popcarol 13.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mymyk_KSK - bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia! Fajny klimat, chcialoby sie wpasc na kawke Pigeon - tez mnie odwodzono od plyty na wyspie (u mnie na polwyspie), ale sie nie dalam Uklad 3-kata roboczego mam chyba taki sam jak u Ciebie. Mam nadzieje nie bede zalowac, jeszcze saie nie przeprowadzilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 13.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mymyk_KSK - bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia! Fajny klimat, chcialoby sie wpasc na kawke to dawaj! tylko zapowiedz się dzień wcześniej, żebym zdążyła wysprzątać do stanu zdjęciowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzieki, Mymyk, przy okazji wizyty w Kraku moze sie przypomne, ale to juz na priv. Najchetniej to ogrod na wiosne bym obejrzala Pozdrowka! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 13.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie moge sie doczekac kiedy wkleisz swoja. Uwielbiam takie komentarze... Jeśli coś tu wrzucasz to musisz się liczyć równiez z krytyką. Gust jak d... każdy ma własny. Jak dla mnie każdy może sobie walnąć kuchnię na różowo i zamiast okapu powiesić poroże jelenia. Indywidualna sprawa, ale nie odbiera to przecież prawa wyrażenia własnej opinii. Oczywiscie! Ale ta pani pisze - nudno itp, a potem o gustach sie nie dyskutuje... dla mnie komentarz negatywny to taki - do dupy kolor, fronty, laczenia blatow, LEPIEJ byloby przemalowac sciany na kolor x, dac ciemny blat np. Komentarz, ktory cos wnosi! A nie taki... No ale moze mam jakies dziwne wymagania... Nie chcę być zaczepna, ale chyba żle znosimy krytykę Twoja kuchnia, faktycznie, nie jest w MOIM guście, dlatego napisałam to co napisalam...Patrząc na zdjęcia miałam wrażenie,że wszystko zlewa się w jedno.. Jak chcesz "konstryktywnej krytyki", to zmieniła bym blaty na ciemniejsze, żeby trochę przeciąć tę monotonię kolorystyczną...i ta witrynka...jakaś taka z innej bajki...szafki proste, można by powiedzeić, nowoczesne, a witrynka taka..hmm..rustykalna..przynajmniej tak mi się to widzi.. A co do mojej kuchni..to jeszcze kilka dni...liczę na Ciebie Popcarol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie moge sie doczekac kiedy wkleisz swoja. Uwielbiam takie komentarze... Jeśli coś tu wrzucasz to musisz się liczyć równiez z krytyką. Gust jak d... każdy ma własny. Jak dla mnie każdy może sobie walnąć kuchnię na różowo i zamiast okapu powiesić poroże jelenia. Indywidualna sprawa, ale nie odbiera to przecież prawa wyrażenia własnej opinii. Oczywiscie! Ale ta pani pisze - nudno itp, a potem o gustach sie nie dyskutuje... dla mnie komentarz negatywny to taki - do dupy kolor, fronty, laczenia blatow, LEPIEJ byloby przemalowac sciany na kolor x, dac ciemny blat np. Komentarz, ktory cos wnosi! A nie taki... No ale moze mam jakies dziwne wymagania... Nie chcę być zaczepna, ale chyba żle znosimy krytykę Twoja kuchnia, faktycznie, nie jest w MOIM guście, dlatego napisałam to co napisalam...Patrząc na zdjęcia miałam wrażenie,że wszystko zlewa się w jedno.. Jak chcesz "konstryktywnej krytyki", to zmieniła bym blaty na ciemniejsze, żeby trochę przeciąć tę monotonię kolorystyczną...i ta witrynka...jakaś taka z innej bajki...szafki proste, można by powiedzeić, nowoczesne, a witrynka taka..hmm..rustykalna..przynajmniej tak mi się to widzi.. A co do mojej kuchni..to jeszcze kilka dni...liczę na Ciebie Popcarol... Wg mnie kuchnia Popcarol wygląda nudno, bo jest po prostu nieskończona. Jak dojdą uchwyty, dodatki, trochę "życia" po zamieszkaniu to będzie zupełnie inaczej. Ja osobiście do takiego jasnego blatu i jasnych płytek na ścianie dałabym ciemniejsze szafki, ale tak jak piszę - efekt będzie widoczny dopiero po zamieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie chcę być zaczepna, ale chyba żle znosimy krytykę Twoja kuchnia, faktycznie, nie jest w MOIM guście, dlatego napisałam to co napisalam...Patrząc na zdjęcia miałam wrażenie,że wszystko zlewa się w jedno.. Jak chcesz "konstryktywnej krytyki", to zmieniła bym blaty na ciemniejsze, żeby trochę przeciąć tę monotonię kolorystyczną...i ta witrynka...jakaś taka z innej bajki...szafki proste, można by powiedzeić, nowoczesne, a witrynka taka..hmm..rustykalna..przynajmniej tak mi się to widzi.. A co do mojej kuchni..to jeszcze kilka dni...liczę na Ciebie Popcarol... No widzisz, pierwsza czesc wypowiedzi jest ok. Malo kto zle znosi krytyke, ja sie w tej kwestii nie wyrozniam. Ale juz ostatnie zdanie... Nawet gdyby nie spodobala mi sie Twoja kuchnia, nie zamierzam Cie zrownac z ziemia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzieki, Nastka. Po czesci jest tak jak piszesz. Dojda uchwyty - stare zloto, kilka starych naczyn miedzianych na duperele kuchenne... Witrynka z innej bajki jest proba polaczenia kuchni z meblami kolonialnymi ktore mam w salonie. Wszystko sie zlewa w jedno bo tak lubie. Obecnie w mieszkaniu mam jasna, brzozowa kuchnie i ciemny blat i przejadlo mi sie takie polaczenie, -taka kanapka - chociaz wyglada dobrze. W nowym domu mialo byc jasno i przestronnie. I mam nadzieje to osiagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Obecnie w mieszkaniu mam jasna, brzozowa kuchnie i ciemny blat i przejadlo mi sie takie polaczenie, -taka kanapka - chociaz wyglada dobrze. W nowym domu mialo byc jasno i przestronnie. I mam nadzieje to osiagnac. Ja od roku mieszkam w moim nowym domu, a już teraz zrobiłabym całkiem inną kuchnię niż mam , chociaż ta co jest nie jest taka zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 popcarolMi kolor Twoich mebli bardzo sie podoba, tylko nie moge sie przekonac do gladkich frontow i dodatkow w zlocie (bateria, uchwyty) ale czekam na efekt koncowy jak juz wszystko bedzie gotowe . Tak patrze na Twoja witrynke kolonialna, ktora stoi na blacie i idealnie kolorystycznie pasowalby do niej blat orzech klepka R3016 z Pfleiderer - wtedy bardziej bys osiagnela efekt spasowania mebli kuchennych z meblami w salonie, no i na pewno ciemne blaty wygladalyby ciekawiej kontrastujac z plytkami na scianie w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hej magpie! Moze kiedys tez mi sie znudzi jasny blat i wymienie, kto wie! Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 popcaro a jakie uchwyty planujesz i czy w poziomie beda tak jak struktura czy tradycyjnie w pionie. Pytam, bo pamietam, ze kiedys szukalas uchwytow do kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Magpie uchwyty sa takie - muszelki w kolorze starego zlota: http://www.daro.com.pl/oferta/uchwyty_meblowe,43/uchwyty_i_galki_stylizowane,69/bibgraf/produkty/624_1.jpg A na moich frontach wygladaja tak: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/ceuumletWaE62DAbnB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ladne te uchwyty, myslalam o nich do sypialni (planuje szafy w kolorze sosny tez gladkie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzieki, to za ciosem jeszcze lampy do kuchni http://i34.tinypic.com/296kf91.jpg Takie, tylko metal patynowany na stare zloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Te lampy w Twoim dzienniku juz podziwialam, chcialam kupic podobne do swojej kuchni ale balam sie, ze dojda w kawalkach, wiec kupilam w castoramie porcelanke. Te lampy beda pasowac do calosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 sorki za słaby refleks, wczoraj nie miałam aparatu Klejony blat laminowany (ikeowy): http://www.empikfoto.pl/albumy37/15755/816614/thumbs/31747848_img_3784.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To moja kuchenka http://images44.fotosik.pl/247/f1c458aafe7e64c1m.jpg http://images36.fotosik.pl/134/c6eb3da7104f4c8bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ale blatu roboczego duuuuużo ! super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Tak, blatu roboczego jest ok. 7m, bardzo się z tego cieszę; w bloku miałam 2m i 40cm Teraz wreszcie mam pole do popisu i uwielbiam przyjmować gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 13.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nawet gdyby nie spodobala mi sie Twoja kuchnia, nie zamierzam Cie zrownac z ziemia... Akurat zwróciłam uwagę na kolor Twoich mebli - bardzo przyjemnie mdły U mnie będzie dąb bielony - równie cudownie nudny. Nie lubię kontrastów i dla mojej kuchni pozwolę się nawet zrównać z ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts