ja na początku chciałam ciemną, fornirowaną kuchnię, ale małż powiedział, że nie chce mieć mebli meblowych w każdym kącie domu i wszędzie tak samo, więc zmieniliśmy na jasną, nie meblową. I jak Twoje przemyślenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Soniko, a mnie bardzo się podoba Twoja podłoga . Zdradź proszę tajemnicę czy to jest gres polerowany, czy nie jest na niej ślisko. Ja już w dwóch domach chciałam położyć gres polerowany ale się bałam. Teraz postanowiłam, że w moim nowym domku będzie gres ale...nadal się boję Dzięki . Tak to jest gres polerowany, ślisko nie jest i ładnie odbija światło. Może jakby się chodziło po mokrym to by było, ale my nie chodzimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 28.12.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam A co ty Soniczko masz ładnego na ścianie tam gdzie kuchenka? Generalnie szukam czegoś innego niż płytki dlatego często tu zaglądam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Szybę mam chopinetko http://images33.fotosik.pl/90/7245b188a43bc3e0med.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.12.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Szybę mam chopinetko http://images33.fotosik.pl/90/7245b188a43bc3e0med.jpg Pozdrawiam Czy ten blat jest z kamienia z dwóch płyt 2cm klejonych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 30.12.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Pani Koala - polecam jasne kuchnie lakierowane latwo utrzymać je w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts