acca5 15.01.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No kurna śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przed chwilą zachwycałam się łazienką, a tu proszę kuchnia tego samego autora - Rogaliki2 super kuchnia!!! Nowoczesna spokojna elegancja, ogromna dbałość o szczegóły, świetne oświetlenie. Tylko co z tymi kontaktami, strasznie rzucają się w oczy, może gdyby były mniej wystające i w grafitowym kolorze??? A poza tym widać kontakty, bo masz nieziemski porządek w kuchni - trzeba tam trochę nabałaganić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti.sa 15.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przyszła kolej na moją kuchnię, już prawie skończoną Piękna. Czy to zlew Teka? Mógł bym prosić o namiar na lampy wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 15.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 rogaliki2 - koniecznie załóż galerię - masz fantastyczne wnętrza ... Ja chcę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogaliki2 15.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 wraz z mężem dziękujemy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 15.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 rogaliki2 - Fajna. Ja tylko wspólczuję fug. Może są jakieś cudowne sposoby, by zachować ich biel, ale ja jeszcze ich nie odkryłam, choć próbowałam różnymi metodami. Przy naszych jasnych (impregnowanych) fugach zdążyłam już dawno zapomnieć, że... byly kiedyś jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogaliki2 15.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mymyk - fugi nie są białe. ich właśniciwy kolor to antracyt. niestety póki co nie mogę ich doprowadzić do stanu wyjściowego. potrzeba jeszcze jeszcze trochę szorowania. ari.sa - tak, to zlew, bateria i dozownik TEKA, jestem bardzo zadowolona. namiary na lampy dam później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 tak patrzę i się zastanawiam, jak wielkie domy musicie mieć, że się mieścicie w tak niezabudowanych kuchniach. Ślicznie to wygląda, ale w formie niezamieszkałej. A po zamieszkaniu... gdzie upchnąć te sterty skorup przydatnych raz do roku na wigilię, te wszystkie miksery, blendery, roboty i maszynki do mięsa, które wyciągane są raz w miesiącu na światło dzienne a gdzieś stać muszą?Rozumiem, że każdy (prawie) ma dodatkowy składzik na rzeczy tego typu? No to ja mam mały domek i musiałam zmieścić wszystko w kuchni... 2 ściany zabudowane do sufitu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 tak patrzę i się zastanawiam, jak wielkie domy musicie mieć, że się mieścicie w tak niezabudowanych kuchniach. Ślicznie to wygląda, ale w formie niezamieszkałej. A po zamieszkaniu... gdzie upchnąć te sterty skorup przydatnych raz do roku na wigilię, te wszystkie miksery, blendery, roboty i maszynki do mięsa, które wyciągane są raz w miesiącu na światło dzienne a gdzieś stać muszą?Rozumiem, że każdy (prawie) ma dodatkowy składzik na rzeczy tego typu? No to ja mam mały domek i musiałam zmieścić wszystko w kuchni... 2 ściany zabudowane do sufitu.... w piwnicy? Myśli się o tym chyba przed budową domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Rozumiem, że każdy (prawie) ma dodatkowy składzik na rzeczy tego typu? No to ja mam mały domek i musiałam zmieścić wszystko w kuchni... 2 ściany zabudowane do sufitu.... Ja mam spiżarnię. Tylko też mi już półek tam zaczyna brakować, ale jeszcze troche miejsca jest, to może wstawię jeszcze dodatkowe . Serwis obiadowy odświętny mamy w komodzie w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Myśli się o tym chyba przed budową domu dlatego pytam o wielkość domów większość tych pięknych kuchni dla mnie jest częścią domów z dużym zapleczem gospodarczym lub są to kuchnie dla... kawalera tak sobie marudzę, bo mam mały domek bez piwnicy i nawet bez garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Rozumiem, że każdy (prawie) ma dodatkowy składzik na rzeczy tego typu? No to ja mam mały domek i musiałam zmieścić wszystko w kuchni... 2 ściany zabudowane do sufitu.... Ja mam spiżarnię. Tylko też mi już półek tam zaczyna brakować, ale jeszcze troche miejsca jest, to może wstawię jeszcze dodatkowe . Serwis obiadowy odświętny mamy w komodzie w salonie. z serwisem na szczególne okazje mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 15.01.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no cóż ja też planuję kuchnię zabudowaną szafkami tylko na dole (no jedna wisząca na talerze będzie co by mi dziecko demolki nie urządziło) ale wierzę, że wszystkie "przydasie" używane raz na rok zmieszczą się w spiżarni lub ewentualnie w innych pomieszzeniach gospodarczych- a mam ich sporo moim zdaniem upychanie wszystkiego po szfkach nie zdaje egzaminu- tak mam np z robotem kuchennym- super hiper sprzęt tylko, że.... wciśnięty w szafkę i jak mam go wyciągnąć- wybebeszając całą zawartośc szafki przy okazji to mi się odechciewa. Jak stoi na blacie to mnie wkurza bo zabiera miejsce a korzystam z niego od czasu do czasu- więc myślę że jak będzie stał w spiżarni gotowy do odpalenia a nie zabierając mi miejsca w kuchni- to wreszcie będzie w częstszym użyciu- ku uciesze rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Myśli się o tym chyba przed budową domu dlatego pytam o wielkość domów większość tych pięknych kuchni dla mnie jest częścią domów z dużym zapleczem gospodarczym lub są to kuchnie dla... kawalera tak sobie marudzę, bo mam mały domek bez piwnicy i nawet bez garażu w piwnicy to ja mam chyba więcej rzeczy niż w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Fakt, z wiszacych szafek zrezygnowalam. Ale: 1/Mam spizarnie -mala, ale polki do sufitu 2/serwisy swiateczne planuje miec w komodach w salonie (2 szt.-komod, nie serwisow) 3/kuchnie nowa mam 12m2 a nie 6 jak teraz w bloku Mam i garaz 2 stanowiskowy i duzo miejsca w niebrudzacej kotlowni (pc), i pralnie i na razie tylko 1 dziecko, wiec miejsca duuuzo i sprzatania bedzie tez pewnie duuuzo wiecej niz obecnie Jak nie wystarczy, powiesze sobie szafki na scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaB 15.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przyszła kolej na moją kuchnię, już prawie skończoną http://images50.fotosik.pl/248/891ca39f1e3678b3med.jpg http://images39.fotosik.pl/244/a196fdcd6e9b80e3med.jpg http://images35.fotosik.pl/102/9fe48f2ca0efa382med.jpg http://images50.fotosik.pl/248/e5f774ad7dcc270bmed.jpghttp://images47.fotosik.pl/248/e7e67066a0e49a30med.jpg http://images39.fotosik.pl/244/a9291a57ed204d85med.jpg świetna ! A ja zapytam o zazdroski Gładkie czy ze wzorem? Szyte czy gotowiec? Jesli gotowiec to gdzie kupiony? I dołaczam sie do próźb o glerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Bardzo urokliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogaliki2 15.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 UlaB - Zazdroski sama szyłam. Materiał nieprześwitujący gładki biały z delikatną srebrną poświatą. Docelowo mają być rolety, ale wiadomo jak to jest... Wymyśliłam coś takiego. Pomyślę nad galerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Śliczna kuchnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A ja sobie nie wyobrazam zastawe swiateczna trzymac w salonie schowana, a roboty i duze gary w skrytce czy garazu. U mnie jest doslownie wszystko w kuchni pod reka. Ze swiatecznym serwisem po zmywaniu musialabym latac do salony albo chcac nalozyc na polmiski tez najpierw trzeba je przyniesc.W skrytce mam zaprawy i zapasy chemii i zywnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts